קחו בחשבון בטלפון עונה מישהי שעובדת איתה וטוענת שהיא בת 27!!
באר שבע - שמעוני
1המדובר בבחורה המפרסמת ביד 2, תוכן המודעה " חוויה בלתי נשכחת" מסתיים בספרות 1151, מדובר בבחורה שעבדה בעבר בשכונה ג' בשם דנה, במודעה רשום ליאת אבל אני מכיר אותה בשם דנה מבעבר, מפנה לדירה ברחוב שמעוני, פינוק מלא פעם אחת 250 פעמיים 350, דנה/ליאת נראית כבת 45+ בלונדינית לבנה יחסית רזה לא מטופחת במיוחד, את האמת שכשנכנתי לבשה שמלה שחורה ונראתה בה סביר ומכיוון שהייתי חרמן החלטתי לנסות שילמתי לה 350 עבור פעמיים, ברגע שהורידה את השמלה היא בעצם חשפה את גילה מכיוון שאומנם היא יחסית רזה אבל הכל נוזל ורואים שהיא כבר מעבר לצעירותה, התחלנו כאשר אני שוכב במיטת העיסויים ולאחר כמה דגדוגים קצרים שהיו אמורים להיות עיסוי החלה למצוץ אותו(עם קונדום לא עושה כלום בלי), עברנו לספא התחלנו כשאני מעליה ולאחר מכן דוגי, משהו כמו 10 דקות וגמרתי, מוציאה לי את הקוונדום מנקה אותו ומתחילה בעבודת העיסוי, שוב אם אפשר לקרוא לזה כך מכיוון שפשוט מדגדגת את העור, שוב מציצה עומד פעם שנייה, לא הצלחתי לגמור כי היא לא עשתה לי את זה ממש, כמו שאמרתי לא מטופחת, יש לה שערות עזבו בידיים אבל בבית שחי(לא בהגזמה אבל יש) וזה הוריד לי..הבחורה הבינה שכך זה לא ילך והציעה להביא לי ביד עם שמן, לזכותה יאמר שלקחה את הזמן ולא הלחיצה, משהו כמו 20 דקות ניסתה לגרום לי לגמור אבל היא פשוט לא עשתה לי את זה בפעם השניה כשכבר הייתי פחות חרמן ובאמת הייתי צריך מישהי שעושה לי את זה אז הפסקתי אותה ואמרתי תודה ושלום.