כ צריך עזרה.. סוג של מדריכה - סקס אדיר

צריך עזרה.. סוג של מדריכה

1
אהלן, מה קורה?

אז ככה, אני חייל, ולא הייתה לי חברה 19 שנה.. ככה יצא שלא שכבתי עם אף אחת.
בכל מקרה - אשמח למישהי שתדריך אותי, בלי לחץ ובלי כלום כי זו תהיה הפעם הראשונה שלי, מישהי נחמדה ושיהיה אפשר לדבר איתה בווצאפ (אני ביישן ממש בקטעים האלה)
אני יודע שזה לא מקובל, אבל שאוכל להתנשק איתה, או לרדת לה, כדי ללמוד ושהיא תלמד אותי.
ממש אשמח לאחת כזאת, חשוב לי שתהיה נחמדה וסובלנית.

תודה רבה, ויום טוב :)

2
אתה לא צריך מדריכה ולא נעליים. פשוט להתחיל עם בחורה לא מנוסה בת 16-17 (עוד יש כמה כאלה ובגילך הצעיר זה הכי לגיטימי) ולגלות איתה ביחד את עולם המין. זה לא מדע טילים, רק ניסוי וטעיה עד שתבינו שניכם מה עושה לכם נעים.

3
[QUOTE=סופר לה טיב]כשהצטרפת לפורום לפני מספר חודשים, פתחת שרשור בתת פורום המלצות. שהוא המקום המתאים לבקשת המלצות, ולכן נקרא שמו - המלצותצחוק

השרשור החדש הזה שפתחת בבמה המרכזית הוא תאום זהה לשרשור הישן, שקבלת בו התייחסות מאד רצינית ועניינית.

ההנהלה מתבקשת לבטל שרשור זה ולאחד עם הקודם-

אשמח לעזרה - פעם ראשונה שלי *במין כללי*
[/QUOTE]
ולא תוכל להשאיר את זה? פשוט אני מחפש המלצות למדריכות ולסובלניות..

4
לך על איב או על ניקול מרמת גן
שתיהן בחורות חכמות. סובלניות. יודעות ואוהבות לדבר ולתקשר. נשמות טובות.
כל אחת מהן תוכל ללמד אותך. אבל אני לא יודע אם יתקשרו איתך בווטסאפ. את הצעד הזה - של להרים טלפון - תצטרך לעשות.

אבל חשוב שתעשה הבחנה - האם אתה הולך בשביל ללמוד או בשביל הסיפוק. כי אם אתה הולך ללמוד בשלב הבא אתה תצטרך לאזור אומץ ולהתחיל עם בחורות. לדור שלך יש אתרי הכרויות באינטרנט אז זה פחות קשה לביישנים.

ההבחנה הזו חשובה - כי מין בתשלום ממכר. קצת כמו סם. אז חשוב שתשגיח על עצמך ותבהיר לעצמך מה הסיבה שבגללה אתה נפגש עם בחורה עובדת. ומתי אתה מתכוון להפסיק "הלימודים" ולהתחיל "החיים המעשיים"

ושיהיה בהצלחה !

5
העצה שלי היא להפגש עם מישהי שיודעת שזו הפעם הראשונה שלך, ויש לה את הסבלנות לתת לך את החוויה של פעם ראשונה.

לא כל אחת תתאים, ואני ממליץ שהמפגש יהיה עם פרטית, ושיהיה שעתיים לפחות.
זה יעלה הרבה כסף - יכול להגיע לאלף ומעלה.

מעבר להמלצות של redone אני יכול להוסיף את קטי, או בשם המשתמש שלה בפורום - קטיקט
http://sexforum.co.il/member_profile.asp?PF=27116&FID=1

היא בחורה מאוד נחמדה, ואולי זו שתעזור לך. אתה יכול גם לחפש אותה בפייסבוק, אם אתה מעוניין שלח לי ה"פ ואשלח לך לינק לפרופיל שלה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”