כ ממתק חדש הגיע/קרינה תל אביב - סקס אדיר

ממתק חדש הגיע/קרינה תל אביב

3
אני פשוט גאה באנשים פה שלא נשברים ולא משלמים 600 .
ולא משנה איך היא נראית כי זה רק עניין של טעם הנראה אנחנו צריכים לשלם רק על מה שמקבלים!!! אין מציצה חשופה פחות 50 אין נשיקות פחות 50 לא נותנת לרדת לה פחות 50 כמובן שמי שרוצה את הדברים הללו כי יש אנשים שלא רוצים נשיקות ולא לרדת אבל ברגע שהיא מפחיתה ממני את הנאה שלי ומורידה לי את הפנטזיות לאפס אז המחירון מבחינתי לא בא! עוד מעט הם יבקשו שנזיין בובות מין!!!

5
[QUOTE=hanan2222]אני פשוט גאה באנשים פה שלא נשברים ולא משלמים 600 .
ולא משנה איך היא נראית כי זה רק עניין של טעם הנראה אנחנו צריכים לשלם רק על מה שמקבלים!!! אין מציצה חשופה פחות 50 אין נשיקות פחות 50 לא נותנת לרדת לה פחות 50 כמובן שמי שרוצה את הדברים הללו כי יש אנשים שלא רוצים נשיקות ולא לרדת אבל ברגע שהיא מפחיתה ממני את הנאה שלי ומורידה לי את הפנטזיות לאפס אז המחירון מבחינתי לא בא! עוד מעט הם יבקשו שנזיין בובות מין!!!
[/QUOTE]

מוחא כפייהמוחא כפייה

6
לי Kari אמרה שהיא בתל אביב. התמונות שלה נראות לא מציאותיות, למרות שלא מצאתי אותן באינטרנט. לא הסכימה לשלוח תמונה פשוטה ללא צלם, תאורה, ועריכה. חשוד מאד, וסביר שאלה תמונות גנובות.
כל זה לפני משא ומתן על המחיר המוגזם שלה.

10
מחזק את דברי שקע ותקע
ממוקמת בדירה יפה בדיזינגוף (מן דופלקס). מיניאטורית יפה אבל שרות מוגבל במיוחד.
צריך לשכנע אותה לעשות דברים טריויאליים. לא ממש רוצה שירדו לה, מנסה לחפף. למרות שקבענו עם CIM טענה שזה לא בתפריט. סיבוב שני היה מגבלתי לאור לחץ הזמן שכביכול הזמן קרוב לסיומו...
שמה מוזיקה עם התרעה 10 דקות לפני שהזמו מסתיים ורוצה להפסיק בדיוק באותה דקה.
בקיצור - אפשר ורצוי לוותר
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”