היום פורסם בכתבה באתר חדשות של ההוא שאחותו הייתה נשואה לשר החוץ לשעבר סילבן שלום.
נכתב שיש זנות שמתרחשת במסיבות בתוך מועדונים, כמובן שלא נכתב שם המועדון, אלא שהוא ממוקם במרכז תל אביב.
מישהו מכיר/היה?
זנות במסיבות בת״א
2לינק:
. . .
מסיבה בתל אביב: משקאות בחינם לנערות
כשחושבים על זנות עולה בראש התמונה של פינה חשוכה ומלוכלכת. קשה לראות איך מסיבה במרכז תל אביב יכולה לשמש כזירת זנות פעילה. אבל צריך להבין שזנות, ובוודאי זנות קטינים, היא רצף. בדרך כלל נער או נערה לא קמים בבוקר ומתחילים לעבוד בשדרות הר ציון. התבוננות במה שמתרחש במסיבה שמתקיימת במועדון בחלק המהוגן של תל אביב יכולה לספק תשובות לגבי תחילת הרצף.
מי שבעניינים יודע שבמסיבה הזאת הוא יוכל למצוא את מבוקשו. בחצות אני נכנס למועדון ומתיישב בבר. המקום מתחיל להתמלא, בעיקר בבנות שנראות צעירות במיוחד. שעה לאחר שאני מגיע מקימים אותי מהבר לטובת זוג גברים מבוגרים. הדפוס הדי-מוזר הזה, שלא נתקלתי בו מעולם, חוזר על עצמו: בצד השני של הבר מבקשים מזוג לקום בשביל מישהו אחר, שנראה כבן 50. בעל המסיבה מכיר לגבר שהתיישב עכשיו מישהי שנראית צעירה במיוחד. הם לוחצים ידיים והיא מתיישבת לידו. לאחר מכן הוא שולף את כרטיס האשראי שלו ומזמין אותה לשתות. אני ממשיך להסתכל עליהם מדי פעם, וכעבור חצי שעה הוא שוב שולף את כרטיס האשראי שלו ומזמין אותה לסיבוב נוסף.
בינתיים ברחבה רוקדת חבורת בנות שנראות תיכוניסטיות. גבר כבן 40 עם חולצה אדומה צמודה מגיע גם הוא לרחבה. הוא מתחיל לרקוד עם אחת הנערות ברחבה, שלא מפגינה עניין בו. הוא מצידו לא מרפה, הולך וחוזר לרחבה וממשיך לרקוד סביבה. כשעזבתי את המקום, הוא עוד ניסה לרקוד צמוד אליה.
"במסיבות מהסוג הזה הסיפור של זנות הוא קצת אחר", אומרת גיא, שמכירה את סצנת ה"מסיבות" הזו מקרוב במסגרת עבודתה עם נוער קצה. "אם התפיסה הכללית היא שזנות זה דבר משפיל, במסיבות הללו לנערות יש תחושה של שליטה. הן יכולות להוציא מהגברים שמגיעים לשם אלפי שקלים בערב בשתייה, בסיגריות ובאוכל. ככה זה עובד". בעבודתה נתקלת גיא בלא מעט קטינות שמגיעות למסיבות מהסוג שהייתי בה. "בתפיסה שלהן הן מנצלות את הגברים. זה הראש, אבל צריך להבין שאין דבר כזה 'חינם' במסיבות האלו, כי הן נותנות משהו בתמורה. יש מטרה ויש חשיבה מאחורי הארגון של המסיבה. אף אחד לא יגיד 'בואו לפה, יש פה בנות קטינות'. אבל זה דברים שכל מי שבסצנה, בקבוצות וואטסאפ, מי שיש לו חברים, מי שמכיר את ההיא שמכירה את ההוא - יודע. למסיבות האלו יש מוניטין. יודעים שאפשר למצוא בהן בנות 'זורמות', כאלו ש'קל לקחת אותן'. הדינמיקה היא שבעל הליין 'מפנק' את הקהל, וזה כולל גם את זה. בעל הליין הוא לא סרסור במובן הקלאסי של המילה, אבל הוא דואג שהבנות הצעירות יגיעו למסיבות שלו, הוא דואג להכיר אותן לבליינים הקבועים, והוא דואג להן למשקאות חינם. זו לגמרי דינמיקה של זנות".
אתר הליווי שמתמחה בצעירות: "נערה שתוציא את הבאסה"
אחד מאתרי ה"ליווי" הפופולריים ברשת הישראלית מציע ללקוחות שירות עד הבית. כל אחד יכול לעיין בתמונות הנשים שמופיעות באתר בליווי שם פרטי, ולהזמין בטלפון או דרך הוואטסאפ אחת מהן, שתגיע עד אליו במונית בתוך חצי שעה. יותר פשוט מלהזמין פיצה. האישה המבוגרת ביותר שמופיעה באתר בת 25. הצעירה שבהן מופיעה באתר כבת 18.5. כל התמונות מציגות נשים צעירות מאוד, חלקן בבירור טרם עברו את גיל העשרה, וגם אם אינן עונות מפורשות להגדרה "קטינה", הן לא רחוקות משם.
מספיק לראות איך מתייחסים לאתר הזה בפורום סקס (לשעבר "סקס אדיר"). בפורום הזה חולקים צרכני הזנות זה עם זה את חוויותיהם ומדרגים את הנשים והנערות שמספקות שירותי זנות. "אחרי נפילה שהייתה לי התחלתי לחפש באינטרנט נערה אחרת שתוציא לי את תחושת הבאסה", כותב אחד המשתתפים. המשתתף הגיע לנערת ליווי מאותו אתר והמליץ לשאר החברים בפורום על אותה נערה. "היא נראית ממש כמו בתמונות באתר. אולי העלתה 2 קילו גג, ואני חולה על חטובות אז אני מייד שם לב לדברים האלו
זנות במסיבות בת״א
3כמעט כל מועדון בתל אביב, אם תשפוך על בחורה מספיק כסף - תצא עם משהו משם.
קורה כל יום לאורך כל השנה עם אלפי בנות ישראל.
אם אתה קורא לזה זנות- אז אנחנו מדינה של זונות ובני זונות.
זנות במסיבות בת״א
4[QUOTE=wow] כמעט כל מועדון בתל אביב, אם תשפוך על בחורה מספיק כסף - תצא עם משהו משם.קורה כל יום לאורך כל השנה עם אלפי בנות ישראל.אם אתה קורא לזה זנות- אז אנחנו מדינה של זונות ובני זונות.[/QUOTE]
עכשיו לך תסביר את זה לפמיניסטיות מפגרות שעושות אבחנה מוחלטת בין אותן בנות ישראל ("ליברליות משוחררות מינית") לבין אותן תיירות מהדירות המחולקות ("מסכנות שנאנסות")
עכשיו לך תסביר את זה לפמיניסטיות מפגרות שעושות אבחנה מוחלטת בין אותן בנות ישראל ("ליברליות משוחררות מינית") לבין אותן תיירות מהדירות המחולקות ("מסכנות שנאנסות")
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
זנות במסיבות בת״א
5[QUOTE=פטישחשמלי]
[QUOTE=flavor]היום פורסם בכתבה באתר חדשות של ההוא שאחותו הייתה נשואה לשר החוץ לשעבר סילבן שלום.
נכתב שיש זנות שמתרחשת במסיבות בתוך מועדונים, כמובן שלא נכתב שם המועדון, אלא שהוא ממוקם במרכז תל אביב.
מישהו מכיר/היה?[/QUOTE]
[QUOTE=flavor]היום פורסם בכתבה באתר חדשות של ההוא שאחותו הייתה נשואה לשר החוץ לשעבר סילבן שלום.
מישהו מכיר/היה?[/QUOTE]
אני מכיר את סילבן שלום 
[/QUOTE]

השמועה אומרת שגיששת אצל ג'ודי ניר מוזס.... 

זנות במסיבות בת״א
6[QUOTE=wow]כמעט כל מועדון בתל אביב, אם תשפוך על בחורה מספיק כסף - תצא עם משהו משם.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
צודק .
זנות במסיבות בת״א
7יאללה לחבר'ה הצעירים בואו נרים את הכפפה מפגש פורום עם מינימום הוצאות כמו מסיבה או מועדון חשפנות.
מי בעד להקים קבוצת וואטספ? חחח
מחפש בחורות-מתחת ל60 קילו יפות רזות וקומפקטיות
עם קיבולת (כוס רחב ולא צר+רטובות /משפריצות)
ציצי טבעי זורמות ואוהבות סקס (לקבלני שיפוצים לא הריסות בלי מתקתקות וקרות)
תינתן עמלה יפה למוצא הישר-תעזרו-תרויחו!!!
עם קיבולת (כוס רחב ולא צר+רטובות /משפריצות)
ציצי טבעי זורמות ואוהבות סקס (לקבלני שיפוצים לא הריסות בלי מתקתקות וקרות)
תינתן עמלה יפה למוצא הישר-תעזרו-תרויחו!!!
זנות במסיבות בת״א
9[QUOTE=ego2]
בדיוק כתבתי את דעתי בפורום קשקשת, בשתי מילים - שטויות במיץ.[/QUOTE]
סוף סוף תגובה אמיתית ומדוייקת לחרטא ברטא הזה.
דיברו שם על תיכוניסטיות וצעירות , לרגע התבלבלתי שאני נמצא בגן עדן ולא במדינת ישראל עם מצב הליווי המחורבן שלה.
בדיוק כתבתי את דעתי בפורום קשקשת, בשתי מילים - שטויות במיץ.[/QUOTE]
סוף סוף תגובה אמיתית ומדוייקת לחרטא ברטא הזה.
דיברו שם על תיכוניסטיות וצעירות , לרגע התבלבלתי שאני נמצא בגן עדן ולא במדינת ישראל עם מצב הליווי המחורבן שלה.