אמלי, חוויה בלתי נשכחת
52ערב טוב חברים אז ככה המודעה חזרה למי שעדיין מעוניין לדגום את העלמה.
אני חוזר עכשיו מביקור שלישי אצל אמילי, ולאחר שאני קורא די ותיק בפורום הזה ומצאתי לנכון שכעת אין בחורות
טובות עם שירות כמו שאני אוהב, אמרתי לעצמי למה ליפול? למה לדגום מישהי חדשה מחיפוש באתר? אז שמתי פעמי
לעבר עלמתי אמילי, האמת קצת חששתי מרוב מחשבות שהיא כאן כבר הרבה זמן, ושאני אכנס איתה הבחורה כבר
יודעת את העבודה ואקבל שירות שלא כמו בפעם הקודמת, אבל הופתעתי לטובה ממש, היא מספרת שהואיל והשוק מוצף
כעת בבחורות חדשות בלי סוף אז העבודה שלה קצת ירדה, ולכן הבנתי שכל לקוח שמגיע היא פשוט משתדלת לרצות אותו
עד הגג כדי שיחזור, למעשה אני חושב שזו דרך טובה מאוד לקנות אנשים, בכל אופן אותי זה קנה, איך שנכנסתי ישר התנפלות
עם נשיקות וחיבוקים כאילו לא ראתה את חבר שלה מלא זמן ופשוט חיכתה לו בקוצר רוח, זאת ההרגשה שקיבלתי, ומכיוון
שכבר דיווחתי עליה בעבר, אין המקום כאן לפרט שוב, אני רק אומר שהיה יותר טוב מפעם קודמת, ללא שום שחיקה מצידה,
ואני מודה לאדון היושב במרומים שפשוט כיוון אותי שוב למקום הנכון.
ערב טוב חברים
אהוב כל אדם באשר הוא
לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים
אמלי, חוויה בלתי נשכחת
53אתם קונים את השקרים של אמילי פעם אחר פעם. אלק אין מספיק לקוחות . מעניין שיותר מחצי מהזמן הטלפון שלה היה סגור וגם המודעה שלה עולה ויורדת כל כמה ימים. היא פשוט ל באה לעבוד כאן נטו כמו שאר הבחורות. כמו שכבר כתבתי בעבר.
אמלי, חוויה בלתי נשכחת
54[QUOTE=המכור לדבר]אתם קונים את השקרים של אמילי פעם אחר פעם. אלק אין מספיק לקוחות . מעניין שיותר מחצי מהזמן הטלפון שלה היה סגור וגם המודעה שלה עולה ויורדת כל כמה ימים. היא פשוט ל באה לעבוד כאן נטו כמו שאר הבחורות. כמו שכבר כתבתי בעבר.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
אדוני הנכבד אף אחד לא קונה שום דבר שאומרים לו, צריך לקחת הכל בפופורציה הנכונה, זה מה שהיא אמרה לי, האם
האמנתי למה שיצא לה מהפה? אז לא, האם זה ניכר על רמת השירות שלה שהייתה יותר טובה מבעבר? אז כן ובהחלט כן,
כל אחד יעשה את השיקולים שלו, אני חושב שהכל תלוי בכימיה טובה בינך לבין הבחורה, בזה מסתכם כל המפגש
אהוב כל אדם באשר הוא
אמלי, חוויה בלתי נשכחת
55אני מבטיח לך שאם אני ישוב לבקר אותה הפעם אני יעשה איתה סקס אגרסיבי על מה שעשתה לי בסיבוב הראשון שלה.
אמלי, חוויה בלתי נשכחת
56דביל
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
אמלי, חוויה בלתי נשכחת
57[QUOTE=קישקשתא]דביל[/QUOTE]
אדון קישקשתא היקר כתבת "דביל" ולא ברור למי? אנא בטובך בפעם הבאה שאתה רושם מילה כזאת
תעשה ציטוט ככה שנדע למי הייתה כוונתך
אהוב כל אדם באשר הוא
אמלי, חוויה בלתי נשכחת
58[QUOTE=חולה חזה עומד]
[QUOTE=קישקשתא]דביל[/QUOTE]
סליחה - אני מבטיח שזה לא יקרה יותר - אליו:
[QUOTE=המכור לדבר]אני מבטיח לך שאם אני ישוב לבקר אותה הפעם אני יעשה איתה סקס אגרסיבי על מה שעשתה לי בסיבוב הראשון שלה.
[/QUOTE]
אדון קישקשתא היקר כתבת "דביל" ולא ברור למי? אנא בטובך בפעם הבאה שאתה רושם מילה כזאת
[/QUOTE]סליחה - אני מבטיח שזה לא יקרה יותר - אליו:
[QUOTE=המכור לדבר]אני מבטיח לך שאם אני ישוב לבקר אותה הפעם אני יעשה איתה סקס אגרסיבי על מה שעשתה לי בסיבוב הראשון שלה.
[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
אמלי, חוויה בלתי נשכחת
60[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=חולה חזה עומד]
סליחה - אני מבטיח שזה לא יקרה יותר - אליו:
[/QUOTE]
[/QUOTE]
[QUOTE=חולה חזה עומד]
[/QUOTE]סליחה - אני מבטיח שזה לא יקרה יותר - אליו:
[/QUOTE]
[/QUOTE]
אהבתי את הכנות שלך ותמיד צריך לזכור שכל כך כיף להודות בטעויות ובסוף אתה מקבל פידבק גדול עליהם
אהוב כל אדם באשר הוא