כ דשה בת ים - סקס אדיר

דשה בת ים

1
טוב,
אז ביקרתי את דשה מבת ים, מהתאגיד שמפרסם בנות ב300 שקל ואז כשאתה מתקשר מסתבר שזה לחצי שעה.
מתקשר, עונה גבר שואל את מי אני רוצה ואני אומר את דרשה. מסתבר שעבורה התעריף הוא 400 לשעה. כיוון שהזיון שקבעתי הבריזה לי ברגע האחרון (ועוד זה היה זיון אנאלי!!!!), הייתי מוכן לקחת כל מה שיתנו לי. אז הלכתי לדרשה שמקבלת ממש על השדרה המרכזית מול החוף בבת ים. עולה במעלית (שימו לב יש שתי מעליות, אחת לקומות הזוגיות ואחת לאי זוגיות) נוקש בדלת ודאשה פותחת.

מה אני אגיד?
הבחורה פשוט כוסית על חלל.
לא הכי גבוהה, אבל פנים מדהימות, עם שפתיים של מוצצת, שיער מלא ושופע, עיניים חום בהיר, גוף רזה ושרירי כמו שאני אוהב, חזה בינוני קטן אבל יש מה לתפוס, תחת מוצרי ומעוגל כלפי מעלה. פשוט וואו.
וגולת הכותרת היא הקעקוע הענק על ירך שמאל, ממש כמו של כוכבת פורנו.

עד כאן החלק הטוב.
החלק הפלות טוב הוא גם המקלחת וגם התקתוק של החיים שקיבלתי ממנה. התחילה דווקא בכיבוס ושליקת ביצים מדהימה ממש השקיעה בכל ביצה בנפרד, זה נמשך שתי דקות, עוד מציצה מקונדמת (למרות מחאה שלי) של לא יותר מדקה וניסיתי לפתוח לה את החזייה אז היא פשוט העיפה לי את היד ופתחה בעצמה. מיד הסתובבה וביקשה שאעלה עליה.
עברנו למסיונרית וכשאני נכנס אליה אני קולו שהיא כאילו עוצרת אותי מלהיכנס עד הסוף בעזרת הירכיים שלה. בנוסף היא עוצמת עיניים לגמרי כל הזמן.
אמרתי כוסאמק, נגמור ונלך והרגשתי שקצת היא נפתחת ואפילו נתנה לי פתאום ביס בצוואר.
אבל אל תתרשמו, כל האקט לקח אולי שבע דקות והמכאניות המעצבנת הורידה לי חשק להחליף איתה מילה.
התלבשתי ויצאתי.

לסיכום:
כוסית מטורפת. מי שבעניין לסמן וי.
תקתקנית על. אני לא אחזור, הלכתי רק כי היה מאוחר ודפקו לי ברז.

דשה בת ים

2
הייתי וברחתי ממנה.
הפרטים
אין נשיקות בכלל
אין נגיעות בכלל
מציצה מקונדמת
סקס ממש ממש עדין
אין לגעת באיבר מינה
אין לנשק את החזה
400 לחצי שעה ו 600 לשעה
פחחחחח.
ממש לא כוסית על אבל ממש לא
נראת סבבה ,שפתיים של מוצצת
אבל אין מה לעשות איתה ובנוסף
נראת כאילו עכשיו עושה לך טובה ....
בקיצור לברוח כמו מאש בשדה קוצים.
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי

דשה בת ים

5
זאת כוסית על חלל אחי? סליחה אחי אבל אתה לא בכיוון בכלל, ראיתי הגעתי עד הפתח עשיתי אחורה פנה ונסתי על נפשי
חברים אין מה להוסיף אבל גם כשהמחיר יעני מפתה היא לא שווה את זה
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

דשה בת ים

6
[QUOTE=חולה חזה עומד]זאת כוסית על חלל אחי? סליחה אחי אבל אתה לא בכיוון בכלל, ראיתי הגעתי עד הפתח עשיתי אחורה פנה ונסתי על נפשי
חברים אין מה להוסיף אבל גם כשהמחיר יעני מפתה היא לא שווה את זה
[/QUOTE]

כל אחד וטעמו יופייה אולי לא יפה בעיניך אבל בעיניי אחרים היא בין הנשים היפות שראו..
חוץ מזה כל מה שכתוב נכון.. מדיבור איתה אמרה לי שהיא לא אוהבת את המנטליות הישראלית של הגברים וזה מאוד מפחיד אותה ולכן היא מתה לעוף מפה בסוף תקופת העבודה שלה כאן..
בקיצור לא שווה את המחיר.

דשה בת ים

10
[QUOTE=בבוקר.זין.בערב.כוס]מי שנכנס לשם ראה במקרה את ויקה? ויקה נראת פצצה[/QUOTE]
אחי נראית או לא נראית זאת לא השאלה כאן, גם אם היא נראית פצצה ומלכת יופי היית נכנס איתה כשאתה יודע מראש
שתקבל שירות מהגרועים שקיבלת? הרי אין מצב בחיים
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”