כ דגימה כפולה+ערבייה כוסית - סקס אדיר

דגימה כפולה+ערבייה כוסית

1
אחרי הפסקה ארוכה הרגשתי צורך לצאת לנקות את הראש ולהכיר עלמות חדשות, התנאי שלי היה פחות מ400 ₪, רק אירמה שווה את ה600 שהיא דורשת (יש לי איתה כימה אדירה, סקס טוב וכיף להעביר איתה את הזמן)

עלמה ראשונה סיני 8 אשדוד (לא זוכר את שמה)
יצרתי קשר עם הפקידה הזקנה שדווקא תמיד נחמדה אליי כי למזלי אני דובר 5 שפות שרוסית אחת מהן, אמרה לי שיש 2 בחורות בלונדיניות באזור א המליצה על סיני 8 ופעם ראשונה אכזבה אותי.
בחורה בלונדינית שיער קצר עד הכתפיים, פנים לא נאות חזה נפול וטוסיק חצי כח, לא יודע למה נכנסתי, בנוסף יש צלקת של ניתוח קיסרי.
מציצה חשופה עם גרון עמוק כולל ליקוקי ביצים, עושה שלל תנוחות ובגדול מנסה לרצות.
מראה: 6
מציצה: 8.5
סקס: 7 (סקס סתמי, מנסה לרצות)
גמירה: גמרתי בדוגי ואין לי מוסג אם אפשר בפה זה לא עושה לי את זה.
סיכום: אומנם לפי המראה של זה נפילה אבל הסקס היה לא רע והיא לא מתקתקת.

עלמה שנייה שירין הערביה מתל אביב (אל תספרו לדורון ;) )
את המספר שלה היא שלחה לי בצ׳אט הארור, שלחה תמונות בלי פנים כמו כל הישראליות, דורשת 300 לחצי שעה ורשמה שאין חריגים אמרתי לעצמי לזיין ערבייה מקועקעת זה עוד משהו שלא היה לי. תיאום ארוך בוואטסאפ קובעים שעה, מגיע לאזור ארלוזורוב בן יהודה ומקלל אתה העולם, מוצא חנייה קונה סודה (מנהג הזויי שלי) ונרגע כי בכל זאת הקדמתי ברבע שעה, שולח לה הודעה והיא לא עונה שוב מקלל את העולם, אחרי 8 דק שולחת סיימלי וכותבת קומה ודירה (לא כל כך דיסקרטי) פותחת את הדלת ואיך אמרו חז״ל ״גוף פצצה פנים אחרי הפצצה״ מחליט להכנס בכל זאת כי ערבייה עם קעקועים אנוכי חייב לדגום, נכנס לדירה היא מדרת איתי עברית עם מבטא ערבי כבד מאוד, איך שאני הורדתי את הבדשים היא קפצה עליי כמו נמרה והתחילה ללק אותי ולמצוץ בלי קונדם, שמה על דעת עצמה קונדום רכבה עליי וכל 3 דק ביקשה להחליף תנוחה זרמתי איתה אבל הבנתי שהיא מנסה לטקטק, בסופו של דבר גמרתי כשהיא שוכבת על הגב ואני מעליה.
מראה: 7 גוף סקסי פנים אללה ירחמו
מציצה: חשופה וחלשה 4
סקס: מנסה לטקטק אבל מזדיינת כמו נמרה 8
גמירה: שוב אין לי מושג מה גבולות שלה כי אני לא גומר בפה ולא מתנשק.
סיכום: אחלה סקס אבל לא יודע אם היא שווה 300, לדעתי 200 גג ואני לא אחזור.
אחרי ״שהתפנקתי״ אני חוזר להפסקה הארוכה שלי בתקווה שאירמה לא תחזור בקרוב או בכלל, אבל איך שאמר קנדריק למאר: “ I’m a sinner who probably gone to sin again “
אתה הדיווח אני מקדיש ל2 אנשים יקרים שאני למדתי מהם את הכל רוני גולן האדמור וקולמבו מגלה הזונות.
נ.ב המספר של סיני 8 נמצא באתר והמספר של שירין אצלי בפרטי בלי הבדל ותק, כוכבים וכו.

דגימה כפולה+ערבייה כוסית

9
אני לא סופר כמו רוני חברינו היקר .
ולא משתף הרבה את החברים בפורום כי הולך
רק בעיקבות המלצותיו של רוני המלך .
היום חרגתי ממנהגי והלכתי בעיקבות חבר
אחר דווקא לא מהפורום והופתעתי לגלות משהו
נדיר.
הבחורה יחסית קטנה גם בגיל חחח 20
וגם בגובה בערך 150 סמ לאלו שלא מבינים מטר וחצי
שפתיים יפות גוף רזה ללא גרם שומן כוס מושלם קטן וצר
קעקוע יפה על הטוסיק המושלם שלה ונמר על הגב.
מוצצת טובללא גומי מתמסרת בנשיקות תלוי בזרימה איתי זרמה
נותנת לשחק בשבלול ולדחוף אצבעות עוד הפעם היתה בנינו כימיה נדירה
ראיתי מלא צעצועים ואביזרים בבית אבל לא ניסיתי .
התעריף 300 חצי שעה 500
ממוקמת בתל אביב ארלוזורוב נותנת פרטים בואטסאפ ושולחת תמונות
אני בטוח אחזור
טלפון רק בפרטי תגידו שדניייי שלח אותכם ומאמין שתהנו כמוני
תזיינו ותהנו חברים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”