כ ריטה ת''א מהלבן - סקס אדיר

ריטה ת''א מהלבן

1
מפרסמת כ"עיסוי", טל מסתיים ב 9102
מבקשת 600, מסכימה למאה פחות.

תמונה די אמיתית (בלי קוסמטיקה ולהוסיף 5 שנים)

שולחת בווטסאפ יותר תמונות (שגם מהסטודיו). לא יודעת עברית, קצת אנגלית ומדברת רוסית.
הגיע אוקראינה. אישה מאוד נחמדה. שואלת אם אני רוצה לשתות תה או קפה.
הביאה שוקולד. אחשב הבנתי, מאיפה הריח של שוקולד בזמן של מצצה חיוך גדול
זה שאישה לא נראית ממש כמו בתמונות, לא עצר אותי. כי עדיין, ניראת טוב מאוד, בסביבות בת 40, פרצוב נחמד, גוף מלא, וציצי ShockedShocked - שתי מלונים, מתוק-מתוק.. (ציצי מידה 4 או 5) מוחא כפייה
גוף מלא איפה שצריך, קצת בטן (אי אפשר בלי זה אים גוף כזה).
מציצה עם גומי, אני לא אוהב, אבל הייה נעים, כלל ליקוק בייצים, וכל הזמן מנסה לשלוח אצבע בטוסיק.
בטח את שואלת אם אני מסכים שתכניסי לי אצבע, ואמרתי שלא...
אחרי מציצה, הייה סקס, והיא אוהבת זה. אוהבת כשמשחקים עם ציצי שלה, ואפשר לתפוס חזק, למשוך פיטמות אצבע למעלה (כי יש בנות שלא אוהבות נגיעות רציניות, רק בעדינות..)
גמירה ראשונה מהירה Embarrassed, קצת עיסוי עדין סתמי, אבל נחמד. בפעם השנייה היא גמרה אחרי כמה דקות. אחרי גמירה עושה נשיקות צרפתיות.
דירה נקיה, מגבות נקיות, ,יש ג'קוזי, משתמשים במקום מקלחת.

אם אני יחזור - חושב שכן, לא כל כך נוח לי מיקום.

ריטה ת''א מהלבן

4
[QUOTE=Ironmen31]לא מומלצת בכלל .סיבוב שני שלה בארץ .לקחתי את מסלול של חצי שעה ו סקס היה מכאני ללא שום תחושה של הנאה[/QUOTE]
נראה לי זה כימיה. הייה לי טוב.

קיבלתי כמה שאלות בפרטי:

הי,
אם תיקתקה אותך או שקיבלת שעה מלאה?
נותנת לדחוף אצבעות ? עושה 69?

לא הייה לחץ זמנים, הייתי שעה שלמה, לא ניסיתי לדחוף אצבעות או 69, אבל לא נירא לי שיש לה בעייה עם זה.

ריטה ת''א מהלבן

7

אז הייתי אצלה. קודם כל היא עוברת ביום ראשון לתחילת אלנבי, מבוגרת בשנות ה 40 , נראית מתאים לגילה, חזה גדול, שזה

האטרקציה העיקרית אצלה, מחיר: 600 שקל לשעה נראה יקר, מדברת המון הרבה פעמים תוכן מוזר, מוצצת רק עם גומי.
נכון, שהיא משתדלת לרצות, אבל, המוזרות שלה לא עושה לי את זה. לא יכול להמליץ עליה.

ריטה ת''א מהלבן

8
אלן חברים אני חייב להגיב פה ולשנות את הגישה לבחורה לדעתי הבחורה מדהימה דיברתי איתה באופן אישי על התגובות בפורום ויש לה מה לומר.
1 כל מי שרוצה מציצה ללא שיגלח קודם את הקטן שלו ניראה אתכם יורדים לבחורה שעירה
2. היא חדשה בסדו והיא ממש אוהבת אני באופן אישי זיינתי לה את הפה במשך 10 דקות ללא הפסקה
3. הסברתי לה באופן דיי ברור מה בחורים כמונו מחפשים( יחס חם , מציצות בלי כולל גרון, בלי טיקטוקים,500 ולא 600)
אמרתי לה שיש כאן בחורים ממש טובים והיא אמרה שכל אחד שיגידו שהוא מהפורום פשוט ככה היא תעשה מחיר של 500 שח
היא בסכ בחורה דיי טובה נושקת ל 40 +
מציצה טובה
זיון חזק כולל חניקות
שתיתי אצלה שני כוסות וויסקי
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”