כ מחירי ה 600 ומעלה- ממקור ראשון - דף 3 - סקס אדיר

מחירי ה 600 ומעלה- ממקור ראשון

21
כן, אבל 400 זה רק גמירה אחת. למי שמסוגל לגמור פעמיים זה לא יעזור... אני תמיד נהנה יותר בפעם השנייה. חיוך גדול

אני מקווה שהרוב לא יסכימו לשלם יותר מ-500 לשעה.

[QUOTE=69Asi69]מניסיוני (הרב),

כל הבנות שמבקשות 500-600 ₪ לשעה מוכנות להתפשר ב 400 ל 45 דקות כאשר בפועל הזמן מגיע גם לשעה אם צריך...

לא הייתה הבחורה שלא הייתה מוכנה להוריד את המחיר...[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

23
לילה טוב לכולם

במשך שנתיים לא הייתי כמעט פעיל בפורום עד לאחרונה שחזרתי לפעילות . פתאום אני מבחין במחירים של 600 , 700 ואפילו 1000 לשעה מידי בנות עובדות באותה רמה כפי שהיה . רציתי להתעניין ולשאול : אולי בתקופה בה לא הייתי פעיל הצמיחו הזונות כוס מזהב ? אם זה נכון , אז גם אני רוצה את אותו טיפול ולהצמיח זין מזהב .

בתקופתי דובר על מחאת ה - 400 שלא התרוממה והתפרשנו על 500 כברירת המחדל , אבל הנושא חדר לתודעה . היום הבנות לא יותר טובות או איכותיות , אבל רוצות יותר . הערתי כמה פעמים אז שאנחנו לפעמים יותר מדי נחמדים עם הרבה בנות ( כאשר רק לחלק קטן מהן באמת מגיע יחס מיוחד ) ובסוף זה יתנקם בנו . לצערי זה קרם עור וגידים . אבל עכשיו לעומת בעבר אני מבחין שהחבר'ה פה יותר מאוחדים וישנה הבנה שהן הגזימו . כל הכבוד . המשיכו כך .
הפוך כל חסרון ליתרון

24
[QUOTE=ליאור 10]שלחתי אתמול הודעה למישהי אם היא בארץ (מישהי שבסיבוב הקודם הכרתי דרך המאמא סן)

התשובה שלה הייתה : 600 שקל.

אמרתי לה שלא שאלתי כמה עולה, אלא אם היא בארץ. ואז היא התחילה להתייחס כי הבינה שאני מכיר אותה.

אמרתי לה איך קוראים לי ושלפני פחות מחצי שנה זה היה 300 לחצי שעה ו 400 לשעה.

היא אמרה לי שאבוא.

(לא פתחתי את השרשור בשביל לתאר את החוויה איתה. כבר דובר עליה רבות בפעם הקודמת שהייתה.)

פתחה את הדלת, ואמרה ששמחה לראות אותי ובלה בלה בלה...

שסיימנו, שאלתי אותה איך היא קפצה ל 600 שקל. (150%בפחות מחצי שנה)

התשובה שלה הייתה " כל הזמן החברות שנמצאות בארץ מעדכנות את החברות שלא בארץ מה קורה פה. מה המחירים וכו' -
וכולן מיישרות קו לפי הדברים שאומרים להן כדי שלכולן תהיה עבודה"

מסתבר שהן המון חברות, שמכירות אחת את השנייה.

שאלתי אותה אם זה לא פוגע בעבודה כזה מחיר.

אז היא ענתה שהיום היא מקבלת 3 במקום 5 ביום. מרוויחה יותר ויש לה יותר זמן להנות.

היא הסבירה שתמיד יהיו 3 ביום שישלמו מחיר כזה.

אני לא שופט אותה, ומכבד כל סכום שכל אישה רוצה ודורשת.

אבל כמו שהן מאוגדות ולא "שוברות את השוק" של עצמן כדאי שגם אנחנו נתחיל לייבש את המחירים הללו.

ולא להתחנן להנחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וכמו שכבר ציינתי בעבר.

זה שאני עשיר ויש לי כסף, לא אומר שכשאני יילך לקנות מרצדס שעולה 500,000 אני ישלם עוד מאתיים אלף כי לא חסר לי כסף.

יש מספיק בנות שמבקשות סכומים נורמליים.

[/QUOTE]

רציתי לדעת מה הסכום לדעתך הנורמלי שזונה תיקי סתם מעניין אותי…

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

25
דבר ראשון, כל מי שעוסקת בתחום הזה זכותה לדרוש כמה שתרצה.
אין מה לכעוס או להתעצבן.

לכן השאלה היא לא כמה היא יכולה לקחת אלא כמה זה "הגיוני" לשלם.

בתור מישהו שנהנה הרבה... חלק בחינם וחלק בתשלום..
אני משלם עד 500 גג. וגם זה אם היא ממש מיוחדת.

משתדל בדרך כלל להסתדר על 400.

כל מי שבאה לבד, בלי קבוצה, מתפשרת.

אין לה מי שיעזור והיא חייבת לשלם תשלומים.

כל שצריך לעשות זה להגיד לבחורה " פעם ראשונה אני משלם 400 ולפעמים הבאות נראה ביחד אחר כך"

היא רואה בך פוטנציאל לקבוע ולכן הרבה מסכימות. אם היא טובה, הרי שאתה תבוא שוב והיא תסכים כבר ב400 בקל.

אם זה לכמה שעות אפשר להתגמש.

אבל הכמה שעות לא ניתנות על ידי בחורות ה600... זה לא הסגנון.

צריך גם לשים לב להתארגנות.

אין סיבה שאותה בחורה תעלה את מחירה תוך פחות מחצי שנה מ400 ל 600.

זה לא ריאלי, אבל, זה ברור שאם היו מפסיקים לגמרי ללכת לבנות שלוקחות יותר מ400 כל השאר היו מתיישרות או מתנדפות.

כי לא היה להן עבודה.

אבל זה חלום רחוק.

27
שלום לכל צדיקי הפורום.
לאחרונה בטח כפי שכולכם שמתם לב, הפורום מוצף בשרשורים שהרבה פעמים נטולי אינפורמציה על בחורות עובדות וכל תכליתם היא שחברי הפורום ינסו להוריד להם את המחיר. כמעט כל שרשור הופך לדיון על מחירים, על המחאה, או על לנסות לייבש בחורה בלי שאף אחד דגם כי היא ביקשה 600.
שלא תבינו אותי לא נכון, המחאה שלכם ובעצם שלנו מבורכת, אני גם בחיים לא שילמתי ומקווה שגם לא אשלם 600, אבך לא הגיוני שכבר שבועיים יותר מחצי מהשרשורים בעמוד הראשי של הפורום הם על בחורות שלא נדגמו ושביקשו 600, או על מריבות בין אנשים של כאלה שמשלים 600 וכאלו שלא.
לכן אני פותח את הנושא הזה בתקווה שפה ירוכזו כל הבחורות שלא נדגמו ומבקשות 600 כדי שמי שרוצה שחברי הפורום ינסו להוריד אותה , לא יצטרכו לפתוח דיון חדש על כל בחורה, ובסך הכל את כל דיוני המחירים אפשר לעשות פה, במקום להציף את כל הפורום, כך שהפורום נהיה הרבה פחות יעיל ומועיל.
מקווה שההודעה הזאת תעזור
שבוע מעולה לכולם

30
כשאפשר לקבל שירות שעולה 600 ב 400500...

אין עניין שלמישהו ה600 הוא סביר. ובוודאי לא להרבה.

600 סביר למשהו ששווה 600.

ואפשר לייבש. אולי לא את כולן, אבל אפשרי מאוד.

יש לא מעט בנות שאין להם עבודה והן לא מעיזות להוריד מ600 בגלל החברות שלהן.

אז גם אנחנו נתעקש.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”