כ דיון בנושא חוק ההפללה והפמיניסטיות - דף 20 - סקס אדיר

דיון בנושא חוק ההפללה והפמיניסטיות

191
קיים שירשור בשם: "הפמיניסטיות השתגעו", שמתייחס לנושא, אבל מתפזר גם לנושאים נוספים.
בכוונה פתחתי שירשור נפרד, כדי שהדברים שייכתבו כאן יכוונו למחוקקים,
בתקווה שהמחוקקים יקראו את הדברים,
ויחשבו היטב ובשיקול דעת לפני שהם מנסחים את החוק!

אנא כתבו:
- כל הערה/הארה שקשורה להצעת החוק המדובר.
- מה חושבות על החוק נערות/נשים שסיפקו לכם את שירותי המין.
- כל מה שיכול לעורר את המחוקקים לחשוב שוב על מטרת החוק ועל הנוסח הסופי של החוק.

החוק המדובר מבקש בעצם לאסור "מעשה זנות".
הוא מגדיר "מעשה זנות" כך:
"מעשה זנות" – מעשה בעל אופי מיני, הנעשה בתמורה לתשלום כסף, שווה כסף או בתמורה לטובת הנאה שאינה בעלת אופי מיני.

כלומר, החוק מתיימר לאסור את שירותי המין בישראל.

מטרת העל של החוק: לסייע במקרים הקשים של נערות/נשים במצוקה, מסוממות, זונות רחוב - נכונה וטובה,
אבל לאסור באופן גורף שירותי מין בתשלום -
זה דבר לא נכון ולא ראוי, ומהווה פגיעה בזכויות הפרט - הנשים הרבות שבחרו מרצונן ומסיבותיהן לספק שירותי מין בתשלום.

יום לפני הישיבה בחודש יולי 2017, שבה (71) חברי הכנסת שנכחו הצביעו פה אחד(!) בעד הצעת החוק,
והעבירו אותה לוועדת החוקה, חוק ומשפט להכנתה לקריאה ראשונה (הסטטוס העכשווי) -
ערכו סיור לשרה איילת שקד בדרום ת"א
במקומות ששם נמצאים המקרים הקשים ביותר של נערות/נשים במצוקה, מסוממות, זונות רחוב.
לאחר הסיור הנ"ל, השרה שינתה דעתה והפכה לתומכת בחוק.

ציטוט מדבריה בישיבה:
"יש סוג של שיח שמתנהל סביב החוק,
שהוא שיח אינטלקטואלי שמציין את הפגיעה בזכות הפרנסה, הפגיעה בזכויות הפרט,
וגם אני חושבת שהחקיקה הזאת לא פשוטה.
זה לא סוד שאני לא חסידה של חקיקה שמצמצמת את זכויות הפרט.
כשבאו אלי בפעם הראשונה עם החוק הזה, חשבתי שזו טעות.
אבל אחרי שלמדתי את העניין - ואני חייבת להגיד תודה לעליזה ולשולי שלקחו אותי אתמול –
ואחרי שישבתי באמת ושוחחתי עם אותן נשים...
הם סיפרו לי על התעללות מינית מאוד קשה שהם עברו בילדות...
ועל חיים קשים שגלגלו אותם לרצפת התחנה המרכזית או לדירות דיסקרטיות כאלה ואחרות."

אני (50+) צורך מדי פעם שירותי מין (בעיקר עיסוי ארוטי + בודי).
לפי התרשמותי, וגם משיחות קצרות שקיימתי עם (מעט) הנשים שהייתי עימן,
הן רואות בעיסוק הזה עבודה שמתאימה להן, והן לא מצטערות שזה עיסוקן.
זו בחירתן החופשית והן שלמות איתה.
רובן אף נהנות מעיסוק זה שהן בחרו, והן אומרות שכמעט כל הגברים נחמדים ושנעים להן לטפל בגברים.

יצר המין אצל גבר בריא הוא חזק,
ואישה שיודעת לענג גבר גורמת לו סיפוק אדיר ואושר!
כידוע, יהודה, בכיר שבטי ישראל, שעל שמו אנו נקראים "יהודים",
ביקש וקיבל שירותי מין תמורת תשלום מתמר, שחשבה לזונה.

לסיום אני רוצה להפנות אתכם למונולוג של שרה שלו משנת 2010 :

אני זונה, ולוקחים לי את הפרנסה

שגיא שרה שלו אינה מתביישת במקצוע הזנות שממנו היא מרוויחה את לחמה,
ומתקוממת נגד הצעת החוק שעלולה להפליל את לקוחותיה.
"האמינו לי, האנשים האלה אינם ראויים לעונש".

אני שגיא שרה שלו, ואני זונה. אני לא מתביישת. אני אדם שומר חוק המנסה לחיות את חיי.

זנות היא פרנסה טובה.
היא מספקת לי את האוכל שאני אוכלת, את הבגדים שאני לובשת,
היא מאפשרת לי לשלם שכר דירה.
למרות מה שחושבים, הלקוחות שלי הם לא סוטי מין או נצלני נשים אכזריים.
העובדה שהם מקבלים ממני שירותי מין, לא אומרת שהם הופכים אותי לחפץ או לסחורה.
הם באים לקבל שירות, ואני מספקת להם שירות.
אני טובה בעבודה שלי.
כשהלקוחות שלי מרוצים, הם אומרים תודה.
הם מכבדים אותי כאדם ואני מכבדת אותם.
מציעי החוק להפללת הלקוח רוצים להפוך את לקוחותי לעבריינים.
הם רוצים להפוך אנשים שאוהבים או שזקוקים למין טוב ומוכנים לשלם על כך, לפושעים.
אני כאן כדי להגיד - שמעו אותי. אני יודעת. אני שם.
האמינו לי, האנשים האלה אינם ראויים לעונש ואינם ראויים להפללה.
גברים יכולים ללכת לזונה מתוך סיבות רבות ומגוונות.
. . .

198
סקס אדיר ....
הייו עירניים ולא תמימים..., פניה של בחורה לא מוכרת במסר פרטי ובה הצעה להפגש וכד' עלולה להיות פמיניסטית שמנסה לזהות אותך וכד'
"
אני קוראת לפעילים, לאקטיביסטים לפמיניסטיות ולפמיניסטים להיכנס לפורום באתר ואף לחבור לקבוצת הוואטסאפ ולהטריל את הזנאים שבפורום, לעמת אותם עם האלימות עליה הם מדווחים כבשגרה ולפעול בכל דרך למיגור התופעה.
"

לינק לכתבה מהארץ היום, 26.9.17
https://www.haaretz.co.il/blogs/veredlee/1.4469338

ציטוטים חלקיים מהכתבה ,לפי כללי השימוש ההוגן...

"כל העניין בבחורות במועדוני חשפנות שם זה שיש על מי לפרוק" - למה לא מורידים מהאוויר את אתר "סקס אדיר"?
"סקס אדיר" משמש כבמה לפירסום שירותי מין, ומעודד צריכת זנות וסחר בנשים, מגביר את הביקוש למין בתשלום ואף מנגיש זאת לציבור בלחיצת מקש. הוא מאפשר השפלה, ביזוי ומיסחור בנשים ומעודד תפיסות מעוותות ואלימות כלפיהן. אז איך יתכן שהמשטרה לא נוקטת אצבע נגד אתר הפועל בניגוד לחוק וגורם לכל כך הרבה נזק?

26.09.2017 12:22
ורד לי התראות במייל
שמור

היא מצטטת הודעה מכאן:

"פעם, לפני שנים, לפני כל העליהום שהפמיניסטיות יצרו על התעשייה, זה היה חלק אינטגרלי מהעניין בכל מועדוני החשפנות שאני הכרתי בת"א, רמת-גן וחיפה – אתה משלם 20 שקל על לאפ-דאנס של חמש דקות ואז 150 שקלים להרפיה בחדר אינטימי בצד מהנערה שבחרת. ההרפיה ניתנה ביד, אבל כמה שקלים נוספים היו מסדרים לך גם עבודת פה בלי קונדום, וחלק מהבחורות היו מסכימות אפילו לבלוע. הכרתי זקנה מטונפת אחת באחד מועדוני חיפה שהיתה מקבלת זרע ישר לפנים, מנגבת וחוזרת לרקוד. פעם לקחנו אותה שלושה חבר'ה הצידה ותמורת 500 שקלים מילאנו אותה בזרע על כל הפנים והשיער. המטונפת ניגבה וחזרה לרקוד. כי בלי הרפייה אני באמת לא מבין מה הטעם ללכת למועדוני חשפנות. סתם להתחרמן על בחורות ולחזור הביתה עם ביצים כחולות? לאונן מול המחשב? כל העניין בבחורות שם זה שיש על מי לפרוק" (זנאי בפורום המקוון "סקס אדיר", אוגוסט 2017).

הדיווחים של הזנאים משפילים, אלימים ובוטים. מלאני, טרנסג'נדרית בזנות בת 22 התייחסה לדיווחי לקוחות הזנות בפורום של "סקס אדיר" במסגרת כתבה שפרסמתי ב"הארץ", ב-24 בפברואר 2017, "בהיעדר תמיכה ובגיל צעיר, הטרנסג'נדריות נפלטות אל תעשיית המין". "הם מבינים שהטרנסג'נדריות נמצאות בזנות מתוך הישרדות הכי בסיסית, הם חושבים שבלי המאה שקל שלהם את תמותי ברעב, והם מנצלים את זה", אמרה. "הם מדרגים ומבקרים אותנו כאילו שאנחנו מסעדה. צרכני המין מנצלים את הפורום המקוון כדי להשפיל אותנו, להוריד מחירים, לבזות וללעוג. באופן הזה ההתעללות בנו נמשכת גם אחרי האקט המיני".

על אף התפקיד המרכזי של לקוחות הזנות בתעשיית הזנות הם חסרי פנים, מוגנים מהקלון החברתי ואינם נחשפים לציבור. הפורום המקוון הפועל באתר סקס אדיר מאפשר ללקוחות המין בתשלום לשמור על אנונימיות ולהמשיך להסב נזק לא.נשים בזנות ולבזות אותם. עוצמת העדויות האלימות בפורום, העיוורון המוסרי הכרוך בהם לצד העדר האמפתיה הבסיסית והניצול הקשה הביא לפעולות רבות ומבורכות שמטרתן להרים את המסך מעל הזנאים, לחשוף את הפנים האמיתיות שלהם ולפקוח את עיני הציבור הרחב להתבטאויות שלהם, המגלמת את התייחסותם לצריכת זנות, לנשים בזנות ולתעשיית הזנות.

באחרונה רבים מהמשתמשים באתר עברו לקבוצת וואטסאפ בגלל החשש שפמיניסטיות נכנסות לאתר ומצטטות ממנו מידע. הזנאים מעירים זה לזה וממשטרים זה את זה לדווח בפורום (הגלוי) באיפוק על מנת למזער את הסיכוי שהתכנים הקשים ידלפו החוצה ויכוונו לעברם את המבט החברתי והמשפטי. תנועת הדיווחים ירדה באחרונה אך כל זה רק למראית עין מאחר והדיווחים הועתקו לקבוצה מוצפנת אחרת. עד שהמשטרה תפעל לסגירת האתר אני קוראת לפעילים, לאקטיביסטים לפמיניסטיות ולפמיניסטים להיכנס לפורום באתר ואף לחבור לקבוצת הוואטסאפ ולהטריל את הזנאים שבפורום, לעמת אותם עם האלימות עליה הם מדווחים כבשגרה ולפעול בכל דרך למיגור התופעה.

200
אני לא סתם אומר להזהר, קיבלתי לתיבת הדואר באתר פניה "תמימה" מניק עם שם של בחורה לשלוח לה את מס' הטלפון שלי כדי לראיין אותי טלפונית שאתן את הצד של אלו שחושבים שצריך למסד את הזנות .לא עניתי למייל הזה, הפניות יהיו מלכודות דבש מתממות ולכאורה לא חשודות.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”