כ בערבות יער בן יהודה בודד הייתי ללא מלני.... - דף 3 - סקס אדיר

בערבות יער בן יהודה בודד הייתי ללא מלני....

21
אתמול הלכתי לבן יהודה למלני. היא בהחלט סקסית ויפה בדיוק כמו בתמונות שלה. היא חמודה, ידידותית ומצחקקת הרבה. אבל אני חייב לומר שלא התרשמתי משירות שלה. הנשיקות לא היו GFE בכלל. בלי לשון בכלל.
וכמו שאמר בוטן מתוק - היא השתמשה בידיה יותר מדי במקום רק למצוץ בפה על אף שבקשתי ממנה רק למצוץ.
בכל אופן, אני לא מתכוון לחזור אליה

22
[QUOTE=roni golan]

[QUOTE=Lonely-Darkness]הגעתי לבחורה מלני , הבחורה המדוברת בעלת השבחים מהגדול מכולם רוני גולן , הגעתי בהתלהבות רבה וציפייה גדולהאך כמו שנאמר מעליי על טעם ועל ריח אין מה להתווכח...בחורה פשוטה ורגילה , לא נפלתי ולא התעלפתי ולא עשיתי שמיניות באוויר... אפשר ומומלץ לוותר לפי דעתי . מקבלת בבן יהודה תל אביב , באמת מראה פשוט וסתמי ציפיתי למשהו קצת יותר זנותי יותר סקסית יותר יפה , התבאסתיועשיתי אחורה פנה... תודה בכל זאת על הדיווח רוני !

[/QUOTE]
<p dir="RTL"><span dir="RTL"></span><span dir="RTL"></span><span style="font-family: Arial, sans-serif;" lang="HE"><span dir="RTL"></span><span dir="RTL"></span>                     ...מי שהאמת עמו הוא הרבים, ואפילו הוא לבדו...<o:p></o:p></span>

<p dir="RTL"><span style='font-family: "Arial","sans-serif"; mso-ascii-font-family: Calibri; mso-ascii-theme-font: minor-latin; mso-hansi-font-family: Calibri; mso-hansi-theme-font: minor-latin; mso-bidi-font-family: Arial; mso-bidi-theme-font: minor-bidi;' lang="HE"> </span>

<p dir="RTL"><span style='font-family: "Arial","sans-serif"; mso-ascii-font-family: Calibri; mso-ascii-theme-font: minor-latin; mso-hansi-font-family: Calibri; mso-hansi-theme-font: minor-latin; mso-bidi-font-family: Arial; mso-bidi-theme-font: minor-bidi;' lang="HE">ראשית: אני מסכים עם המשפט "על טעם ועל ריח אין להתווכח" <o:p></o:p></span>

<p dir="RTL"><span style='font-family: "Arial","sans-serif"; mso-ascii-font-family: Calibri; mso-ascii-theme-font: minor-latin; mso-hansi-font-family: Calibri; mso-hansi-theme-font: minor-latin; mso-bidi-font-family: Arial; mso-bidi-theme-font: minor-bidi;' lang="HE">שנית: אני כבר אדם מבוגר וחוש הטעם שלי כנראה כבר איבד מערכו. <o:p></o:p></span>

<p dir="RTL"><span style='font-family: "Arial","sans-serif"; mso-ascii-font-family: Calibri; mso-ascii-theme-font: minor-latin; mso-hansi-font-family: Calibri; mso-hansi-theme-font: minor-latin; mso-bidi-font-family: Arial; mso-bidi-theme-font: minor-bidi;' lang="HE">שלישית: יש לי הרגשה שעשו לכם את תרגיל: החתול בשק והחליפו לכם את
החתולה...<o:p></o:p>
</span>

<p dir="RTL"><span style='font-family: "Arial","sans-serif"; mso-ascii-font-family: Calibri; mso-ascii-theme-font: minor-latin; mso-hansi-font-family: Calibri; mso-hansi-theme-font: minor-latin; mso-bidi-font-family: Arial; mso-bidi-theme-font: minor-bidi;' lang="HE">עשו זאת כבר בעבר לאוליגופול שאני בטוח שהוא עדיין נמצא כאן איתנו.......Cool</span>5

<p dir="RTL"> 

[/QUOTE]
לעולם אל תגיד שאתה זקן... כל אחד והטעם שלו...

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

26
כוסית היא מלני מלני היא כוסית היא הייתה בכיף נכנסת לנבחרת של משמר המיפרץ בשנות ה - 90 ציצים גדולים ומפנקים בלונדינית שפתיים מפתות פשוט בחורה כוסית שווה נעיצה ומעלה לכול היא בחורה מתוקה עם מוסר עבודה גבוה שרוצה שתיצא מרוצה אני ממליץ לפחות פעם אחת ללכת למלני היא פשוט כוסית ומתוקה

27
שחכתי לציין שבסך הכול היה לי סקס קלאסי איתה פעם ראשונה מזה הרבה זמן שלא גמרתי בפה או על הפנים של הבחורה פעם ראשונה גמרתי בקונדום היא פשוט הייתה כוסית והיא עשתה לי את זה וגמרתי כמו ילד בן 17 פעם שנייה גמרתי על הציצים שלה
מבחינת מראה אין לי הרבה להוסיף בחורה בלונדינת עם שיער עד אחרי הכתפיים שדיים בינוניים גדולים שיפשפתי את הזיגי שלי בין השדיים שלה זה היה כיף כוס חם ורטוב עם משקופים טעימים בטעם של אנשובי לייט אבל מאוד טעימה ןנקייה בסך הכול יודעת להזדיין וכמו שנכתב היא מעדיפה להשתמש בידיים שלה במקום למצוץ אך עם הכוונה נכונה היא גם תעשה לכם גרון עמוק שרוצה לזיין כוסית ולסמן שעשה את זה אז מלני היא בהחלט הכיוון אין חריגים או משהו כזה הפעם גם לא ניסיתי לפעם אחת בהחלט שווה זיון אני נהינתי איתה בחורה ממש כוסית ומקסימה ושירותית אני ממליץ

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”