העלמה הבאה מפרסמת באתר
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13480
טוב אז ככה החלטתי לשתף אתכם כי באמת קשה לי לקבוע אם אחיכם נפל או הצליח.
אז ככה החלטתי לדגום את העלמה למעלה היא נמצאת בבית ים. לאחר התכתבות באנגלית דרך הוואטס אפ להוראתה קבענו פגישה בעיר בת ים ברחוב על שם אחינו קטוע היד. בנוסף אמרה 500 שקלים לשעה הכל כלול...
ביקשתי ממנה לשלוח תמונות לראות שאכן מדובר בעלמה היפייפיה שצולמה במודעה ואכן שלחה לי תמונות שהעמידו לי את החבר!
הגעתי למקום שלחתי לה הודעה שאני למטה נתנה לי לחכות רבע שעה ועליתי, המקום בבניין מגורים בשכונה די פצועה יש בעיית חנייה.
נכנסתי לבניין נתנה לי את הקוד ופתחה את הדלת בחלוק לבן כשהיא לבושה בייבי דול, אבל זו אכן אותה בחורה בתמונות רק עם עוד 10 קילו, היא אכן דומה בפרצוף אבל הגוף לא קשור לתמונות הבחורה מלאה ובכל זאת אמרתי הגעתי עד לכאן לפחות נדגום בשבילכם.
לאחר מקלחת בדירה נקייה מאוד עם מוזיקת רקע נעימה מסבן את הגוף ויוצא והיא מחכה לי במיטה על ארבע כל השיח באנגלית מאוד טובה שלה ואומרת בוא אני אוכל אותך היום ואני עם חיוך כמובן נראה שזכיתי...
באמת הבחורה מצצה לי את החבר בצורה שלא ראיתי , עושה גרון עמוק עמוק עם זיון פה מטורף יורקת עליו ויורדת עליו כאילו אין מחר ואני מחזיק בראשה ומושך לה בראש מהעוצמות וגומר לה בפה הבחורה שאבה את הכל ונהנתה לאחר מכן אני נח על המיטה מציעה לשתות והשיח איתה מאוד זורם וגם היא ולאחר מכן מוצצת שוב מיוזמתה באנת דאגה לי עם שירות מטורף, מצצה לי ששוב ליקקה את כל איזורי הרגן שלי שאני מאוד אוהב ולאחר מכן עברנו לשבירה מאסיבית שלי בדוגי עד לגמירה נוספת בתוך הפה שלה.
יש לציין כי הדילמה היא כזו:
היא לא דומה בתמונות ( מומלצת לאוהבי מלאות) ולי יש בעיה כי ציפיתי למשו מפוצץ!
אבל..! השירות שלה אדיר ביותר דואגת מלטפת כמו מאהבת אמיתית.
מה אתם אומרים?