אלישה בתל אביב
12טוב... אשמח לדעת אם לבחורה חזה גדול. לא הצלחתי להבין זאת מהדיווח.
באשר לתמונות, בדיקה ב- TINEYE העלתה שהתמונות לא מוכרות ברשת.
לעניין לגמירה בפה או על הפנים, זה "לא בבקשה" סופי, ובכל זאת מישהו כבר הצליח לשחרר לה את החומר בפה או על הפנים ?
אלישה בתל אביב
13בעקבות הדיווח של ג'יימס הלכתי לבקר את האורחת. מראה הפנים שלה ממש לא מצא חן בעיני - לא נראתה לי יפה בכלל ולא מושכת. וגם אין שום קשר לתמונות, כצפוי. יצאתי כלעומת שבאתי.
אני רוצה לציין שזאת הפעם הראשונה שהצלחתי לסגת. אני לא כולל פעם או פעמיים שהבחורה הרימה לי להנחתה ויצרה לי אופציה ליציאה פשוטה. תמיד היתה לי הרגשה שאם אני אצא זה כמו להגיד לה שהיא דוחה אותי וזה נשמע לי כל כך פוגע שהייתי נשאר כדי שלא להתנהג מגעיל אפילו שזאת זונה שבעצמה רימתה אותי עם התמונות המזויפות. כי בסופו של דבר כשאני מולה זאת פשוט בחורה שיכולה להיפגע כמו כל אחד. והעניין הוא שברגע האמת יש לי רק כמה שניות למצוא דרך להימלטות אלגנטית, ואף פעם לא מצאתי דרך כזאת.
הפעם הצלחתי גם לצאת וגם בלי לפגוע. אז היתה קצת אכזבה בגלל הציפיה הגבוהה, אבל שמחתי מההצלחה הראשונה הזאת. 

אלישה בתל אביב
14הייתי אצל אלישה בעקבות גיימס ואכן הדיווח שלו תואם המציאות.
הלכתי לאלישה מאחר והלכתי כמה פעמים לאלונה היפה, וכמה שיפה לא הצלחתי בפעם השנייה, התחלתי ממש לחשוש שמא אצטרך תרופות עזר ויאגרה וכו, אך שהייתימעם אלישה שמקרינה חום עמד לי כמו תותח. שני מספרים בקלות. נכון הפנים שלה לא יפות אבל הגוף סבבה. לטענתה פעם ראשונה בעבודה הזאת, אם כך היא עילוי סקס יודעת לזוז שמקבלת זיין.
אחזור לאלישה ולא לאלונה למרות שאלונה כפי שאמרו זורמת לכל התנוחות היא מקובעת על מה שהיא עושה ולא תפנק מעבר.
אלישה תקבל יחס חם של מאהבת וידידה ותיקה.
מקווה שעזרתי
הלכתי לאלישה מאחר והלכתי כמה פעמים לאלונה היפה, וכמה שיפה לא הצלחתי בפעם השנייה, התחלתי ממש לחשוש שמא אצטרך תרופות עזר ויאגרה וכו, אך שהייתימעם אלישה שמקרינה חום עמד לי כמו תותח. שני מספרים בקלות. נכון הפנים שלה לא יפות אבל הגוף סבבה. לטענתה פעם ראשונה בעבודה הזאת, אם כך היא עילוי סקס יודעת לזוז שמקבלת זיין.
אחזור לאלישה ולא לאלונה למרות שאלונה כפי שאמרו זורמת לכל התנוחות היא מקובעת על מה שהיא עושה ולא תפנק מעבר.
אלישה תקבל יחס חם של מאהבת וידידה ותיקה.
מקווה שעזרתי
אלישה בתל אביב
19הייתי אצל אלישה.
אחלה חוויה, 40 דק' של זיון לוהט. האישה אוהבת סקס ונראית מצוין... מה עוד צריך מזה?
9/10
לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).
מזל שיש כאן רוסיות!!!
אלישה בתל אביב
20הייתי אצלה אתמול למען האמת הגעתי בטעות התקשרתי למודעה של אדלין והפקידה העבירה אותי אליה ולא ציינה את זה..
אהבתי את המראה שלה בחורה מאוד נעימה מצחיקה ונותנת שירות מעולה אני פשוט לא מצליח לחשוב על משהו רע להגיד עליה..
הרבה דיווחו אז אין טעם לחזור על אותם דברים חוץ מלחזק את דבריהם
לטענתה היתה אמורה להישאר 10 יום אח האריכה את שהותה ותרומתה לחברתינו