וכדאי שחבריי הפורום גם ייזהרו שלא יקרא להם כמוני
אניה בת ים
52אני הייתי אצלה ודווקא אהבתי לא היה ריח. מתנשקת טוב מציצה טובה, זיון טוב, יש יותר טובות כמו אמילי אבל יש סיכוי שאחזור. בעיני היא נראית ווב. אין חזה בכלל רק פטמות קטנות למי שמפריע
אניה בת ים
53קודם כל לפני הדיווח שלי אגיד כמה מילים...
אניה בחורה ממש נקיה לכל אלו שלא יודע מה אמרו לפני כל אחד ודעתו
אני אוהב ריח של ורדים למטה וקוקושאנל מאדמוזל לא לכולן יש את זה ..
אז ככה
איזה דבר איזה סקס איזה טירוףףףף זכרה אותי מהפעם שעברה שהייתי
הייתי אצל אניה , לאחר המון פעמים שאמרו שעסוקה, ומתפנה רק לאחר השעה 00:00
הצלחתי לדוג שעה שכל הנשואים בארוחת שישי...
סקס מטורף גרון עמוק מוצצת גם תביצים אין רימיניג ואי אפשר לגעת לה בחור האחורי
מה שכן מתמסרת וגומרת סידרתית
גמרה איזה 3פעמים
תפסתי אותה והרמתי אותה לסלון משם דוגי על הספה ואחר כך ביקשתי בנחמדות ממש לגמור לה על הפנים לא הסכימה אך לא היה לה ברירה ברגע שהשפריץ הראשון הגיע כל השאר היסטוריה ...
מה שכן אוכל להגיד היא רזה רזה רזה כמו שאני אוהב כמעט ואין חזה ממש מזערי אך טוסיק כיפי לתפיסה
תיהיה איתנו עוד חודשיים ובהחלט יש מחליפה לכמה בנות שהייתי קבוע איתן
במספר השני החליטה לרכב ובאיטיות רבה תוך כדי הגברת הקצב גמרה שוב ואז דוגי ללא הפסקה
הגמירה השניה היית במקלחת כשהיא מנשקת ומלטפת והפעם זה היה על כל הגוף שלה
לסיכום לא מסתכלת על השעון אבל הפקידה כן.
מקום עם חניה גדולה עוד שני מספרים בהמשך.
בקלות הגעתי ומצאתי את הדירה.
אניה זורמת להכל חוץ ממה שפירטתי.
אני אחזור עוד כמה וכמה פעמים
אניה בת ים
55עדיף שכך..
מה שאני חוויתי אני באמת לא מאחל לאף אחד.. פשוט נגעלתי באותו רגע
ושלא נדבר על העגיל בלשון שמאוד מאוד מפריע במציצה והפחד הכי גדול שבזמן מציצה הוא יפתח והזין יפצע..
שורה תחתונה לא ממליץ לאף אחד..
אניה בת ים
56חבר יכול להיות שנפלת על באד טיים כמו שאומרים
אני ידעתי שיש עגיל בלשון להמון זונות יש עגיל בלשון חלקן מורידות לפני חלקן משאירות
אבל ככה להוריד בחורה ולקטול אותה ..
אני מהמדווחים האמינים כאן ולא חושב שאני מנסה להרים לה את קהל הלקוחות
בנוגע להמון בנות שתפסו תחת ומרימים להן את קהל הלקוחות על כלום
תאמת קבעתי עם אחת הקבועות שלי להערב ואם היא תבטל יש מצב שאסע שוב לאניה
אני נהנתי אחזור עוד הרבה פעמים
אני ידעתי שיש עגיל בלשון להמון זונות יש עגיל בלשון חלקן מורידות לפני חלקן משאירות
אבל ככה להוריד בחורה ולקטול אותה ..
אני מהמדווחים האמינים כאן ולא חושב שאני מנסה להרים לה את קהל הלקוחות
בנוגע להמון בנות שתפסו תחת ומרימים להן את קהל הלקוחות על כלום
תאמת קבעתי עם אחת הקבועות שלי להערב ואם היא תבטל יש מצב שאסע שוב לאניה
אני נהנתי אחזור עוד הרבה פעמים
אניה בת ים
57[QUOTE=yaronron64] חבר'ה מספיק בבקשה עם ההקפצות זה דיווח משנה שעברה[/QUOTE]
היא כאן בארץ כבר 3 שבועות כמעט
איך אתה אומר דיווח ישן
היא כאן בארץ כבר 3 שבועות כמעט
איך אתה אומר דיווח ישן
אניה בת ים
59חייב לציין שהתמונות של אניה באתר ממש מגרות.
אחרי שגם קראתי את התגובות החלטתי לבקר.
פקידה ממש חמודה מכוונת אותי לכתובת בבת ים.
פותחת את הדלת ילדה רזה וסקסית. שערה אדמוני וחלק רך למגע ולכן נראה לי שהוא טיבעי ולא צבוע.
פנים לבנות ורזות עיניים גדולות ובהירות שפתיים חושניות. מנשק אותה קלות שפתיים עדינות ורכות. לוקח מסלול קצר 40 דקות ב400 שח. מקלחת קצרה ואני על המיטה. משכיבה אותי עם הראש על הכרית מנשקת מלמעלה למטה מנשקת על השפתיים ומתחילה למצוץ מוצצת מעולה יש לה יניקה חבל על הזמן בשביל ילדה בת 21. מציצה רטובה וחמה היה כיף גדול. משכיב אותה על הכרית מנשק את החזה הקטן שלה ויורד לה.
כוס בולט כוס נקי אין ריח כיף לרדת גם לי וגם לה. תוך שאני מנשק אותה מלבישה את החבר. נותן עבודה במיסיונרית תוך שהיא תופסת לי את הישבן וכל הזמן לוחצת אותו לכוס שלה. עוצר את עצמי. לא בא לי לגמור כזה מהר. עוברים לדוגי. היא על הברכיים עם הגב וישבן אלי. אוההוווווווו איזה תחת מדהים.
היא רזה מאוד אבל בתחת יש מספיק בשר. תחת פשוט מדהים מהיפים שראיתי. תופשת את החבר ומחכחת אותו בישבן המהמם הזה. אחר כך מכניסה החבר לכוס מאחורה כוס צר תחת מדהים מרעום יהלום נותן עבודה ותופס לה את הישבן בצדדים היא תופסת לי את היד ומכוונת אותה תוך דקות ספורות מגיעה ההשפרצה. שוכב על המיטה תוך שהיא מנקה אותי ואני מנשק אותה.
הילדה המקסימה הזו חוזרת לבלארוס עוד שבועיים.
החיסרון הכי גדול שהיא לא יודעת אנגלית טוב אז לא כזה קל לדבר איתה.
אמרה שעוד תחזור לישראל בעתיד. אחכה לה שתחזור כדי לבקר שוב.
מצרף לינק https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=16898
אחרי שגם קראתי את התגובות החלטתי לבקר.
פקידה ממש חמודה מכוונת אותי לכתובת בבת ים.
פותחת את הדלת ילדה רזה וסקסית. שערה אדמוני וחלק רך למגע ולכן נראה לי שהוא טיבעי ולא צבוע.
פנים לבנות ורזות עיניים גדולות ובהירות שפתיים חושניות. מנשק אותה קלות שפתיים עדינות ורכות. לוקח מסלול קצר 40 דקות ב400 שח. מקלחת קצרה ואני על המיטה. משכיבה אותי עם הראש על הכרית מנשקת מלמעלה למטה מנשקת על השפתיים ומתחילה למצוץ מוצצת מעולה יש לה יניקה חבל על הזמן בשביל ילדה בת 21. מציצה רטובה וחמה היה כיף גדול. משכיב אותה על הכרית מנשק את החזה הקטן שלה ויורד לה.
כוס בולט כוס נקי אין ריח כיף לרדת גם לי וגם לה. תוך שאני מנשק אותה מלבישה את החבר. נותן עבודה במיסיונרית תוך שהיא תופסת לי את הישבן וכל הזמן לוחצת אותו לכוס שלה. עוצר את עצמי. לא בא לי לגמור כזה מהר. עוברים לדוגי. היא על הברכיים עם הגב וישבן אלי. אוההוווווווו איזה תחת מדהים.
היא רזה מאוד אבל בתחת יש מספיק בשר. תחת פשוט מדהים מהיפים שראיתי. תופשת את החבר ומחכחת אותו בישבן המהמם הזה. אחר כך מכניסה החבר לכוס מאחורה כוס צר תחת מדהים מרעום יהלום נותן עבודה ותופס לה את הישבן בצדדים היא תופסת לי את היד ומכוונת אותה תוך דקות ספורות מגיעה ההשפרצה. שוכב על המיטה תוך שהיא מנקה אותי ואני מנשק אותה.
הילדה המקסימה הזו חוזרת לבלארוס עוד שבועיים.
החיסרון הכי גדול שהיא לא יודעת אנגלית טוב אז לא כזה קל לדבר איתה.
אמרה שעוד תחזור לישראל בעתיד. אחכה לה שתחזור כדי לבקר שוב.
מצרף לינק https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=16898
תעשה טוב תרגיש טוב
אניה בת ים
60מחזק את דבריו של חבריקו. מציצה אלוהית עם יניקה של שואב אבק. מסתכלת בעיניים עם חיוך קטן. זיון בכל התנוחות כשהיא מקבלת חזק מאוד. עניין ההצמדה עם היד מאוד מגרה. סיבוב שני אותו סיפור- ממש היתה חרמנית. גמרתי בעבודת יד שלה.
הדבר היחיד שמבאס- מיקום ממש צמוד לגן ילדים ועוד קומת קרקע...
הדבר היחיד שמבאס- מיקום ממש צמוד לגן ילדים ועוד קומת קרקע...