כ אנא ה' הושיעה נא(קריסטינה).אנא ה' הצליחה נא (אנה). - דף 9 - סקס אדיר

אנא ה' הושיעה נא(קריסטינה).אנא ה' הצליחה נא (אנה).

83
מסתבר שליזה דואגת לחברות שלה , לפני כמה שבועות כאשר היה קושי לתאם עם ליזה וגם ביטלה תאומים כנראה היה לה לא נעים והיא שלחה אותי לחברה שלה Anna . יצא לי לצערי בדיעבד לפקוד אותה רק השבוע .
ממוקמת בבת ים ,לא רחוק מהמיקום של ליזה , בדירה משופצת מרוהטת מודרני. מתקשרת בווטסאפ , אנגלית ברמה סבירה לניהול הקומוניקציה ההכרחית. 500 ש"ח לשעה , אגב לא ביקשה כסף מראש.
בחורה נאה ,שיער כהה ארוך,רזה , חזה קטן פטמות כפתור, קעקוע על אחת הזרועות.
אבל מה שחשוב זה הביצועים: למרות שלא כל כך אוהבת להתנשק נותנת יחס GFE מעולה . יש לה פירסינג בלשון דבר שנותן נופך נוסף למציצה .משתפת פעולה לכל תנוחת מציצה וליקוקי ביצים (לא בדקתי רמינג ו/או אנאלי) . אני אוהב תנוחה שהבחורה שוכבת על קצה המיטה למציצה זה מאפשר מבט מלא על כל הגוף שלה כאשר היא מוצצת ומלקקת. תוך כדי התחלתי לרדת לה ל-69, כוס נקי ומדהים לא נתנה לי להפסיק עד שגמרה (לא יודע האם באמת או משחק) אבל ביקשה שלא אפסיק.
כשעברנו לסקס הובילה לדוגי בטענה שרק ככה היא גומרת . בהמשך בשיחה טענה שאין לה בעיה עם תנוחות אחרות אבל זו התנוחה שהיא גומרת (לכו תדעו מה האמת).
נמצאת בארץ כחודשיים אבל עוזבת ב-23 לפברואר . כדאי למצות את התקופה שהיא עדיין כאן.
לא הצלחתי לאתר פרסום עם הטלפון שלה (מסתיים ב- 9052) אולי יש לה טלפון נוסף/אחר למודעות וזה הטלפון שליזה נתנה לי .הסכימה שאעביר את מספר הטלפון שלה.
טלפון בפרטי , רק סבלנות כי אני לא מבקר תדיר בפורום.

84
קודם כל תודה רבה לרוני גולן על מספר הטלפון של אנה.
אני רק מצטער שמאז שקיבלתי ממנו את הטלפון, לפני למעלה מחודש, לא יצא לבקר את העלמה עד השבוע.
מסתבר שלעלמה יש גם פרופילים בכתום 1754476136 1754414999 תוכלו לראות תמונות שם. זה בנוסף לתמונות הרבות ששולחת בווטסאפ.
לדעתי נראית יותר טוב במציאות. יש לה יופי מיוחד שמאד אהבתי. עם גוף דק ויפה שמתנשא ל 175 ס"מ.
חמודה להפליא, נהדרת, נהנית מהסקס ונהניתי אתה ביחד.
כל שאר הדברים הטובים עליה כבר נאמרו קודם. לא אחזור עליהם.
חסרון יחיד מבחינתי - נשיקות קלות בלבד.
מהטובות שהכרתי. מקווה שאספיק לבקר אותה שוב לפני שתעזוב.
YMMV

85
ביקרתי את העלמה לאחר שקיבלתי את המספר מרוני - תודה רבה.
אצלי התאום היה מהיר וללא בעיות מיוחדות.
מארחת בדירה של ויקה שעזהה/גורשה, מתגוררת עם שותפה.
מעבר למה שכבר צויין על ידי קודמי - גוף יפהפה, חזה קטן אבל יפה, פנים נאות, לא ששה להתנשק.
אני יצאתי בתחושה מעורבת, הבחורה כוסית אבל המפגש התנהל בעצלתיים ולא זרם כפי שרציתי או ציפיתי.
היא קצת מכנית וכל הזמן רוצה לדעת מה עושים עכשיו, איזו תנוחה עוברים, שואלת כל הזמן ומחכה מה שקצת לי הפריע בזרימה של המפגש.
הבחורה ראתה עולם במסגרת עבודתה וכבר מתוכננת חודשים קדימה מבחינת נסיעות.
מנהל שיחה נעימה וקולחת בין לבין.
הסקס היה רגיל מה ששכנע אותי שלא אחזור.

86
אז באמת ליזה עסוקה בתקופה האחרונה, אז קפצתי לאנה לביקור.

אמור לי מי החברות של ליזה ואומר לך שהן משובחות כמעט כמוה...

בחורה קטנטונת עם חזה קטן וחיוך ענק, כמה קעקועים שעשתה כשהייתה שיכורה או במצב לא פיכח במיוחד, אבל הבחורה פשוט חמודה.

היא רגישה מאוד והירידה שלי סיפקה לה אורגזמה משובחת שרק מהתגובה שלה היה אפשר לסכם את המפגש, אחר כך דיברנו הרבה (אבל ממש) ובסוף נשאר לי זמן למספר אחד (חבל)

בכל מקרה אני בטוח שאחזור כשהיא תחזור מתישהו עם בוא האביב

87
צינון קצר לגבי אנה...
קודם כל בשביל לדעת שאנחנו מדברים על אותה אני מגיב לגבי אנה מרחוב ברזילי בבת ים.
אנה שלחה תמונות בווטסאפ, התמונות לא עושות איתה חסד ובמציאות היא נראת טוב יותר אבל !

את הסיבוב הראשון סיימתי גיי מהר בשביל להשאיר זמן לשני, בסיבוב הראשון היא ביקשה נשיקות... לרוב אני לא מנשק בשביל לשמור על עצמי אבל לא יודע למה הפעם הסכמתי... התנשקנו וכמו שאמרתי גמרתי מהר.

בין הסיבוב הראשון לשני הדלקתי את האור וראיתי שיש לה פצעונים סביב החזה והבטן, לא הפריע לי וזרמתי...

הגענו לסיבוב השני, בסיבוב השני ביקשתי דוגי, מסיבה מסויימת היא עושה דוגי כאשר היא נשענת על גב המיטה, דהיינו לא ממש מתכופפת למטה, ביקשתי ממנה להזיז את השיער שמשום מה השאירה אותו פזור והיא סירבה... כאילו מסתירה משהו בחלק הגב העליון... הזזתי אותה מגב המיטה בשביל שלא יהיה לה על מה להישען והיא בשלה נשארת בדוגי זקוף.... מוזר !!!
זה ישר הוריד לי את הזיקפה...

נשכבתי ונתתי לה למצוץ.... לא ממש התגריתי... ואמרתי לה להוריד את הקונדום.... תוך כדי שהיא מתקרבת בשביל למצוץ ללא קונדום אני שואל אותה אם היא נקייה וללא פצעונים בפה... היא הייתה ישרה ואמרה לי שאם אני רוצה להיות בטוח אז שהיא תעשה לי ביד ולא תמצוץ לי...

אני יכול להגיד לטובתה שהייתה כימייה טובה.... רצתה שיהיה לי טוב עד השניה האחרונה... השקיע ממש אבל מה לעשות.. יותר מידי סימני שאלה גרמו לי להתקפל וללכת...

היא עוזבת אותנו עוד שבועיים וחוזרת שוב באפריל.

אישית - ברור שאני לא אחזור...

מבחינת מראה היא נראת סבבה אבל החוויה לא הייתה טובה לצערי.
החיים הומצאו כדי לנצלם, הנאה מינית היא ההנאה המועדפת עלי :-)

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”