או קי חבריים אז ככה נפגשתי אתמול עם אמלי הייתי לקוח אחרון שלה, האמת שדי חששתי מהעובדה הזאת להיות אחרון להיום,
למה לך תדע על איזה מצב רוח תתפוס אותה בסוף היום, ונדהמתי פשוט לגלות בחורה מדהימה, לא פחות מזה.
אני אקדים ויאמר שהיא אינה מתאימה לכל אחד, לכל אוהבי המלאות ושיהיה מה לתפוס, היא לא בשבילכם, הבחורה פשוט מקל
ללא שום טיפת שומן, שבעיני זה דבר מקסים כשלעצמו, טוסיק קטן וחצוץ, חזה קטן ועומד בצורה מפוארת ועדיין יש מה לתפוס,
כוס מגולח ונעים לליקוק, הבחורה פשוט מריחה טוב.
כשנכנסתי היה בנינו קליק ראשוני והרגשתי את זה, או בגלל שלקחתי את המסלול הארוך של ה500 ועוד קיבלה טיפ על ההתחלה
עוד 50 ש"ח אחד מין הדברים פשוט עשה את שלו בצורה מושלמת, נשלחתי להתקלח ולאחר מכן הגעתי למנה העיקרית.
היה בנינו כימיה מטורפת אני פשוט לא יודע למה, אבל הבחורה מתנשקת פשוט בצורה מושלמת, נשיקות צרפתיות עם לשון ובלהט כל כך גדול שלרגע לא חשבתי שבעצם אני נמצא עם בחורה עובדת, מציצה ללא חליפה עמוקה וטובה, שליקת ביצים מהמשובחות
שקיבלתי, זיון בכל תנוחה אפשרית, שבסופו של דבר גמרתי פעמיים, ואני לא רגיל לגמור פעמיים בשעה ואיתה כן הצלחתי, וכן היא בעצמה גמרה פעמיים, ואני יודע טוב מאוד לזהות זיופים, ופה זה לא היה, הבחורה פשוט נהנת מסקס מאוד, ומוסרת את כל כולה
והרגשתי את זה.
לסיכום החוויה המטורפת שעברתי אתמול בלילה אז מבחינתי אני נותן ציון על הכל 100+
gfe מהמשובחים ביותר שקיבלתי
פשוט חוויה שאני אישית לא אשכח הרבה זמן
תהנו חברים ותנו בדיווחים בשביל זה הפורום הזה נועד