פנינה ושמה מרינה שאותי אנסה במיטתה.
42בוקר טוב לכולם
ראשית אודה ליויו על המספר . לצערי לא קראתי את ההערות שכתבו חברי הפורום לגבי ההברזות שלה והיום אני מצטער על כך . הפורום ומרבית החברים רק מוכיחים לי כל פעם מחדש כמה הם מועילים ועוזרים האחד לשני .
המספר נמסר לי לפני שבוע . שלחתי מספר הודעות ולמרות שהגברת זמינה בווצאפ , לא טרחה לענות (חשבתי שהדבר נובע עקב עומס) . אתמול בשעה עשר וחצי קיבלתי ממנה תמונות והודעות להגיע עכשיו מיידית . כאילו אני עובד אצלה . שלחתי לה הודעה שאגיע רק בשעה שלוש . ענתה שאין בעיה . בדרכי לבת ים פתאום אמרה שתתעכב קצת וניפגש בשעה ארבע וגם עליי להביא קונדומים . מכיוון שכבר כמעט הגעתי למקום הסכמתי . עשיתי סיבוב בבת ים והגעתי למקום קצת לפני הזמן . הודעתי לגברת שאני במקום והנה הודעה ממנה שהיא לא תגיע בעקבות העובדה שלא יכולה לסגור את הדלת ובלה בלה בלה . שאלה אותי אם ארצה לשנות את הזמן וברוב חוצפתה כתבה להיפגש למוחרת בבוקר . קצת כעסתי , אבל מה אפשר לצפות מאחת כזו ?
מה שמפריע לי הוא החוצפה שלה והזלזול כלפינו שלצערי מספר בחורות פה אימצו את השיטה והפכו זאת לשגרה ואינני מתכוון רק לבנות עובדות אלא באופן כללי הנשים בישראל הפכו להיות כאלה . מצד שני מה ניתן לצפות מהן לאחר שכל חודש הן זוכות להטבה נוספת מבחינת החוק בעוד שכבודינו נרמס .
הפוך כל חסרון ליתרון
43בלאק.לי עשתה אותו תרגיל קבענו ל שעה 15.היא אפילו לא ענתה לי.עכשיו מקבל הודעה ממנה.אניממצטערת היה לי סידורים חסמתי אותה.
44גם לי הגברת הבריזה. קבענו אתמול לשעה 16:00, הגעתי ואין קול ואין עונה. אחרי כמה דקות שלחה הודעה שתתפנה רק בערב או למחרת היום. שתחפש אותי.
45מהאפשרויות את מספר הטלפון שלה בפרטי?
תודה
נשים סקס וכמה שיותר!!!
47היא טובה....מזיינת אותנו כמו שצריך...או כמו שיויו ציין היא אונסת אותנו.....חחחח חבל שכל זה בא בלי סקס
48100 שח פלוס סיגריות ובירה קורונה
כנראה שלא הבנת
סקס לא רציתי לשלם מלון 150 שח
הבנת <..............
כנראה שלא הבנת
סקס לא רציתי לשלם מלון 150 שח
הבנת <..............