טוב חברים אז אני מדווח קצת באיחור, ביום ראשון שבוע שעבר לאחר התאמצות מאוד קשה שלי לקבוע מפגש עם ויקטוריה האנאלית שלנו, זה קרה, קבענו בשעה 14:00 בבת ים בדירתה. תוך כדי התכתבות בוואצ אפ היא שולחת תמונות אמיתיות שלה, בגדול הן אמיתיות , טיפה מעוצבות אבל זו הבחורה. לאחר מכן שולחת את הסרטון לדירתה, שפה באמת צחקתי עם עצמי ושאלתי אם זה אמיתי? אכן זה אמיתי לאחר שמצאתי את עצמי מחנה והולך כמו מפגר ברחוב עם הטלפון כדי לראות את הכניסה, הגעתי לדירה של ויקטוריה, יחסית דיסקרטית רק חבל שזו דירה מחולקת לעוד 2 דירות.
לאחר שהגעתי לדלת התקשרתי אליה אמרתי לה שאני בדלת (ביקשה לא לדפוק) פותחת לי תא הדלת עלמה חייכנית ג'ינג'ית מברית המועצות לשעבר. נכנסים לדירה והיא עם בייבי דול בצבע תכלת ללא תחתונים מתקופפת "מתעסקת" כאילו במחשב שלה ואני ישר מתקרב ומתחיל בחיכוך והיא מכווינה אותי למקלחת אני נכנס להתקלח חייב לציין שיש לה מקלחת נקייה וטובה, לאחר צחצוח של הגוף אני יוצא והיא עדיין מתעסקת במחשב ואני אומר לעצמי אמאלה מה שהיא עומדת לעבור!!!
מגבירה את המוזיקה ומתחילים בחיכוך של גוף אל גוף בעמידה והיא הולכת אחורה אל חדר השינה שלה ואני לאחר הביקורות שקראתי כאן הבנתי שהיא צריכה שיראו לה מי הבוס בבית אז דחפתי אותה על המידה, החזה בינוני מינוס, קחו בחשבון ישבן עומד , חלק ורך למגע!
נשכבה על המיטה אני מעליה דוחף לה את החבר לתוך הפה ומראה לה מי הבוס, המציצה חשופה אך לא מענגת יותר מדי, אבל אני מעליה דוחף לה אצבעות בעדינות בהתחלה אל תוך הארמון הקטן והיפה שלה ולאחר מכן מחדיר בעוצמה אני עולה על הפנים שלה ויושב לה על הפרצוף והיא עושה רימינג מכל הלב, הרגשתי את הלשון שלה עמוק!
לאחר מכן קם מעליה הופך אותה על הבטן ושואל (לא הבנתי בכלל למה שאלתי) היכן היא רוצה היא לא ענתה כמובן שנכנסתי קודם בארמון הקטן ואז דחפתי לה אצבעות אל המנהרה שלה (לטוסיק) היא שמה פשוט משחה והחבר פשוט נכנס לה עמוק בתוך הגוף, אני חייב לציין זו מערה מה שיש לה! בד"כ לוקח קצת זמן עד שהוא נכנס לעומק. משם לחציבה קשה וקידוח של נפט אני מחזיק לה תא הידיים מאחורי הגב, חייב לציין שהרגשתי שאני כבר מכאיב לה, עד לגמירה ולאחר מכן טיפה מנוחה סיגריה שלי ושוב חוזר על עצמו.
לסיכום:
מציצה- 6
גוף- 9 עדיין עור נעים למגע
טוסיק- 9 עומד וכיף בדוגי!
חזה- 4 בינוני ומטה.
מחיר- 400 ש"ח לשעה (פשוט תציבו עובדה! אל תשאלו כמה)
שכלול- 8
האם אחזור?
מאמין שכן!
בהצלחה!