כ I like- bubble butt, bubble bubble bubble but - סקס אדיר

I like- bubble butt, bubble bubble bubble but

1

אח אח אח, איך אני מתחיל אני לא יודע אבל אנסה.
קודם כל תחת תחת תחת מושלם מושלם מושלם, מהונדס ופסיכי, בין היפים שראיתי בחיי !!!!!
מי שאוהב תחת אז זה המקום, קימורים מושלמים.
( מדגיש שזה עיניין של טעם אבל בדרך כלל הטעם שלי די בכיוון הנכון).
תחת תפוחי בגודל מושלם בגוון עור בהיר נוטה לבז׳ עם פסי שיזוף עדינים של חוטיני ברזילאי שמקבל ספנקים ורוטט בעדינות על בחורה בלונדינית (תספורת קארה) יפייפיה עם שפתיים בשרניות ( מתנשקת בעדינות) עור חלק , חזה קטן ( מידה B80 לדעתי) ושבלול יפה ורענן (טיפה רחב אבל לא נורא).
שולח הודעה למספר שפורסם בעבר בלבן ונשמר אצלי בטלפון משום שהביא הצלחות ( סוג של תאגיד אבל מוסווה כזה),
שולחת תמונות מדהימות ואמיתיות שצולמו היום לדעתי.
תיאום יחסית קל בוואטסאפ עם פרטים רגילים, מציצה בלי נשיקות בקטנה 500 שעה.
מקבלת אותי בדירה בבת ים ברחוב על שם חוזה המדינה בדירה ידועה ומוכרת לכל.
ברגע שנפתחה הדלת נעמדתי דום, וואוווווו איזה כוסית חשבתי לעצמי אני הולך להינות.
מנשקת אותי ומברכת לשלום בחיוך, ראיון קצר ואני כבר הוצאתי את הארנק והלכתי להתקלח.
יוצא והיא בדוגי על המיטה בתחתונים וחזייה עם הפנים אליי מעל הכתף, לוחשת לי במבט סקסי ״come and fuck me"
אין תחת כזה וואווווו, גמרה אותי, העפתי את המגבת וקפצתי על המיטה כשאני אוחז לה באגן ונותן לה נשיקה בלחיים של הדבר המושלם הזה, עולה לכיוון הגב עד שמגיע לפנים, משכיבה אותי ושואבת את החבר בצורה סבירה ודי סבבה, מושך את האגן שלה קרוב אליי ומתחיל לתור את השבלול תוך נשיקות של צד הבטן שלה, דוחף את האגודל בהפתעה והיא נעצרת בגניחה עמוקה, אהההה, ממשיכה במציצה ואני בינתיים מצאתי את הנקודה שגורמת לה להתפתל ולגנוח, כל נגיעה שם הביאה לגניחה ושאיבה חזקה יותר של הזין שלי, היה מגניב, אחרי שגמרה ורטטה לי בידיים כמה שניות, הלבישה כובעון, אני שואל אותה בנימוס איזה תנוחה בא לה למרות שברור לי שהולך להיות פה דוגי עצבני, וכמובן שעם תחת כזה התנוחה האהובה עלייה היא אכן דוגי מתחילים בזיון קיצבי כאשר האגודל שלי מחליקה באיטיות לתוך הכניסה האחורית, לא הפריעה לה כל כך, ספנקים עפים בעדינות לשתי הלחיים והיא ביקשה חזק יותר ״ דוואי סטרונג״ אז הגברתי,
אחרי כמה דקות עולה על הרגליים ומתחיל לקדוח כאילו אני מחפש נפט בדובאי, אהבה ואחרי כמה דקות נפלה על הבטן ואני בתוכה, הצמידה את הרגליים תוך קידוח עצבני וכיווצה את שרירי הישבן מה שגרם לגמירה אדירה על כל התחת המושלם שלה והגב.
בקיצור וואווווו, מת על הז׳אנר הזה, אין על תחת.
ציון וסיכום:
מראה 8.5 יפה מאוד , ככה צריכה להיראות זונה.
תחת מושללללםםםםםםםם!!!!!!
מציצה 6
זיון 7
כימיה 8
מחיר 500 שעה
אני נהנית ומדגיש כרגיל שהכל עיניין של כימיה, המספר כרגיל יחולק לעשר הראשונים.
( יש לי חשש שמדובר בדיאנה שמפרסמת פה לפי התיאור של רוני אבל בגלל שהגעתי אליה דרך המספר שהיה לי אז השירות היה טוב)
Good pussy = good day

2
WOW יוסי
איזה דיווח מגרה
אני מת על תחת כזה
והגישה שלה מדהימה
חברינו כבר נעמד דום רק מהתיאור שלך

רק המחיר קצת חורג מהטווח של 400 ( מודה! -יש חריגים לכלל - שתי האחיות האהובות שלי ויקה וליזה )

נראה לי בכל זאת לדגום - יש אפשרות למסלול מקוצר -40/400?
תודה
תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך

6
ציקו היקר, לא שכחתי, אמרתי כבר שהמספר היה שמור לי בטלפון ואמסור אותו לקומץ של אנשים
דרך אגב אדמין, יש מצב שאתה מוחק את הדיווח השני עם אותה הכותרת, נלחץ לי בטעות פעמיים כי בהתחלה היתה תקלה בהעלאת הדיווח.
Good pussy = good day

9
[QUOTE=OC]אני לא מבין למה מדווחים ולא נותנים פרטים ורק בפרטי ורק לחלק.
כן... אתה לא רוצה להעמיס אותה וכו'
מי שפותח שירשור צריך לשתף.. זה מהות הפורום
[/QUOTE]

היית רוצה שבמקביל אלך יקבלו פרטים באותו פרק
זמן (תוך שעות) עוד 100 150 איש?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”