כ נסטיה מבת ים מהלבן, מאהבת אמיתית. - דף 3 - סקס אדיר

נסטיה מבת ים מהלבן, מאהבת אמיתית.

23
שלשום הצלחתי סוף סוף לתפוס את המנובלת בווטסאפ. היא לא עונה בטלפון אבל שולחה הודעה בווטסאפ ומאחור יותר שלחה תמונות נועזות של ציצי ותחת. לא נראית משהואבל התמלאתי חרמנות וקבעתי איתה ל18:00. הגעתי בזמן אבל החתיכת XXXX קישקשה לי משהו בווטסאפ ע זה שהיא חייבת ללכת כי החזירה את החדר או משהו כזה.אספתי את עצמי ואת חרמנותי משם ועפתי לי חרמן ועשיר ב 400 ש"ח. לדעתי נכנס לקוח אחר או משהו דומה. מבחינתי עד שתמצאו את האחד הספציפי מפה שחתך אותי בפקק הזה , אני כועס על כולכם (((:

25
נסטיה / אנסטסיה

ללא חולק על חבריי, אבל הכל בעיני המתבונן.
מתוך געגועיי לולנטינה יצרתי עם אנסטסיה קשר בוואטסאפ, ישר שלחה תמונות שלה, מחיר 400, אנאלי, שעה אבל ציינה שלא עושה רימינג...
נפגשנו בבת ים, לא ממוקמת מסתבר, לכן הובילה לבית שהוא למעשה מעין מלונית לשעה, די דיסקרטי. כלול במחיר אגב.
פגשה אותי בחוץ, אדומת שיער, אמצע שנות ה40 להערכתי.
לטעמי היא נראית לא רע, בחורה לבנת עור, חזה בינוני ויפה, גוף מילפי עם קצת בטן, פנים נאות, לא שמנה.
כשנכנסנו לחדר היא ניגשה לשלם וחזרה להתקלח מיוזמתה...
אחרי כמה דקות יצאה נקיה ומריחה טוב, ואז נשכבנו ,היא התחילה במציצה חלשה כמה דקות ושאלה אם לשים גומי..... עד פה....
באותו רגע החלטתי שאני מנהל את העסק, אנחנו לא רובוטים.
זרקתי אותה על המיטה וחיממתי אותה עשר דקות עד שהרטיבה, היא התפתלה וביקשה שאמשיך עד שגמרה, לטענתה, ומאותו רגע הכל השתנה, נשיקות צרפתיות, מציצה חזקה עם המון לשון, שליקה, תענוג.
אחרי ששרפתי חצי שעה ככה, עצרתי אותה והבאתי לה את השמן והגומי, והיא הבינה מיד, הלבישה והתמקמה בדוגי, כיוונה אותו לחור ברוורס וככה רבע שעה עד לסיום.
יתרונות: היא יודעת את העבודה, אנאלי בלי בעיה, נשיקות בכיף.
שעה שלמה... ברוטו.
חסרונות: לא הגיעה מוכנה עם מצב רוח , צריך לחמם אותה לפני... כשנשארו עשר דקות, לא רצתה לזרום למספר 2, טענה שזה לא מספיק לזמן של החדר... באמת???

אני לא רושם פה אם ממליץ או לא, כל אחד יחליט לעצמו.
אבל תסגרו מראש שני מספרים וקחו שליטה על העניינים.....

מספר בפרטי....

26
כל הדיווחים נכונים.
הייתי אצלה מספר פעמים. הבחורה לא סגורה על עצמה, נתונה למצבי רוח משתנים.
פעמיים קבעה איתי וכשהגעתי - ביטלה.
אם כבר מצליחים להיפגש - השירות שלה מצוין, אם כי גם כאן זה תלוי במצב רוח שהיא נמצאת בו
כמו כציינו חלק מהחברים.

תביאו את הכל בחשבון.

תהנו...בהצלחה.

29
קודם כל תודה ל or8484 הגבר שנתן לי את הטלפון שלה
אז ככה. הייתי.
קודם כל הגברת לא עונה לטלפונים ועשרות שיחות טלפון אליה לא נענו, כך שהטלפון המבצעי (טוקמן) לא עוזר. שלחתי לה הודעת ווטאפ מטלפון של חבר גרוש וישר חזרה עם פרטים 400 אנאלי שעה ללא רימינג. מקבלת במלונית המפורסמת בבת ים לדבריה רק בפעם הראשונה ולאחר מכן מקבלת בבית. קבעתי לשעה, ביטלה ואחרי זה קבעה עוד פעם הכל בווטאפ כך שצריך לקחת בחשבון שהיא מבטלת חופשי.
אז ככה. הגב' כמטר שישים, נראית לא יותר מארבעים, גוף לא שמן לא רזה, חזה בינוני עומד, פנים נחמדות. שלחתי לה הודעה שאני בחוץ (החבר שלח) והיא יצאה לקבל אותי מהמלונית. נכנסתי שילמתי 400, שילמה לבעל המלון, הציעה קפה, בירה או שתיה קלה, ביקשתי קפה (זה כולל בחשבון). נכנסתי להתקלח היא ככל הנראה היתה אחרי, התחילה במציצה חלשה, נשיקות בפה חלשות, בכלל נראתה במצב רוח לא משהוא, אנאלי בדוגי וגמירה, נכנס בקלות יש לאמר תחת עגול וחמוד. לאחר מכן הפסקה קצרה, סיגריה עם הקפה, מספרת שהיא מאוזבקיסטן, שיש לה בת בת 12, שהיא בת 32 ?? ושוב מציצה, ניסיתי לשחק לה במנוע לחמם אותה אבל היא לא שיתפה פעולה כך שויתרתי, המשיכה במציצה עם, שוב לא עם הרבה חשק, התיישבה לזיון שהיא יושבת עלי עם הזין עם הגב אלי מראה תחת חמוד, משנים פוזה של זיון אנאלי במסיונרית עד לגמירה, לא היתה גמירה בפה., לא היו שבירות קירות. סה"כ חויה נחמדה לא בטוח שאחזור. שוב תודה לאור הגבר.
מתגעגע לניקול שפרשה, איך שהיא היתה מקבלת אותך כמו מלך ....
GRANDE

30
בחורה מוזרה שלחתי לה הודעה חזרה אליי אחרי יומיים,
שהייתי מעוניין לבוא היא אמרה שהיא עסוקה ויכולה מאוחר יותר,
אחרי שאמרתי לה שהשעה מאוחרת לי היא אמרה לי שאני יוכל לבוא באיזה שעה שאחפוץ,
בנוסף נראה לי שהיא מיצתה את העניין כנל לגבי הדיווחים האחרונים , והמחיר הלא אטרקטיבי בעליל שדורשת
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”