כ קריסטינה 250 שח רמת גן - דף 6 - סקס אדיר

קריסטינה 250 שח רמת גן

54
אז אחרי שקראתי את מה שכתוב פה על קריסטינה ניסיתי שוב. התקשרתי ושאלתי אם יש טעם לבוא עם אני לא נשאר למציצה עם חציצה. קיבלתי אותה תשובה "תבוא נדבר" החלטתי לתת צאנס ויצאתי לדרך. פותחת את הדלת בחורה יפיפיה לטעמי מאוד מטופחת אחרי מחמאות מצידי מרגיש שמתחיל חיבור בינינו. שואל שוב על מציצה בלי חציצה וסוגרים על 300 לחצי שעה. נכנס להתקלח וקריסטינה מחכה לי עם חלוק ורוד סקסי בטרוף עם חזה בחוץ וברור שערומה לגמרי. לקריסטינה שיער שחור חלק עור לבן אבל לא שקופה ועור חלק ומטופח. יש לה קעקוע בגב סביב הישבן. מתחילים בליטופים ולאט עוברים לנשיקות מרגיש שהגברת מתחילה לזרום ולהנות. ממשיך לנשק לכוון מטה ומתחיל לרדת לגברת. קריסטינה נמסה לגמרי גומרת כמה וכמה פעמים. שוכב על המיטה ומתחילה למצוץ מעולה ורטוב כמו שאוהב אפילו מכבסת אבל לא מדרימה יותר מידי. ניפרצו כל הגבולות וממשיכים בכל התנוחות 69 שהיא מעלי שאני מעליה כיף גדול. מתחיל לחכך אותו על הכוס הורוד שלה מבחוץ ומרגיש שהיא ניהנת מכל רגע מלבישה את חבריקו ויאלה לדוגי. מראה מלבב מרעום משובח אבל לא בדקתי אפשרות כניסה. אחרי 2 שלוש דקות גומר את נשמתי ונשכב על המיטה ממשיכים קצת להתחבק יש לה עור ממש כיפי. מתקלח ונפרד בנשיקה. בסה"כ ממש ניהנתי. נראה לי שאחזור.
שמעתי שיש בבית מישהי נוספת אבל לא ראיתי אותה.
מקווה שעזרתי לחברי הפורום.
תעשה טוב תרגיש טוב

קריסטינה 250 שח רמת גן

56
אז סוףסוף מצאתי את ההזדמנות לבקר את קריסטינה
הבחורה נראית ממש טוב קטנה, שיער שחור חלק, חזה נאה ביותר, חלקה ונעימה מאוד, כוס חלק, מציצה ללא חציצה חלומית!
נותנת ממש הרגשה של חברה - עד כאן הדברים הטובים. היו מספר פעמיים שקריסטינה התלוננה שאני נוגע לה חזק בחזה, כשאני יורד לה יש יותר מידי רוק..הקיצר קצת ביאס. בנוסף היה ממש חםםם בדירה
בסופו של דבר גמרתי בזמן שהיא מצצה לי ללא קונדום.

כנראה שלא אחזור, אבל היה פוטינציאל עצום.

קריסטינה 250 שח רמת גן

60
ביקרתי את המדוברת, מיקום דיסקרטי אין מה לדבר ברחוב ללא מוצא ברמת גן, דירת מרתף אבל לצערי זה הפלוס היחידי שיש לי לומר..

מדובר בבחורה באזור ה 1.55, לא מטו]חת, פנים מעוגלות ולא יפות, מלאה פלוס.. מבקשת 250 למסלול, תוספת של 50 בשביל ללא חליפה.

בגדול מאכזב מאוד, מציצה בינונית וגוף ממש לא מגרה.

חשוב לציין שראיתי אותה שאלתי מספר פעמים אם היא כריסטינה ולא השנייה שכתבו עליה פה כדי לוודא שאני במקום הנכון.. אומרת שזאת היא..

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”