כ קסניה מהתאגיד הבת ימי- מציאה! - דף 2 - סקס אדיר

קסניה מהתאגיד הבת ימי- מציאה!

17
הייתי.

בטן לא שטוחה וחזקה.
חזה אכן טבעי וקטנטן.
פנים סבבה לגמרי כמיטב ה"חתוליות" הסובייטית.
טוסיק יפה. לא קטן דווקא. עם הקעקוע מהתמונות.

דירה חצי כוח.
מיטה לא מיטה. 2 ספות שהוצמדו להן יחדיו.
סדין/מגבת(ענקית) על כל השטח. לא להיט.

העלמה אכן עדינה. חייכנית.
מציצה ללא חציצה נחמדה לגמרי. גרון עמוק בקטנה.

היא בטח לא מציאה. לא להגזים.
חצי שעה ב300 היא שווה לגמרי. זה כן.

לא אחזור.

18
הייתי שם הערב. נכנסתי והיו שם שתי בחורות. מתנצל, אני חלש בשמות אבל נראה לי שאחת מהן היא נשואת השירשור הזה. חמודה, רזה ,חזה קטן ומתוק וחיוך כובש. ממש בת השכן. השניה נראית זונה... חזה סיליקון, מחמצנת, סה"כ נראית לא רע ,אם כי מעט מבוגרת (כ 40). שאלתי אם הן מוכנות לאקט ביחד והן הסכימו תמורת 500 לחצי שעה.
היה נחמד לזיין את הצעירה והאצבעות שלי מחטטות במבוגרת. סה"כ חוויה נחמדה אבל הן כל הזמן דיברו ברוסית אחת עם השניה (לא דובר רוסית אב הרגיש שהם מדברות על סידור העבודה להמשך השבוע או על תכנית הפנסיה שאין להן). הפריע אבל המשכתי לזיין. הן לא זרמו למגע אחת עם השניה גם כשבקשתי. במהלך האקט נשמעו דפיקות בדלת. לא עצר אותי. את שתי האקטים ניצלתי על הצעירה. היה נחמד אבל לא התעלפתי. סיימתי הלכתי להתקלח ובזמן המקלחת התחילו דפיקות חזקות על הדלת. כשיצאתי הן ביקשו ממני להמתין ולא לצאת עד שיסיתיים העניין המוזר בחדר המדרגות. מישהו שם דיבר ארוכות עם זו מהדלת השכנה. כנראה גם היא זונה. נתקעתי שם כ 20 דקות כשהן מתנצלות בפני. תפסתי את הצעירה מאחור והתחלתי למזמז אותו בעמידה במסדרון ליד הדלת. היא לא התנגדה ונראה שדווקא נחמד לה. אפילו קצת הכנסתי לה אצבעות...
אין אנאלי, אין נשיקות (המבגרת כן מתנשקת). נחמד , אבל לא אחזור

19
פעם אחת לפני שנים עשיתי אורגיה עם שתיים שגם לא נגעו אחת בשנייה, וגם דיברו רוסית בקול. ביקשתי מהם פעם אחת ברוגע שיפסיקו לדבר, לא עזר. הבנתי שצריך לקחת בחזרה את שליטה במצב, ונהניתי מסקס משובח שאני זוכר עד היום... :)
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

20
כמנהגי כלפי תיירות באתי לבקר את קסניה שלא תהיה לבד בארץ זרה. אבל התברר שהיא לא היתה לבד. היתה איתה בדירה הקטנה (חדר שינה וסלון) עוד מישהי מבוגרת שהסתובבה בים הרגליים והפריעה (למשל, תפסה את חדר המקלחת).

כל החוויה היתה מוזרה. בכניסה קסניה לא חייכה, לא דיברה בכלל כי היא לא יודעת אנגלית, אפילו לא אמרה את שמה. כשנכנסנו לחדר השינה היא עשתה חושך מוחלט והאור היחיד היה מהטלפון שלה. התקשורת היתה קשה, גם הלא מילולית. והייתי כבר עם בחורות מקסימות שדיברו רק רוסית והסתדרתי מצוין. אני לא רוצה להכנס לפרטים אבל גם בחיבור הפיסי היו קשיים. אגיד רק שבמציצה היו הרבה יותר מדי שיניים.

בסוף היא סימנה לי לחכות ויצאה מהחדר. חשבתי שאולי המבוגרת נמצאת עם מישהו אחר בסלון. אחר כך התברר שקסניה הלכה להתרחץ והשאירה אותי לחכות לה דקות ארוכות בחדר.

התנהלות כזאת לא זכורה לי מאף אחת אחרת. יצאתי בהרגשה מוזרה. טוב שלפחות זה לא עלה יותר מדי.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”