כ ״סיגל״ ה״גרושה״ ההריונית מב״ש - דף 2 - סקס אדיר

״סיגל״ ה״גרושה״ ההריונית מב״ש

11
אני מעריך שהפוסט הוא פייק ניוז!
ונכתב על ידי פמיניסטית יצרתית כדי לייצר תוכן מזעזע לעמוד הפייסבוק שלהן.

1. נתחיל מזה שהגולש הזה רק חודשיים בפורום ללא הודעות כמעט.

2. הכינוי שלו בתרגום לעברית הוא קשת אבל מחביא בתוכו את השם "שגית"

3. "מישהו" שלח לו מספר טלפון, לא ידעתי שיש כאן סנטה קלאוס שמחלק טלפונים ולמה אני לא קיבלתי.

4. שימו לב לתיאור המורחב והמפורט של המצב הקטסטרופלי, זה כדי לייצר תוכן הארד קור ומזעזע עבור הקוראות
הצמאות לדם של העמוד האנרכו פמיניסטי.

5. איך אחרי כל התיאור הזה הוא עדיין נשאר שם ?

6. והפרט הכי מחשיד שהוא חותם את הדיווח: "בא לי להקיא"
תגובה שגרתית שכותבות הפמיניסטיות אחרי כל ציטוט מהפורום.

אוקיי....
נניח ואני טועה ובאמת חווית את החוויה הזו אז אתה בן אדם מגעיל ומטונף!

במצב כזה או שאתה עושה אחורה פנה או שאתה משאיר לה את ה-200 שקל כצדקה לאור המצב הקשה שתיארת.

כך או כך אתה לא יוצא טוב מהסיפור הזה...

להנהלה - ממליץ לשים את הגולש/פמינסטית תחת מעקב.

12
everhard- לא יודע לגבי ההבחנה שלך אבל אכן מענינת.
יש כאן שירשור שפתח ביג מן לגבי המילפית מב"ש.
בשירשור שלו עלתה התענינות ב"גרושה הריונית" מב"ש.
כתבתי שם כמה מילים בתור אחד שפגש אותה 3 פעמים עד לפני חצי שנה בערך. כשלא היתה בהריון.
בתגובה שלי שם כתבתי דיי בקצרה את התרשמותי מהאישה המדוברת. הדיווח של "הגולש" מתאר בהרחבה את מה שכתבתי עליה כבר.
פמיניסטית לא פמיניסטית, מתחזה וכו', אני לא יודע(אין לי כישורים לאבחן) אבל אכן המצב קשה שם. באמת בפעם הראשונה שבאתי כל הסלון(מיקום האקט) היה מעוטר בתמונות שלה מהחתונה. שאלתי ואמרה שהיא בהליך גירושין. בפעמיים הבאות כבר לא היו תמונות.
לגבי המילים בא לי להקיא וכו' צר לי לאכזב....אמנם לא עד כדי כך....אבל המילים האלו אינן רחוקות מלתאר את המצב שם מבחינת המארחת,הסלון,המיטה והריחות. כלומר אם פמינסטית=אישה, ביקרה שם היא הייתה חייבת להפשיט את המארחת כדי לכתוב מילים כאלו. זה בהקשר של הגוף.
אני לא חזרתי לשם וכל מי שפנה אלי בפרטי בעקבות הדיווח לגבי הטלפון שלה, נענה בשלילה. המארחת בכל זאת שומרת על זכותה לבחור למי לתת את המספר שלה.

שורה תחתונה לכל מי שמעוניין, אז דרך הטוטאל צ'אט בלבד. לא מומלצת בכלל !!!!!!מכל הסיבות שצויינו בהתייחסויות מעליי כאן.

15
חברים אני נתתי תמספר לבחור,אני לא ביקרתי תעלמה פשוט מסרו לי תטלפון,אני בסך הכול רציתי לעזור לבחור הוא חיפש מישהי בבש וזה המספר היחיד שהיה לי,מה גם ששלחתי לבחור הודעה שאני מצטער על החוויה הגרוע שהוא עבר ובסך הכול רציתי לעזור לו!!

17
[QUOTE=everhard] אני מעריך שהפוסט הוא פייק ניוז! ונכתב על ידי פמיניסטית יצרתית כדי לייצר תוכן מזעזע לעמוד הפייסבוק שלהן.1. נתחיל מזה שהגולש הזה רק חודשיים בפורום ללא הודעות כמעט.2. הכינוי שלו בתרגום לעברית הוא קשת אבל מחביא בתוכו את השם "שגית" 
3. "מישהו" שלח לו מספר טלפון, לא ידעתי שיש כאן סנטה קלאוס שמחלק טלפונים ולמה אני לא קיבלתי.4. שימו לב לתיאור המורחב והמפורט של המצב הקטסטרופלי, זה כדי לייצר תוכן הארד קור ומזעזע עבור הקוראות הצמאות לדם של העמוד האנרכו פמיניסטי.5. איך אחרי כל התיאור הזה הוא עדיין נשאר שם ?6. והפרט הכי מחשיד שהוא חותם את הדיווח: "בא לי להקיא" תגובה שגרתית שכותבות הפמיניסטיות אחרי כל ציטוט מהפורום. אוקיי....נניח ואני טועה ובאמת חווית את החוויה הזו אז אתה בן אדם מגעיל ומטונף!במצב כזה או שאתה עושה אחורה פנה או שאתה משאיר לה את ה-200 שקל כצדקה לאור המצב הקשה שתיארת.כך או כך אתה לא יוצא טוב מהסיפור הזה...להנהלה - ממליץ לשים את הגולש/פמינסטית תחת מעקב.
[/QUOTE]
מצטער לאכזב ולמנוע ממך את ההתרגשות אך לא מדובר בפמיניסטית. כל מה שרשמתי מדוייק.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”