כ לולה בת 22 - דף 3 - סקס אדיר

לולה בת 22

21
נסתרות דרכי הצדיקות... ביקרתי את הנערה, ילדה טיפשה שחצנית ומעצבנת, דוברת רק את שפת הזונות. אכן קטנטונת בעלת גוף מדהים חזה שובב קטן ומטריף לאוהבי הז'אנר, ישבן קטן מגרה ומזמין...
אממה...לא מתנשקת, רגישה בכל מקום בקושי נותנת לגעת.. בהחלט לא נותנת להנות. GFE שואף לאפס..
חוויה כללית על הפנים.. ברור שהבחורה הזו לא במקצוע הנכון!! שילמתי עבור שעה ברחתי אחרי 40 דקות
כולל שתי מקלחות..
למרות שהיא בדיוק MY CUP OF TEA בהחלט לא מתכוון לחזור וממליץ לכל שומר נפשו להתרחק.

חיה את היום, מחר לא יחזור.

לולה בת 22

22
פעם ראשונה שזה קורה לי ואני מקווה שגם אחרונה.
תיאמתי שעה עם הפקידה והתקשרתי כשהייתי מתחת לבית. אמרה שתחזור אלי תוך דקה אחרי שבודקת אם הבחורה מוכנה. לא חזרה וגם הפסיקה לענות לטלפונים ממני. בקיצור סתם נסעתי לבת ים ונתקעתי עם הזין ביד. ממליץ להתרחק שלא תקבלו ייבוש כמו שאני קיבלתי

לולה בת 22

24
אני נסעתי אליה היום קבעתי עם הפקידה כשיצאתי מהבית, כשהחניתי כבר ועמדתי מול הבניין אמרה לי שהיא כבר תפוסה להיום מצטערת. נסעתי 50 דקות הלוך בשביל שבדקה 1 הפקידה תשלח אותי הביתה ותתקוף אותי על זה שלא הקשבתי לה כשאמרה שהיא תפוסה לכל היום. אגב היא אחראית גם על אלונה ועל נסטיה, כששאלתי עליהן היא ענתה שכולן תפוסות היום.
שאלוהים יקח אותה ולא איגור

לולה בת 22

26
החלטתי לבדוק את לולה
תיאום עם הפקידה הוביל אותי לדירה מטופחת ויפה קלה למציאה
פתחה לי בחורה רזה ויפה גוף מאוד יפה תחת ממש מגניב
כמו שאמרו מעלי היא קצת סגורה בגלל טבע העבודה שלה
אבל אחרי 5 דקות של שיחה ברוסית הגרועה שלי והייתי ממש נחמד וחיכן היא נפתחה אלי והתחילה להיות כמו חברה
אוהבת מאוד לדבר אבל מצד שני לא חופר לי כי היא חמודה
ליקוק ביצים קצר כי לא ביקשתי נוד ירידה נחמדה מאוד ללא גומי
סקס ממש סבבה נאנחה חיבקה נישקה.. חייכה וצחקה הרבה והרגשתי כמו עם חברה
בין לבין הנמספר השני דיברנו ביקשה שאתקלח שוב
20 דקות לפני סוף השעה התחלתי לבקש ירידה ואחרי הירידה והכל התחלתי בחדירה זה היה 10 דקות לפני הזמן 2 דקות לפני סיום השעה הפסיקה אותי באמצע ללא אפשרות לגמור כי נגמר הזמן די הייתי בשוק וניסיתי להתוכח אבל לא ויתרה.. היה מושלם חוץ מהקטע הזה יש לה בעיה של חוקים היא פוחדת מהבוסים שלה
אזני לא פוסלאותה כי מאוד נהנתי לשכב איתה ולקבל יחס חברה פשוט קחו החשבון לזיין פעם שניה ולגמור לפני סיום השעה
אז החווי שלי היא 10 מבחינת מראה ושרות ו 0 מבחינת דקדוק בזמנים שבגללו יצא לי גמירה אחת רק במקום 2. מה שכן מומלצת מאוד.
לא יודע אם תתיחס לכולם כמו אלי כי אני בעל קסם אישי אבל בהצלחה

לולה בת 22

27
הייתי אצלה - לדעתי צריך לחכות עד שתחזור לארץ אולי... למרות שאני לא מדבר רוסית והיא בקושי אנגלית, הבנתי שחייבת לחזור הביתה.
אבל אם היא תחזור, אז מי שמנסה רק יזכה.
פגשי בחורה מקסימה, חייכנית וסקסית.
קומפקטית, זורמת, ממש שווה.
מיקום היה סבבה, דירה נקיה מאוד כמו שצריך.
מראה 10
יחס 10
ביצועים 9 ( היה מעולה, אבל לפעמים תפסתי את הפנים שלה שמבקשות שזה ייגמר כבר)
מצפון? win-win situation קלאסי
תבלו

לולה בת 22

28
היא מקשקשת הרבה ברוסית ולא משנה לה שלא מבינים אותה. נראית טוב, אבל רגישה וילדותית. בגלל נגיעה עדינה ביד היא התחילה להשתולל ברוסית וכמעט זרקה אותי משם. אסור לגעת בפנים שלה בגלל האיפור, ועד דברים כאלה. אבל רוב הזמן היתה במצב רוח טוב. רק בסוף, אחרי שכבר התקלחתי נכנסה ללחץ שנגמר הזמן והיתה אנטיפטית. אחרי שיצאתי ראיתי שנשארו כמעט 10 דקות, אז היא גם לא יודעת לחשב זמנים.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”