כ אתה אני ונטלי בעיר ששברה את ליבי........ - דף 2 - סקס אדיר

אתה אני ונטלי בעיר ששברה את ליבי........

14
ריגשת... אכן כולנו צמאים לאהבה ומסתפקים במציאות מדומה..
הזכיר לי שיר של ברי סחרוף ורמי פורטיס..
הדלת מסתובבת, אני עובר דרכה
יורד במדרגות למעלה, מחליק על הרצפה
ולא מתרגל, עומד מאחורי הצל, רוצה לצחוק אך מתנצל.
והדרך מתפתלת, ארוכה ואין לה סוף.
שחיין בנהרות של זעם, שוחה לנצח אל החוף.
ולא מתרגל. עומד מאחורי הצל. רוצה לצחוק אך מתנצל.
צחוק אפל.

אל תביט לאחור לא הכל שחור
הדלת מסתובבת ואתה הביתה שוב תחזור.
אל תתנצל, תשפיל מבט
כי אתה יורד למטה כדי לחזור

רק האהבה, זו האהבה, בואי אהבה

כשהדלת מסתובבת, מוריד עוד מסכה
שחקן במכונת הכסף, לבד על הבמה.
ולא מתרגל, עומה מאחורי הצל, רוצה לצחוק אך מתנצל
צחוק אפל.

אל תביט לאחור...

15
מאז מלני החסודה עבר שבוע ויומיים הזיין והבצים בוערים , האביב והקיץ מגיעים ומגבירים החשק לזיונים בחורף הקר מזג האוויר מדכא את החשק לצאת , , נזכר בדיווח של מורי ורבי מתקשר וקובע עם נטאשה / נטלי . מגיע לדירה ומארחת לה חברה חברתה שבסוף הדיווח אכתוב עלייה .. אני נשכב על הגב ונטאשה מיד שופכת עלי גל לזיין ומתחילה לעשות לי ביד , מייד עצרתי אותה , הסברתי לה שאני גומר מאוד מהר בפעם הראשונה , סקס תנוחה רגילה והופ שתי דקות גומר בקונדום . יוצא מהמקלחת מבקש מסז , נטאשה מסכימה מייד אך המסז שלה לא משהו . עובר 10 דקות ומבקש לעשות לה מסז ומתחיל לשחק בחלקי גופה , יאמר לזכותה שפותחת רגליים ונותנת לשחק בה , בית כנסת עם משקופים קטנים , כוס לא צר ולא רחב . בפעם השנייה שוב מרוב חרמנות נטלי לא צריכה לעשות כלום עומד ומבקש קונדום , הפעם 7 דקות בדוגי ומדמיין שמזיין את אישתי וגומר , אני נמצא כאן כי אישתי נותנת לי לזיין אותה רק בדימיון . לא יודע על טיב השירות ואיך מוצצת והאם מלקקת ביצים לא היה לי צורך לבקש . יאמר שאולי באשמתי ואולי בגלל אופייה לא דיברתי איתה כלל למעט בהחלפת הזוזים ששאלה לשמי . מלני יותר יפה ויותר חברותית . ביציאה נמצאת החברה , נטלי במקלחת והיא עושה לי עניים , אמרתי נשאל אותה האם בתחום ? ענתה שכן כאילו שלא היה ברור , שאלתי לשמה ענתה מוניקה ושהיא מפרסמת בישרא , שאלתי האם זה אותו מחיר 500 לשעה ? ענתה 600 , רצתה לתת לי הטלפון שלה , אמרתי לה שזה יקר מידי .. לא מוכן לשלם 600 לאף אחת .
לסיכום יצאתי מרוצה גמרתי פעמיים , נטלי פותחת רגליים אך לא אחזור כי באופן חריג ואולי בגלל שהייתי עייף ואולי בגלל אופייה לא החלפנו ולו מילה ואולי זה בגלל מוניקה החברה שמפטפטת עימה בלי הפסקה !!!
לילה טוב ומזל שיש את הפורם ואת עמוד התווך שלו כבוד הרב שנותן השראה לכולם

17
הבחורה רזה. חזה גדול לא מבין במידות. הרב כתב שזה סיליקון.
לא יודע מבחינת מציצות שליקות כי לא היה לי אבל זה לא אומר שלא עושה , אני מבקש מציצה ושליקה שלא עומד לי. אבל כפי שכתבתי הייתי חם ועמד לי אוטומט אז הלכתי על קונדום וסקס. אבל לפי דיווח של רוני היא עושה הכל חוץ מרוורס

18
תודה למורנו ורבנו גולן
דגמתי אתמול ואף חוויתי אישה קרה וחסרת כל חושניות
בלונדינית כ 1.70 עם גוף של פצצה , חזה סליקון מדהים וגדול במיוחד אבל מרגיש מאד טיבעי
ישבן חטוב, רגליים מאד יפות, שפתיים מוזרקות ומאד חושניות
כסף (400 למספר אחד) מקלחת ולמיטה, משכיה אותי כמו אחות בקופת חולים
מורחת שמן עיסוי על המנגנון ומתחילה לשחק לי עם הידיים שלה, מאד מטופחות ויפות
ברגע שמתחיל לעמוד לי יורדת למציצה עמוקה יסודית עם ואקום ראוי ועבודת יד
מאיצה מוצצת בכישרון אך ללא כל אירוטיות , כמו מכונה
תוך 3 דקות חוטף שפריץ אדיר של כמה ימי הצטברות של שחיינים המנסים להמלט מפיה
ממשיכה לשאוב עד לאחרון שבהם ואז רצה עם פה עולה על גדותיו לכיור
ספסיבה ולמקלחת

לא חוזר אליה ולא ממליץ לבזבז 400 ש"ח איתה
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”