כ בלונדינית במרכז תל אביב - סקס אדיר

בלונדינית במרכז תל אביב

1
ביקרתי היום את אלנה מתנך הזונות. הפרופיל שלה מספרו הוא 1749199350.

אלנה היא בלי ספק הבחורה הכי יפה שפגשתי במקצוע מאז שקמילה המפורסמת עשתה שמות בעיר. פשוט בחורה מהממת עם פנים בובתיות וגוף מושלם- רגליים ארוכות ורזות, תחת עגול ויפה, בטן שטוחה וחזה קטן ועומד.

השירות היה טוב מאוד גם כן. מציצה טובה ועמוקה אך חלשה יחסית. אחרי שירדתי לה גם עברנו למיסיונרית ומרוב שהיא הייתה רטובה אפילו לא השתמשה בג'ל לסיכוך. היא טיזרית לא קטנה והמראה שלה מקבלת זין הוא מחרמן בטירוף.
עברנו לרכיבה טובה שלה עלי. אלנה בהחלט יודע את העבודה ושינתה קצב בדיוק כמו שרציתי. לפעמים מהר ואגרסיבי ולפעמים לאט ועדין. הרגישה כחומר ביד היוצר. התלבטתי אם לזיין אותה בדוגי והחלטתי לוותר כי לא לראות את הפנים שלה זה פשוט בזבוז (למרות שיש לה תחת אדיר).

לסיכום אחת הבחורות הטובות שיש בימינו. המחיר הוא 400 לחצי שעה ו-600 לשעה אבל אני נשארתי הרבה אחרי הזמן שלי לשיחה שהתנהלה בעיקר דרך גוגל טרנסלייט. הבחורה אגב צוחקת המון ומספרת כל הזמן בדיחות (ברוסית אז רק היא מבינה). בהחלט בראש טוב.

החיסרון היחיד מבחינתי הוא שהיא מדברת רק רוסית מה שמאוד הקשה על התקשורת ועל תיאום הפגישה. חוץ מזה היה פשוט מושלם ואני ממליץ לכולם בחום.

תהנו!

בלונדינית במרכז תל אביב

2
לא דומה לתמונות (בפנים). הגוף די דומה, אבל יש המון בחורות עם גוף כזה, אז זה לא אומר.

השתמשה בטריק הישן מספרי הבלשים מהמאה הקודמת ונתנה לי מספר של בית ליד. לא מסרה מספר דירה או משהו. שלחתי מסרים לבירור ובינתיים חיכיתי בצל באיזה פינה. ואז ראיתי מישהי חשודה באה מהצד, ונכנסת לחצר של הבניין עם המספר שהיא נתנה. במקרה ראיתי אותה מהפינה בצל. התברר שזאת היא. הלכנו ביחד ברחוב לדירה שלה. זה קצת מגניב לראות אותה קודם בבגדים ברחוב, אבל זה לא דיסקרטי לאללה.

בעד:
פנים נאות, גישה חיובית ביותר, קלילה וחייכנית, גוף יפה, דירה סבבה, מקלחת טובה.

נגד:
פחות יפה מאשר בתמונות (לא יכול לומר שזאת היא בתמונות בכלל), יודעת 5 מילים באנגלית, תיאום קצת קשה, חזה די קטן וגם לא מספיק מלא. אולי הייתי יותר מדי עם מסולקנות, ואולי פשוט לא מושלם. יקרה יותר מדי - 600 לשעה. בשביל 600 לשעה היא צריכה להיות דוגמנית בינלאומית, והיא לא. אז ניגשתי ישר לקופה המהירה. עדיין יקר מדי (400 לחצי שעה), אבל 400 אני מוכן להוציא על זיון.

התחושה של המנוע שלה לא הכי טובה. לא יודע אם לא מספיק צר, או לא מספיק חלק. במשך הזמן הרטיבה ונהיה יותר טוב. המציצה נעימה.
לא ניסיתי יותר מדי תנוחות. מציצה, קצת היא מעל, הרבה אני מעל, וזהו. בכל זאת קופה מהירה.
נהניתי, אבל בגלל החסרונות (בעיקר שפה ומחיר) לא יודע אם אבוא אליה עוד פעם. רק אם לא יהיו אופציות טובות אחרות.

בלונדינית במרכז תל אביב

3
ביקרתי את אלנה היום
התמונות אכן אמיתיות
היא רזה, צחקנית, ציצי קטן ופטמות מטריפות, יפה.
בסה"כ אם היתה מתאפרת עם עקבים יכולה להייות פצצה אמיתית.
מציצה נעימה מאוד וטובה. סקס נחמד פלוס. משתדלת לרצות.
500 לשעה
350 לחצי שעה
דירה נחמדה בפינסקר
לא החלטתי עדיין אם אחזור

בלונדינית במרכז תל אביב

4

עם לנה יצרתי קשר דרך הוואטסאפ (המספר שבמודעה), שולחת צילום מסך של כל השירותים

לנה מגיעה אלינו היישר ממוסקבה הקפואה

הייתי אומר שהיא בת 30 בערך
היא נשית-קלאסית-עדינה-ענוגה (לא לטרקטורים)
גוף של דוגמנית אך לא גובה של דוגמנית (165 בערך)
פנים רוסיות קלאסיות, עיניים בהירות, אישית לא הייתי אומר שהיא יפה אלא נאה, נאה מאוד אפילו. לדעתי הרבה יגידו שהיא עם פנים של דוגמנית אבל זה עניין של טעם

נכנסה להתקלח לפני האקט מוחא כפייה, מצד שני הייתה צריכה לעשות זאת לפני שהגעתי ככה שלא יודע האם זו נקודת זכות או לא

מוצצת ברוך וברוק כולל כיבוס לא כולל מרעום

אישית קשה לי לגמור בכללי ובפרט אם הבחורה לא נהנית ואיתה ניכר שאם מתחילים בעדינות ולאט לאט מגבירים את הטורים היא כן נהנית וזכיתי לגמור איתה!

כוס הכי הכי צר שפגשתי, אמנם יש לי זין נחמד אבל הוא לא ענק ועדיין הכוס חנק לי את הזין בקטע אחר

גמירה בפנים, ריסים, שיער. לא ניסיתי בלוע וגם לא ניסיתי הזרקה ישירה ככה שאני לא יודע מה התקנון בזה

כל בדיחה הכי קטנה שתזרקו לה (דרך גוגל טרנסלייט, כמובן) היא תחייך ותצחק וניכר שזה אמיתי ויש חווית gf

לא יודעת אנגלית בכלללל כועס, נראה לי שאפילו עברית היא יודעת טוב יותר מאנגלית

מציצה 8
זיון 9
גמירה 8

כולל 9

כנראה שלא אחזור כי אני לא חוזר אף פעם אלא אם היה נדיר ביותר או אם לא אצליח לגמור עם אחרות

500 זוזים לשעה
מקבלת בפינסקר תל אביב בדירה יפה לדעתי

שוחחנו קמעא לאחר האקט והיא עוזבת בעוד כשבוע

זו הבחורה:

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=19627
רבות בנות עשו חיל

בלונדינית במרכז תל אביב

6
זאת אלנה עליה כתבתי לפני זמן מה. ביקרתי אותה גם השבוע, היה ממש אחלה.
לדעתי היא כן יפה בקטע של דוגמנית אבל כמו שאמרת זה עניין של טעם. בכל מקרה השירות מצויין ואם אתם במקרה גם מדברים רוסית אז בכלל אפשר להנות ממנה. כאמור לא יודעת מילה באנגלית ולכן תקשורת דרך וואטסאפ

בלונדינית במרכז תל אביב

7
לא להתקרב אליה.

נסעתי 40 דקות ושלחתי לה הודעה שהגעתי ואני למטה בזמן שאני ברכב.

אחרי כמה דקות אני מקבל הודעה "מצטערת" וזהו. ניסיתי להבין מה קרה אבל כל פעם ששאלתי היא המציאה תירוץ. הנחה שלי שראתה מישהו שחשבה שהוא אני ולא מצא חן בעיניה.

כתבתי לה שהיא טועה ושתבוא ותראה אותי ואז תחליט. שום דבר..בזבזתי זמן על זונה בת זונה וגם טיפשה בנוסף לכל.

מי שהולך אליה דמו בראשו

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”