[QUOTE=Colombo]
[QUOTE=slavyan] [QUOTE=אוהבאתכלהזונות] היי
כותב פה בעקבות כך שהבחורה ביקשה ממני, היא הייתה אמורה לפרסם את עצמה גם בפורום המתאים.
נפגשנו בצ'ט של וואלה, התכתבנו קצת בווצאפ ונפגשנו בדירה בתל אביב ברחוב ביל"ו.
דניאל בת 26, נראת 7, במקור מאסטוניה, התגוררה עד שהגיעה לארץ בלונדון אז אנגלית מצויינת.
הדירה בבניין מגורים פרטי דיסקרטית למדי. אם זה לא היה ברור אז הבחורה פרטית לחלוטין, זו הדירה שהיא מתגוררת בה.
נכנסתי להתקלח, מדברים צוחקים, מציצה בלי גומי, נתנה לי לרדת לה, תנוחה כזאת, תנוחה אחרת וגמרתי. היה אחלה סקס בלי יותר מדי זיופים אלא כיף לעניין וממש לא תקתוקיה.
עכשיו אני מגיע לחלק שבגללו השתכנעתי לכתוב עליה המלצה. אחרי הסקס נכנסתי להתקלח וכשיצאתי שכבתי לידה במיטה. קצת ליטופים וכד', מדברים היא מתלוננת על המצב הכלכלי ועל הרוסים ועל מה לא ומלטפת ומלטפת. כהבינה שהעניינים מתחילים להתחמם התחילה למצוץ. הזין שלי לא מיד נעמד אבל היא בהשקעה באמת יוצאת דופן המשיכה למצוץ ולמצוץ. לדעתי לפחות 10 דקות שהיא משקיעה את הנשמה כדי להעמיד לי את הזין, ממש ראו עליה שהיא מתאמצת. בסוף הוא כמובן נעמד אבל זה וזיינתי אותה והיה נהדר, אבל החוויה הייתה בהשקעה שלה בלי תלונות בלהעמיד את הזין.
וכל זה עבור 500 ש"ח לשעה. לדעתי משתלם. אמרתי לה שתבקש 300 לחצי שעה ושיהיו לה יותר לקוחות כי היא התלוננה על יובש.
לסיכום כי שראיתי שנהוג פה,
מראה - 7
נקיון - 10
דיסקרטיות - 10
GFE - 11
היא אמורה לרשום פוסט בפורום של פרטיות מפרסמות אבל היא לא מדברת עברית אז יכול להיות שלא תצליח. מוזמנים לקבל טלפון בפרטי. אין לי בעיה גם לפרסם פה אם מותר אך אסור.
[/QUOTE] הי אם אפשר אשמח למספר טלפון של המאדאם[/QUOTE]
אתה יודע גם לדווח או רק לבקש
מספרי טלפון בכל שרשור כמעט?!?
[/QUOTE] יסלח לי כבודו... אם לפחות מישהו אחד היה מגיב לבקשה שלי למספר אז היה לי על מה לדווח. בנתיים אני נהנה או מחוסר תגובה מוחלט או מתגובות כמו שלך...
אז ברשותך אשמח אם ישתפו אותי גם במספר טלפון או שניים ובשמחה אדווח בשלל הנתונים והמסורת המקובלת בפורום זה...