כ שברתי לקירה את כל הקירות בדירה בתא - דף 4 - סקס אדיר

שברתי לקירה את כל הקירות בדירה בתא

31
תודה למורנו ורבינו ששיתף את הטלפון

אז גם אני הלכתי לפגוש את עלמת החן מרובת הקעקועים, וזה ממש כמו השיר של פרל ג'אם:

Sheets of empty canvas, untouched sheets of clay
Were laid spread out before me as her body once did

יצירית אומנות הגוף שלה, ולכן לא הכברנו במילים וניגשנו לחדר העבודה, התחלתי מלרדת לה והיא טעימה כל כך.
היא לא אוהבת אצבעות בפנים אז נמנעתי מכך, לאחר דקות ממושכות הבנתי שהיא לא תגמור מזה (ככה היא אמרה) אז הגיע תורה לפנק אותי, מציצה חלשה ונעימה כולל שליקת ביצים, כשבסופם גמירה בפה.
הלכתי להתקלח ונרגענו קצת על המיטה בהכרות מעמיקה, הבחורה באמת חמודה עם ראש על הכתפיים, חבל שהפמניסטיות לא שמעו את שיחתינו...

סיבוב שני התחיל בזיון מסיונרי הכולל נשיקות צרפתיות עם הפירסינג שבלשונה, לאחר מכן הפכתי אותה על הבטן מול המראה וגרמתי מזיעה ונטול נשימה עליה.

המשכנו לפטפט והזמן טס...מקלחת, סיגריה + שיחת סיכום במרפסת, הבטחתי לחזור שוב

תהיה פה עד סוף ספטמבר

מראה - 8
GFE - 8
מציצה - 7
זיון - 7

34
[QUOTE=mr. blue sky]שלום לכולם
לידע כללי כאשר יש מס המודעה מהאתר הכתום. כיצד ניתן לאתר אותה. התעייפתי מלעבור אחד אחד. גוגל לא ממש עזר לי.
תודה לעונים.
[/QUOTE]

אתה מעתיק את המספר מפה , עובר לכתום, נכנס לסתם מודעה אחרת, צובע את המספר ולוחץ הדבק ואנטר.

מגיע למודעה הרצויה.

מי שמאונן לא מזיין

36
טוב אז מדןבר כאן במשהו מיוחד מאוד...
ניסיתי לתאם איתה שבוע שעבר, אמרה לי לבוא בשעה מסויימת וביטלה אותי חצי שעה לפני...
למחרת קבענו שוב...ושוב ביטלה אותי...

התמונות שלה גמרו אותי ולא הייתי מצליח להירדם עד שלא הייתי דוגם אותה...אז לא וירתי...
קבענתי איתה להיום, ועכשיו יצאתי ממנה ואין לי מילים.

בחורה פשוט עם גוף מושלם, קעקועים סקסיים בטירוף, צבע עור מדהים עם סימני שיזוף סקססיים במיוחד...
אוהבת לדבר הרבה, הראש שלה הוא כמו של ילדה...וגם הגוף שלה...
רציתי לראות אותה בכל תנוחה אפשרית, ולא ויתרתי על זה...
העדמתי אותה על הקיר, על הספה, בדוגי...ומכל זווית היא נראית פשוט מטורף!! אני חושב שזו הבחורה הכי שווה שזיינתי בכסף...
יודעת למצוץ, ללקק ביצים ואפילו הציעה לעשות לי רימינינג אבל אני פחות בקטע...
היא לא רצתה לעשות אנאלי בטענה שיש לי גדול ויכאב לה, אבל נתנה לי להכניס אצבעות תוך כדי שהיא רוכבת עליי עם הגב...
התחת שלה היה פשוט מדהים שבגמירה השנייה ביקשתי ממנה שפשוט תשכב על הבטן ותפריד את הלחיים של הישבן שלה כדי שאוכל לגמור לה על הישבן...

לסיכום שלי, קבעתי איתה שוב למחר, נראה לי שזה מסכם הכל...

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”