כ הזונה שנגאלה - סקס אדיר

הזונה שנגאלה

1
שלום לכולם.
אני יודע שבעוד מספר רגעים סופרלטיב יוכיח אותי על כך שפתחתי את השרשור הזה בבמה המרכזית וידרוש להעביר אותו לבוידעם, אבל אני בכל זאת פותח אותו פה והוא יצטרך להזדיין באורך רוח. חוץ מזה, שהנושא הינו לצנינים בעיני הפמיניסטיות המשוגעות ולכן חשוב שהוא יופיע פה
האם מישהו מכם מכיר סיפור רומנטי שכזה? אישה זונה שהכירה במסגרת עבודתה לקוח, ואז הם התאהבו וחיים באושר ועושר עד עצם היום הזה? כמובן שאני מתכוון למקרים בארץ, אבל לא רק: נגיד מישהו שהכיר זונה באחד ממועדוני ההשפרצות בגרמניה, או ליידי בתאילנד שהוא הביא אותה לארץ וניקה אותה.
אני זוכר שקראתי פה בעבר על יוליה, הפקידה הנחמדה שבינתיים נעלמה: פעם היא היתה זונה טובת לב, וככה היא הכירה את בעלה.
האם זה נכון? האם תוכלו לשפוך אור?
שלכם, חפוזי
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

הזונה שנגאלה

5
אכן חפוזי היית בקברי צדיקים
וזה עשה לך טוב ....
אני אישית מכיר 2 מאזור השרון
חיות את החיים הטובים אחת מהן אפילו עצמאית
לשניהן ילדים
לדעתי זה נפלא , ואל לנו לשפוט אנשים
על סמך עברם

חו

הזונה שנגאלה

6
היה כאן בקבוצה מדווח שהתאהב בבחורה עובדת מחיפה והודיעו כאן שהם מתחתנים וביקשו למחוק את הפרטים שלהם(בטוח שיש כאן עוד כאלו שזוכרים) מצנעת הפרט שלהם לא אנקוב בשמות

הזונה שנגאלה

8
יש הבדל בין ״לא בתולה״ ובין זונה שנטחנה על ידי מאות גברים.
וכל הקשרים הרציניים שלי בחיים היו עם ילדות טובות, לא שרלילות תל אביביות עם סטוצים ויזיזים.
את אלו אני משאיר לזכרי הביתא שבקהל. שיהיו הם הפראיירים שמקבלים את השרלילה אחרי שכל העולם ואחותו טחן לה את הצורה.

הזונה שנגאלה

9
לא התבלבלתי תקרא את הספר ותראה שמסופר על הנער השהתאהב בזונה שלו,ולגבי סיפורים אמיתיים כאלו אני בטוח שיש...ניקיטה ללא גבולות התאהבה בלקוח שלה ובגללו היא עזבה את התחום ממה שהבנתי ממנה עד שנעלמו עקבותיה..

הזונה שנגאלה

10
חרמן123: ראיתי את הסרט. שם אין שום קשר לזנות.
צ'יקו: גם הילדות הטובות הזדיינו לפחות עם מספר גברים שאפשר לספור על יד אחת (אלא אם הכרת אותה בגיל העשרה...)
והבעיה היא שלרוב הילדות הטובות לא נראות טוב...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”