ממתק חדש הגיע/קרינה תל אביב
12לא נראה לי, אבל המשותף ששתיהן עם תמונות לא אמיתיות, 
כל קשר בין סלפי ששלחה אנג'ליקה לתמונות במודעות שלה מקרי בהחלט...

13צודק ראיתי אותה היום ללא ספק תמונות עברו שיפוץ רציני
והיא קטנה ולא מעניינת היו לי יותר טובות במחיר הזה
כדאי לוותר
14אנג'ליקה באתר הלבן
מקבלת בדיזינגוף ליד הסנטר
קטנה 1.50
לא הייתי סגור עליה לכן עזבתי
תמונות עברו שיפוץ פוטושופ
האם מישהו ביקר?
15מסםר מסתיים ב 946 ?
נדגם - פורסם עליה כאן - היא שינתה את השם באתר הלבן
http://sexforum.co.il/forum_posts.asp?TID=60168
יקרה לא שווה את המחיר.
תמונות לא אמיתיות למרות שגם לה גוף יפה ומינטורי
ראה מה שכתבתי בפוסט בלינק למעלה.
16ביקרתי.
כאמור המחיר 600 לשעה ולא נראה שנתון למשא ומתן.
ההתרשמות שלי:
התמונות אכן לא שלה אך הבחורה קומפקטית עם פנים סימפטיות מאוד וגוף יפה. תחת קטן וחמוד, חזה בגודל בינוני או קצת פחות אך זקוף, העור חלק. נראית צעירה, אמרה שבת 22 ואני חושב שייתכן מאוד שהיא באזור הזה.
השירות לוקה בחסר כמו שכבר הזכירו פה, נשיקות וגמירה בפה לא היו חלק מהתפריט שהוצא. המציצה היתה ללא גומי, עדינה ולא עמוקה אך לדעתי נעימה למדיי. עושה רושם שהסגנון שלה הוא לעשות הכל יחסית לאט ובעדינות. באופן כללי היחס שלה כן היה מאוד נחמד והמפגש עבר חלק. אני לא נתקלתי בלחץ זמן מצידה, עזבתי ביוזמתי לאחר כשעה.
כאמור המחיר 600 לשעה ולא נראה שנתון למשא ומתן.
ההתרשמות שלי:
התמונות אכן לא שלה אך הבחורה קומפקטית עם פנים סימפטיות מאוד וגוף יפה. תחת קטן וחמוד, חזה בגודל בינוני או קצת פחות אך זקוף, העור חלק. נראית צעירה, אמרה שבת 22 ואני חושב שייתכן מאוד שהיא באזור הזה.
השירות לוקה בחסר כמו שכבר הזכירו פה, נשיקות וגמירה בפה לא היו חלק מהתפריט שהוצא. המציצה היתה ללא גומי, עדינה ולא עמוקה אך לדעתי נעימה למדיי. עושה רושם שהסגנון שלה הוא לעשות הכל יחסית לאט ובעדינות. באופן כללי היחס שלה כן היה מאוד נחמד והמפגש עבר חלק. אני לא נתקלתי בלחץ זמן מצידה, עזבתי ביוזמתי לאחר כשעה.
לסיכום, היתרונות שלה הם שהיא צעירה, נראית טוב ונחמדה. מצד שני חסרים שירותים שהרבה אוהבים וגם השירותים המוצעים לא נעשים בצורה מאוד מקצועית שתצדיק את המחיר.
אמרה שעוזבת בעוד כשבועיים.
אמרה שעוזבת בעוד כשבועיים.
17שולחת לי 2 תמונות מגרות מאוד. מישהו דגם ויכול לשפוך אור ?
אין על אנאלי
19אין לי מושג במודעה רשמה שהיא קופמקטית. מספר הטלפון מסתיים ב 0946
אין על אנאלי