ואחרי התנסויות חדשות ומסעירות,
החלטתי לצאת מן המעגל.
טורח לכתוב לכם מילות פרידה ולא להעלם סתם כך, כי המקום הזה היה עבורי זירה משמעותית, וחלקכם שיתפתם וביטאתם דברים חשובים מבחינתי.
החלטתי להפסיק כי הרגשתי שבמקום למלא אותי, החוויות עם הבחורות רק מרוקנות אותי נפשית..
זה היה מהנה (מאוד) באותו רגע, ואם הבחורה איכותית (כמו יחידות הסגולה שידועות כאן) - אז זה נותן עוד יום-יומיים של אופוריה, אבל החווייה המתמשכת שלי היא כזו של התמכרות למשהו שרק הולך ומשתלט עליי, ושעם הזמן גורם לי לפתח תלות בחוויה המינית הבאה.
גם המחשבה על חלק מהבנות שהגעתי אליהן, גרמה לי להבין שאני לא רוצה להיות חלק מהמעגל שהן נקלעו אליו.
למדתי שבעולם הזה, יש עוד אנשים טובים רבים, שהטייטל השלילי "זנאים" - לא משקף את האדם הטוב שבהם.
יודע שיש כאן אנשים, כמוני, שהגיעו למעגל הזה מתוך מגוון של צרכים קיומיים, וסיבות שגלגל הגורל עבורם, ולא מתוך מניע רע או שלילי.
אנשים שלא רואים בבחורה רק אובייקט מיני, גם אם הם משלמים לה על שירותי מין. הם עדיין מודעים ומתייחסים אליה כאל אדם בעל רגשות ומכבדים אותה.
אנשים שהיו רוצים להפסיק אבל מצויים בהתמכרות בדרגה כזו או אחרת ואין להם שום כתובת לפנות אליה, בשל הבושה ופחד החשיפה.
לכל אלו, יכול להיות שהפורום הוא המקום היחיד עלי אדמות שהם יכולים לשתף בו את שעל ליבם, בעומק הנשמה, עומק שאף בת זוג, חבר, אח - יוכל להתחבר אליו באמת.
תודה לכל מי ששיתף, חלק חוויות והעיר הערות.
מאחל לעצמי ולכם שלא נפגש כאן יותר, ולכל מי שמנסה להגמל או פשוט להפסיק - שימצא את הכוחות בתוך אותם עומקים שבנפשו, שרק הוא יודע שהם קיימים..
היו שלום;)