הייתי שם הערב. נכנסתי והיו שם שתי בחורות. מתנצל, אני חלש בשמות אבל נראה לי שאחת מהן היא נשואת השירשור הזה. חמודה, רזה ,חזה קטן ומתוק וחיוך כובש. ממש בת השכן. השניה נראית זונה... חזה סיליקון, מחמצנת, סה"כ נראית לא רע ,אם כי מעט מבוגרת (כ 40). שאלתי אם הן מוכנות לאקט ביחד והן הסכימו תמורת 500 לחצי שעה.
היה נחמד לזיין את הצעירה והאצבעות שלי מחטטות במבוגרת. סה"כ חוויה נחמדה אבל הן כל הזמן דיברו ברוסית אחת עם השניה (לא דובר רוסית אב הרגיש שהם מדברות על סידור העבודה להמשך השבוע או על תכנית הפנסיה שאין להן). הפריע אבל המשכתי לזיין. הן לא זרמו למגע אחת עם השניה גם כשבקשתי. במהלך האקט נשמעו דפיקות בדלת. לא עצר אותי. את שתי האקטים ניצלתי על הצעירה. היה נחמד אבל לא התעלפתי. סיימתי הלכתי להתקלח ובזמן המקלחת התחילו דפיקות חזקות על הדלת. כשיצאתי הן ביקשו ממני להמתין ולא לצאת עד שיסיתיים העניין המוזר בחדר המדרגות. מישהו שם דיבר ארוכות עם זו מהדלת השכנה. כנראה גם היא זונה. נתקעתי שם כ 20 דקות כשהן מתנצלות בפני. תפסתי את הצעירה מאחור והתחלתי למזמז אותו בעמידה במסדרון ליד הדלת. היא לא התנגדה ונראה שדווקא נחמד לה. אפילו קצת הכנסתי לה אצבעות...
אין אנאלי, אין נשיקות (המבגרת כן מתנשקת). נחמד , אבל לא אחזור