לפני מספר חודשים צדה את עיניי מודעה בלבן של בחורונת שמגדירה את עצמה כבת 32 דקת גזרה באזור המרכז.
התכתבות בווטסאפ
רוצה 600 לשעה
(ויש תעריף לשעתיים ושלוש שאותי ספציפית - לא מעניין)

ממוקמת בעיר היקב
600 עמד בניגוד למצפון הפיננסי שלי - ויתרתי
.

האינפלציה ריככה אותי (וגם פה ושם יצא לי לקחת פרטית לצימר שסה"כ העסקה עלה לי יותר) החלטתי לנסות ולהיכנס למו"מ.
הצעתי לה באדיבות רבה 400, שאלה לגילי, התרצתה מהתשובה וקבענו

אחרי זמן מה ביטלה
(כנראה שהצעות עסקיות טובות יותר נפלו בחלקה)

קיצור דבר קבענו השבוע אבל עמדה על 500 כולל הכל מכל כל.
הגעתי בשעה היעודה דירה קטנה במרכז העיר. מעונה של הגברת.
פותחת את הדלת הפתעה יפה ורזה ארוזה בשמלה פרחונית, נעלי עקב גבוהות, איפור עדין וחיוך ענק
.

יושבים לקשקש על סיגריה (היא מעשנת למי שמפריע), מוזגת וודקה עם רד-בול
.

הפתעה שניה - הגברת דוברת עברית מצויינת ויש עם מי לדבר
(יכולתי לחסוך את כל הגוגל-טרנסלייט בווטסאפ
)

מוצא את עצמי בדייט עם בחורה ביישנית שלא רואה את עצמה כזונה (או כמו שפיקסר ידידנו מגדיר - זונה בהכחשה), עובדת מחוץ לתחום ורק משלימה הכנסה בכמה זיונים בכל חודש (או שבוע או יום
)

אחרי ההכרות הארוכה (יחסית למה שאני רגיל) עוברים לעניין שלשמו התכנסנו.
מבקשת את המתנה ושני דיוקנים של אלתרמן ועוד אחד של בן צבי מונחים על שולחנה.
מתחת לשמלה מתגלה גוף רזה, דקיק אך לא אנורקטי, שדיים קטנים כאלה שנכנעו לגרוויטציה אך לא רוקנו מתוכן, רגליים ארוכות ויפות, תחת פצצתי מקסים, בטן שטוחה אך לא חזקה עם צלקת שמסגירה ניתוח קייסרי לא מקצועי במיוחד
.

עור לבן ונעים כראוי ליוצאת חבר העמים
.

מתפשטים מתגפפים ועוברים למלאכת הטחינה דק דק דק
מציצה חלשה עם עצמת יניקה של פילפס (לא דייסון ובטח לא קירבי)
היא לא אוהבת להתנשק למרות שנראה שהיתה לנו כימיה טובה, נושקת בריפרוף כזה.
בדרך כלל אנני מטועמי המשקופים אבל ששיחקתי לה בפתח היא התחילה לרעוד בלי שליטה ולא יכולתי להתאפק ואכלתי לה את התות
.

כניסה עם האצבע ניבאה חיכוך משובח בשל קוטר צילינדר קטן
.

הנבואה הגשימה את עצמה - הבחורה מאוד צרה והתברכה בנרתיק דקיק.
(למרות שיש לי הרגשה שזה שבא אחרי לא נהנה מצרותה אחרי שחרשתי את השדה הזה כדבעי
)

נתתי שם עבודה בדוגי מטריף. יש לה תחת מדהים שבא לך רק לפמפם ולפמפם בלי סוף.
בו"ז מקבלת אצבע במרעום ומפרפרת מהנאה.
בשלב מסויים מאוננת בעוד אני נותן עבודה בקצב של סוס מרוצים והיא רוטטת כמו מכונת כביסה בסחיטה 800 סל"ד.

עברתי לנקב הנוסף שגרם לי לשחרר את הבן-צבי בנוסף לאלתרמנים.
הבחורה יודעת לקבל אנאלי משובח
.

הופך אותה על הגב, מגביה את התחת ע"י כרית וחוזר למרעום בעוצמה והיא מתפחלצת בהבעות שאני לא יודע לפרש.
האמת - איתה לא חייבים אנאלי, המנוע והמרעום יוצרים את אותו לחץ על הזיין. אז חזרתי לכוס (בשבילה החלפתי קונדום למרות שהיא מאוד מאוד נקיה גם בנקב האנאלי).
גם במסיונרית כשהיתה בשיא האקסטזה (חיבקה אותי, מיששה לי את הידיים והתחת, גנחה בלי סוף) הנשיקות היו קטנות עם קצה לשון, לא בהתמסרות
.

אחרי 40-45 דק היא התעייפה מפעולות הקידוח.
בקשה למצוץ
אני אף פעם לא מסרב לגברת שמבקשת יפה כל כך
.

נתתי
המציצה לא השתפרה אבל בהשמע להוראות המנחה היא מתקדמת ומקדמת אותי לפורקן :
טל ומטר, שלג וקיטור, דייסה ורוטב בשמל כל המטען שארבעה ימי-התנזרות מייצרים הותז על לשונה, פניה, עינייה, צאוורה וגופה הצחור

יותר מעשרה מגבונים נדרשו לרסן את השיטפון הזה (ועוד נשארו שלוליות על המצעים
)

עוד זר עלים רייחני הוצת לציון סיום מוצלח, מקלחת מצוינת, מגבת נקיה יבשה ואפילו קשה. ביגוד ולדרך.
סה"כ ע"פ הפנגו פלוס (תפעילו בראשון פן תשלמו על זיון - זיון וחצי) שהיתי במעונה שעה ועשרים דקות (בלי שום רמז שמנחה אותי לכוון הדלת).
חזרתי מפורק
.

האם אשוב-בוודאי, מרגיש שיש לי עוד מה לגלות בין רגליה של הקדשה
.

עכשיו לפני שתבוא ההצפה אני מבקש להתנצל (חשוב במיוחד בעשרת ימי תשובה) שכן אין בדעתי להציף אותה בפונים ובכך לשרוף אותה.
לפיכך אחלק את הטלפון לכל פונה אבל במשורה כשוותיקי הפורום והתורמים הפעילים יקבלו כמובן קדימות בקבלת המספר.
בברכת שנה טובה