כ מיקה המלאה מרג - דף 10 - סקס אדיר

מיקה המלאה מרג

91
עושה הכל מבקר במרכז הארץ

כחקלאי קמתי כרגיל מוקדם בבוקר, התארגנתי, לבשתי את חליפת האיומים, מראה נוצץ, נסעתי למרכז לפגישה חשובה שהסתיימה בצהריים.
מחנה את האוטו בקניון איילון בר"ג, נכנס לאתר שלנו ונובר בפורום, מחפש המלצות. בראש רצות אפשרויות מבנק המטרות בבת ים,תל אביב והאזור. חושב לעצמי....מה תיסע עכשיו לבת ים? איך תכנס לתל אביב עכשיו עם כל הפקקים? ראשון אולי? איפה....זוועה על הכבישים.
מתחיל להתמקד ברמת גן, אוסף מספר מספרי טלפון מהמודעות ומתחיל להתקשר. השיקול הוא עומסי תנועה. שוב נובר בפורום, לא מצליח למצוא משהו מעניין, חוזר למספרים וממשיך להתקשר. בסוף ולמרות שהיה נראה לי לא משהו ענתה לי הבחורה מהמודעה הנ"ל.
בתמונות...פצצה...למרות שבאחת מהתמונות ניתן לזהות את הצמיג. כבר מתחיל להיות מאוחר ואני מתפשר...יאללה כבר לא חשובה האיכות, העיקר הפורקן, מגע אישה ואם מדובר בחזה ענק....אז סבבה. מכוונת אותי לרחוב צדדי באזור ביאליק בר"ג.
מוצא חניה וממשיך ברגל אל היעד בדיוק לפי ההוראות.
נכנס לצד הכניסה לבניין, יורד במדרגות, הדלת נפתחת, צריך לעלות מדרגה ואיך שהיא אומרת לי להיזהר דפקתי כמעט הישטתחות על הריצפהOuchOuchOuch. המדובר במציצה וזיון, תפריט פשוט ב250 ש"ח לחצי שעה, מציעה שעה ב 400. לא רציתי.
מתפשטים, דירת קרקע של חדר אחד. מסודרת חשוכה מעט כמו שצריך ונקייה. לא הוצעה מקלחת בהתחלה וגם לא בסוף. מחוסר בזמן אפילו לא שאלתי.
הבחורה, נמוכה, שמנה עם ציצי גדול מאד, לא מנותח, כמובן לא עומד במשקל של עצמו ולכן נפול, נראית סביר....אולי +, עניין של טעם. ממוצא מזרח אירופאי לא כבד, נשמעת וותיקה בארץ, מחייכת הרבה. נראה שאוהבת את מה שעושה.
נשכב על המיטה על הגב, היא מלטפת, קצת מתנשמת לידי, אין נשיקות(אעוז ובילאאא), ריח לא נעים מהפה Pinch, הגוף מריח טוב, מלקקת את החזה ומיד יורדת למטה. מוצצת חשוף, עם וואקום וממש מרגיש את המציצה, מוצצת מצוייןStar מוחא כפייה מעלה את השדיים הגדולים שלה לכיוון הפנים שלי כדי שאוכל להתענג עליהם...אכן גדולים, רכים ונעימים מאד. שוב חזרה למטה והמשיכה במציצה הטובה.
ואז התרוממה, שלפה גומייה(שאלה אותי לפני אם עכשיו סקס אמרתי כן), הלבישה והתיישבה עליי. אמנם שמנה אבל עלתה וירדה כמו פנתרה כשהשדיים שלה יושבים היטב על הפרצוף שלי ואני ממש מתענג עליהם. עלתה וירדה בלי הפסקה עד שגמרתי.
שלפה את הגומייה ונתנה לי מגבונים כדי לנקות.
התלבשתי, נפרדנו, פתחה את הדלת ושוב...פאק ....המדרגה הזאת..OuchOuchOuchOuchOuch כמעט עפתי עד הגדר שממול.
חזרה לאוטו ו 3 שעות נסיעה הביתה.
לא אחזור כי אני לא מהאזור, פעם הבאה מישהי אחרת כמובן ועד הפעם הבאה, רק באר שבע..זה מה יש.
מומלצת????? אני יודע????....אהה.....אולי לחפוז למטרת פריקה ובזול יחסית+בונוס מציצה מעולה ושדיים גדולים מאד.

http://www.sexadir8.com/ads/7850/unnamed.jpg

מיקה המלאה מרג

94
תרשה לי לחלוק עליך חובב שמציץ

היא לא בדיוק מקוטלגת כ BBW קלאסית ולכל מי שקורא עליה אוסיף כמה פניני חוכמה

אני כבר כמה שנים נעזר בהמלצות כמו של בפורום לאורך ולרוחב בשביל למצוא מה שאתה טוען "מתאימה בול לחובבי BBW"

ורק נפילות וחוסר התאמה לדיווחים

מראה :

גובה : 155 - 160
שיער : שחור/חום עם קצת קרחות לא רציני
שדיים : לא גדולים בינוניים + ונופלים
בטן : יוצאת החוצה אבל לא ממש גדולה
תחת : רחב אבל ללא צורה או סקסיות

בקיצור תתארו לכם את מר תפוח אדמה עם ראש קטן ללא צורה של גוף גיטרה מה שבדרך כלל יש ל BBW קלאסית

לא תחת של מטר על מטר/מפלצתי ולא תחת ענק כמו שעוד כמה טענן בפורום

בקיצור בחורה נעימה תקתקנית מקצועית אבל עושה את זה בחן יאמר לזכותה שממליצה לחדשים לקחת את המסלול הקצר של החצי שעה ולהתנסות בקיצור עוד נפילה לחיפוש אחר BBW אמיתית -------------> מ י ש ל
I ain't no movie star, man. I'm a booty star.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”