כ דיון בנושא חוק ההפללה והפמיניסטיות - דף 22 - סקס אדיר

דיון בנושא חוק ההפללה והפמיניסטיות

217
נראה לי שצריך לפתוח שירשור לכבד את זכרו של אבינו הרוחני, יו הפנר ז"ל ,שהלך לעולמו השבוע.
הוא האיש שהתווה לנו את הדרך ובמותו ציווה לנו לא להפסיק לז***.
וחוץ מזה ,אני חושש שאחרי עשרות מאמרים כבר נגמרו לורד לי הנושאים לכתוב עליהם וזה יהיה ג'סטה נחמדה כלפיה מצד כותבי האתר אם נעשה שירשור לזכר הפנר ואז יהיה לורד לי על מה לכתוב ,היא תכתוב מאמר בהארץ עם זעם צדקני וזעזוע "המחפיצנים מבכים את מותו של גדול המחפיצנים מאז ומעולם" + ציטוטים מההספדים שנספיד אותו.
מדובר בקוראת קבועה בפורום ולהערכתי קוראת יותר הודעות בקביעות מכל אחד אחר פה ,זה ניתן לדעת לפי כמות המאמרים שלה על הפורום הזה...ח'ברה ,צריך לעזור לקוראת קבועה.

218
יו הפנר האיש שהפך את הסקס ללגטימי וגם עשה כסף מזה בכך שקנה ב500 דולר תמונות של מרלין מונרו ומאז הפך ללהיט
ולורד לי שתחווי הרבה גמר סוף סוף השנה
ובתקווה שתפסיקי להיות כול כך מרירה אל העולם תחייכי אל העולם ואולי הוא יתחיל גם לחייך אלייך .אהה וגם תמצאי פרנסה סוף סוף כי מרמור זו לא פרנסה.
.

ממעיט כעסו מפחית מזונו מרבה תנועתו.

219
מאחורי הקלעים של הועדה שמנסחת את חוק ההפללה לקראת קריאה שניה :
/https://www.haaretz.co.il/news/law/.premium-1.4475291

ציטוט הקטע העיקרי:

אם לא יחולו הפתעות, צפויה השרה שקד לקבל את החלטתה בנושא קידום הצעת חוק ממשלתית בעניין זה לאחר יום הכיפורים, ואז גם יפורסמו מסקנות הוועדה המלאות

פלילי או מינהלי

כאשר יצאה הוועדה לדרך לפני כשנה וחצי, היתה כמעט תמימות דעים כי צריכת זנות בישראל צריכה להיות עבירה פלילית. למשטרה לא היה ספק באשר לעונש הרצוי: קנס. "למשטרה לא יהיה שיתוף פעולה לא מהלקוחות ולא מהנשים, הפן הראייתי יהיה קשה", הסביר הנציג שלה בוועדה, רב־פקד רובי קיים. הוא הוסיף כי הדרך חייבת לעבור בכיס, כמו במלחמה בארגוני הפשיעה. ככלל, בוועדה לא דנו בשאלת גובה הקנס הרצוי, אך הכוונה היא שזה יהיה סכום משמעותי, כנראה ברוח הצעות החוק הפרטיות של חברות הכנסת זהבה גלאון ושולי מועלם־רפאלי (שזכו לתמיכת 74 חברי כנסת, תמיכה חוצת מפלגות), שם הוא היה כ–1,500 שקל, בתור התחלה. לשם השוואה, בשוודיה, שבה הוחלט על הפללה באמצעות קנס בשנת 1999, הקנס עומד על 500–700 אירו לאדם.

אולם יו"ר הוועדה ומנכ"לית משרד המשפטים, אמי פלמור, סברה כי אין די בכך. "לקנס אין את האפקט החשוב ביותר והוא השיימינג", אמרה, "שיגרום לגבר לרעוד לפני שהוא מוריד את המכנסיים". רצונה זה קיבל מענה כלשהו בדמות שליחת הלקוח "שמעד פעמיים" למרכז טיפולי. "זה אמור לספק את אפקט השיימינג", אמרה אחת מחברות הוועדה. "אנשים ירצו לברוח לפריפריה מרוב בושה".

גם המשנה למנכ"ל המשרד לביטחון פנים, אליעזר רוזנבאום, סבר שלא די בקנס. הוא אולי לא חשב על השיימינג כהכרחי, אבל כן על הרתעה. "אני חושב שאנשים צריכים לשלם שנה בית סוהר", אמר. "אם הכוונה רק לשלוח אותו לאיזה השתלמות או התנדבות אני לא בטוח שהמאמצים שאנחנו עושים הם שווים. חייבים לתת איזה בומבה על הראש. זה פשע".

עם זאת, ככל התקדמו הדיונים עלו גם צדדים אחרים, שעוררו קשיים באכיפת החוק המוצע. נציגי המשטרה והפרקליטות הביעו חשש שהפללת הלקוחות תיעשה בסופו של דבר באמצעות הנשים בזנות והן יצטרכו להביא את הראיות. "אין דרך אחרת לאכוף את הפללת הלקוחות", אמרה באחד הדיונים עו"ד קטי צווטקוב, סנגורית שייצגה בין היתר נשים בזנות. עד כמה שיתוף פעולה בין נשים בזנות לשוטרים מציאותי? לדברי עו"ד רחלי זוארץ מפרקליטות המדינה, לא מתקיים כזה. "אשה שנמצאת בזנות לא מעוניינת לשתף פעולה עם המשטרה, מאחר שלתפיסתה לוקחים לה את העבודה", אמרה. "לכן אם היא לא תשתף פעולה אין לנו עדות, אין תלונה ואין לנו ראיה משמעותית שאנחנו נזקקים לה".

בסופו של דבר נראה כי השרה שקד חוששת שהמשטרה תתקשה לנהל חקירות ולאסוף ראיות — ואז החוק יהפוך לאות מתה. במקום זאת, היא סבורה כי יש להעדיף ענישה באמצעות קנס מינהלי, בדומה לעבירה של אי חגירת חגורה. אמנם מי שייתפס רק ישלם קנס ולא ידבק בו כל כתם פלילי — אך האכיפה תהיה פשוטה יותר. החלטה סופית היא עוד לא קיבלה, אף כי בשבוע האחרון קיימה ישיבה בעניין. נראה כי הכרעתה בין שני המסלולים (שיוזכרו יחדיו בהמלצות הוועדה) תיעשה בסמוך לגיבוש הצעת החוק.

220
וזה מענין...

לפי נתונים שהציג אלסטראנד, כ–300 איש בשנה נשפטים בשוודיה בגין צריכת שירותי מין או ניסיון לעשות כן, אולם עד כה איש לא נשלח לכלא בגין העבירה. לפי הערכתו, מספר הגברים שרוכשים שירותי מין בשוודיה פחת בכמחצית בעקבות החוק. בניגוד לקשיים שהעלו חברי הוועדה בהוכחת העבירה, אלסטראנד סבור ש"זה לא מסובך במיוחד להוכיח את הפשע. השוטרים מפטרלים באזורי זנות, ורואים את הקונים והנשים פחות או יותר בפעולה, כלומר במכוניות, דירות, פארקים, בתים סודיים. מרבית הקונים מודים על המקום, ומקבלים את הקנס, אז אין צורך להגיע עם המקרה לבית המשפט". לדבריו, מצב אחר הוא שהמשטרה פושטת על בית בושת ואז מרבית הנוכחים במקום, אלה שנתפסים לאחר שהמגע המיני החל, מקבלים את הקנס. "אין צורך להראות או להוכיח פרטים של האקט המיני", אמר. "אין גם צורך להוכיח או להראות העברה כספית ממשית".

כן בטח ,300 בלבד הלכו לזונות במדינה של 9 מליון תושבים.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”