כ דיווח ראשון וכמה דברים לומר ... - סקס אדיר

דיווח ראשון וכמה דברים לומר ...

1
אז ככה יש לי איזו בעיה קטנה אם זה שאתם לא משתפים מספרים לאנשים חדשים נכון שיש פה אנשים שלא תורמים לפורום גם אני וזה נכון אבל מה הם שונים ממכם בסופו של דבר כולנו גברים חרמנים שאוהבים ידידות בתשלום ובזה שאתם לא שולחים להם את הבחורות האיכותיות אתם שולחים את החרמנים לכל הנפילות והתקתוקיות שמסתובבות בחוץ אנחנו יהודים ואנחנו מחויבים לעזור איש את.רעהו זו דעתי בנושא
עכשיו לעניין אני צופה מהצד כבר מספר חודשים והגיע הזמן לדווח
את הדיווח הראשון אני יתחיל עם אליסיה המתוקה אז ככה שלחתי סמס ישר קיבלתי פרטים שעושה הכל 300 זוזים לחצי שעה 400 זוזים לשעה זזה רוורס בתוספת של 100 זוזים שלחה לי מספר תמונות שבהן היית נראית די טוב שהגעתי לדירה פתחה לי את הדלת בחורה די גבוה וגדולה לא שמנה ולא רזה אני די אוהב בקשר למראה הייתי נותן ציון 6 איך אומר הרב לא נפלתי קצת ביאסה אותי אבל אני כבר פה אגב זו פעם ראשונה בדירה של ידידה בתשלום נכנס פנימה קצת סמאל טוק נכנס להתקלח היא כמובן מחכה כביום היוולדה במיטה מתחילים בצרפתית די מחרמנת מתחילה לנשק כל חלק בגופי עד שהיא פוגשת את אדון ג'ו שכבר מחכה לה עושה עבודה טובה שם למטה שולקת מוצצת מלקלקת כל מה שצריך רואים שהבחורה יודעת את העבודה עוברים ל69 כי יש לי תסביך כוס
הבחורה נותנת עבודה וכמעט חונקת אותי בתזוזות שלה גונחת די אמיתי טוב ג'ו הגיעה לשיאו וכמובן ממטיר לה לשקדים שואבת את הכל לאחר מכן גם פוליש ווקס
הבחורה מציעה קפה מתחילים לדבר על החיים אני מציע לה גוינט טוענת.שלא עישנה מעל שנה ורואים אחרי כמה שחטות הבחורה לא מפסיקה לצחוק פשוט 10 דקות שאני והיא צוחקים ללא ספק הכימיה בינינו קפצה ברגע , אני שוכב על המיטה היא מתחילה במסאג חמוד
עוברת לרימינג פעם ראשונה שניסיתי לא אהבתי את העניין ולא בגללה
אני מסתובב עוברת ישירות לג'ו כמה דקות והוא מוכן לפעולה מתחיל באקט רואים שהיא די נהנית זורמת בתנוחות בסוף שוב חזרתי ל 69 ושלחתי את ילדי לעשות לה משטח גרון יצא תקין . נפרדים לשלום טענה שהיא פה עד תחיל ספטמבר עד ה6 אם אני לא טועה אז ככה הבחורה לא כוסית אבל נראית סבבה לא מעבר ומאוד שירותית המשכנו כמה דקות מעבר לזמן למרות שכבר שעגעו אותה בהודעות חיכתה שאסיים היה כיף כנראה שאחזור
שירות 9
מראה 6
מיקום 7

2
יהודיים! עזרההה! תנו מספר טלפון של זונה ליהודי נזקק! ואם נתייחס לדיווח, תחשוב שזה דיווח של מישהו אחר, לא חסרים פרטים שהיו מייתרים בקשה לטלפון? ובכללי, למה לפתוח שירשור חדש,לבחורה ישנה.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

3
היהירות שלך לבוא בטענות היא על גבול החוצפה, כדי לקבל נותנים, לפעמים. יש בנות שהן אגוז קשה לפיצוח, ואין כל כך חזק לתת למישהו אחר "חינם" את הנייד, אלה למישהו שאתה יודע שהוא יום אחד יזכור אותך, כולם פה התחילו בהודעה ראשונה, אז תתנהג כמו טירון עם מכרה זהב ותשתף אותנו בפרטיות
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

5
[QUOTE=Bigjoe]אתם שולחים את החרמנים לכל הנפילות והתקתוקיות שמסתובבות בחוץ

[/QUOTE]

נתחיל בברוכים הבאים ותודה על הדיווח !
נעבור לחלק השני .

אף חבר לא ישלח אף אחד לשום תקתקנית , נהפוך הוא אני תמיד מדווח ומזהיר את כל החברים מפני נפילות .
ומדווח על דברים טובים כמובן .

יש חברים שמגבילים בתנאים בהעברת המספר וזו זכותם , אני תמיד נותן לכל מי שפונה אליי את הטלפון .

אגב , עד היום לא היית חבר פורום אז זה לא שביקשת מספר ולא קיבלת נכון ?

6
ברוך הבא ביג גו, אחלה דיווח וכן ירבו.
גם אני לא הבנתי למה החברה פה מסתירים ולא משתפים כשהייתי חדש אבל היום אני יכול לומר שאני מבין אותם.
מציאה נשארת מציאה רק אם היא לא מפורסמת בכל מקום.
למרות שאני בעד שיתוף, שלא תטעה לרגע שיתפתי המון חברים בפורום ומחוצה לו במציאות שהיו לי, אתה צריך להבין שרק מי שמשתף אכן ראוי לשיתוף, מקווה שתמשיך בפורום מספיק זמן בכדי להבין זאת לבד.
Good pussy = good day

7
זוהי אליס מבת ים, בחורה נאה וגבוהה כבת שלושים וקצת.
יש עליה כבר פוסט מסודר (תחת הכותרת אליס פעם שלישית), ומעת לעת פותחים נוסף.

הקישור לפרסום:

הדירה צריכה לקבל ציון גבוה יותר - מרווחת מוארת ומשופצת בטוב טעם.
את זה אני יודע ממקור ראשון חיוך גדול

8
[QUOTE=כוסמין]
היהירות שלך לבוא בטענות היא על גבול החוצפה, כדי לקבל נותנים, לפעמים. יש בנות שהן אגוז קשה לפיצוח, ואין כל כך חזק לתת למישהו אחר "חינם" את הנייד, אלה למישהו שאתה יודע שהוא יום אחד יזכור אותך, כולם פה התחילו בהודעה ראשונה, אז תתנהג כמו טירון עם מכרה זהב ותשתף אותנו בפרטיות
[/QUOTE]
כוסמין היקר אני לא יהיר אני פשוט אומר את דעתי, מעולם לא ביקשתי ממכם מספרים אבל אם אני מכיר בחורה שאין לה בעיה לתת את מספרה אני אתן אותו לכל מי שיחפוץ אגב אם אתם באמת דואגים לבנות תעזרו להם בפרנסה ופרסום המספר שלהן בפורום הזה יכול להוסיף לבחורה המון לקוחות .
זו גישה אגואסטית וילדותית די דומה ל"צעירים" בצבא
לשם הבהרה אני לא רושם את זה כדי לקבל ממכם מספרים

9
חברים יקרים.
מספיק עם המשחק ההיפוקרטי הזה.
מי שרוצה להעביר מספר לחבר חדש שיבורך,מי שלא זה גם בסדר זו זכותו.
יש חברים ותיקים ויש פחות.אך לא כל חבר ותיק הוא גם מדווח תורם ופעיל.
אני מזהה לא מעט חברים(מבלי להזכיר שמות) שמתהדרים בכוכבים מסתובבים ואלפי הודעות
אבל כמעט ללא דיווחים.בגלל שיטת הפורום מספיק שחבר כלשהו יגיב לכל פוסט אפילו בסמיילי קטן ואז
תוך זמן קצר הוא כבר עם מאות הודעות.
אך האם הוא באמת מדווח פעיל?תורם?
כנראה שלא,אך אף אחד לא באמת יכול להבחין(קישקשתא אולי) מה מקור ריבוי ההודעות שלו.
חמור מכך,ישנם כאלו חברים שפשוט מתעמרים בחברים חדשים.
נקודה נוספת- ״חשיפת מציאות״,בחורה עובדת שמפרסמת באתר כלשהו היא אינה מציאה
היא כבר מפרסמת.מישהו,מתישהו יגיע אליה.
אז גם כאן תפסיקו לומר לחברים חדשים שברגע שיחשפו מציאות אז ישתפו אותם.
למעט הרב רוני ולאחרונה ביג מן(סליחה אם שכחתי מישהו נוסף) אף אחד כאן לא ״חשף״ מישהי נסתרת שלא מפרסמת
בשום אתר סקס.
לסיכום :מספיק ודי.לא חייבים להעביר מספרים,אבל בטח שלא חייבים להעליב או להקניט חבר חדש.

10
[QUOTE=Bigjoe]
[QUOTE=כוסמין]
[/QUOTE]
כוסמין היקר אני לא יהיר אני פשוט אומר את דעתי, מעולם לא ביקשתי ממכם מספרים אבל אם אני מכיר בחורה שאין לה בעיה לתת את מספרה אני אתן אותו לכל מי שיחפוץ אגב אם אתם באמת דואגים לבנות תעזרו להם בפרנסה ופרסום המספר שלהן בפורום הזה יכול להוסיף לבחורה המון לקוחות .
זו גישה אגואסטית וילדותית די דומה ל"צעירים" בצבא
לשם הבהרה אני לא רושם את זה כדי לקבל ממכם מספרים
[/QUOTE]

ברוך הבא ביג ג'ו
אתן לך זוית אחרת של הדברים ולמה כל כך חשוב למשתמש חדש לדווח דיווחים אמינים לפני שהוא מבקש בקשות.
אני בעיקרון משתף טלפונים. אבל לא עם כולם.

אסביר מדוע:
1. עד כה רק בדקתי את הדיווחים של מי שביקש לוודא שהוא לא חרא של בנאדם.
אפשר לקרוא מתוך הדיווחים הרבה על אישיותו של המבקש. יש פה בפורום קשת שלמה של גברים. רובם נחמדים, מנומסים ומכבדים את הבנות וחלקם ממש לא!
לא אתן את הטלפון למישהו כזה.
תאמר - "אבל זה הפרנסה שלה, היא זונה, שתתמודד".
אענה לך - היא קודם כל בנאדם! למה שאעזור לסדיסט או לסתם חרא שמתייחס לנשים כמו זבל את התענוג?

2. לאחרונה התיבה שלי מוצפת בהמון יוזרים חדשים ללא הודעות בכלל. דורשים טלפונים! לא פחות.
עכשיו: בנות שמפרסמות פה באתר, הרי אין בעיה להשיג את המספר - ומגיעים לפקיד/פקידה שמסננים.
מדובר כמובן בטלפונים של פרטיות שמדווחות פה, אבל לא מפרסמות, ורובן ללא פקיד או פקידה... מה שעורר אצלי מחשבה...
המציאות משתנה לנו מול העיניים, וכדאי שנבין את זה.
יש "פמיניסטיות" שמחפשות לעשות צרות, יש שוטרים שאוספים מידע על בנות (לא הייתי מזלזל כל כך במשטרה) ויש חוק הפללה שבדרך.
תעשו את החשבון לבד.

לסיכום, הפורום הוא מקום פתוח, כל אחד יכול להירשם.
הציבור שנמצא פה עושה את הסינון (או לא).
לעניות דעתי הבלתי קובעת, ולא משיקולי "צעירות בצבא" רק מי שמדווח מספר דיווחי אמת, זכאי לקבל מספרים.
כולם פה היו חדשים פעם. זה לא הכי נעים, אבל זה המצב, זה גם לא כל כך נורא. כמה דיווחים ואתה שם.
לאור המציאות המשתנה, צריך לחשוב עם הראש ולא רק עם הזין.
אני משוכנע שמי שמתאמץ, בסוף מקבל את מבוקשו.

חמישי שמח!
מ"פ

גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”