כ אדון ושפחה להערב, טוטאל צאט - דף 4 - סקס אדיר

אדון ושפחה להערב, טוטאל צאט

31
[QUOTE=סליזי סקס]
[QUOTE=בבוקר.זין.בערב.כוס]גם שם כולן זונות [/QUOTE]

עזוב את ההשקפה שלך בין אם מחויכת או אמיתית.
המשפט הזה לא מדויק ומטעה אחרים.

הכלוב הוא אתר הכרויות לכל דבר.
לא אתר למין בתשלום.
[/QUOTE]

תזכיר לי כמה זמן אתה רשום שם?
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

32
[QUOTE=בבוקר.זין.בערב.כוס]
[QUOTE=סליזי סקס]

לא אתר למין בתשלום.
[/QUOTE]

[/QUOTE]

אח שלו
אפשר להיות טיפה צנוע יותר.
ולו מסיבה שאתה לא יודע עם מי אתה מדבר.
בשביל לסכם את הדיון כבר בהתחלה, לך יש גדול יותר.
אם תבחר, אז הכוונה גם לטיל הגברי שלך.

לכל אחד ניסיון החיים שלו.
אם תחפש, תמצא זונות גם בבאר השכונתי. וגם שם.
למשל שחר השפחה.
שנים רבות אנחנו כבר לא בקשר, אז אני לא יודע אם היא עדיין שם. אבל היא רק דוגמה.

הרוב המוחלט של הנשים שם, אינן זונות.
לדעתי מתוך הרבה מאוד הבחורות שהכרתי בכלוב לאורך השנים, אחת קיבלה ממני תשלום.
לא כולל שחר, שהכירה לי את הכלוב.
כל השאר היו מערכות יחסים כאלה או אחרות. ארוכות יותר או קצרות מאוד.
האמירה הזאת היא לא בשבילך, משתדל לא להתווכח עם כאלה ששלהם גדול יותר. אלא ללמוד מהם.
האמירה היא לאחרים, שאולי לא מכירים או יודעים, ויכולים להתבלבל קצת.
מי שמחפש שם זונות, כנראה ימצא.

ובנימה אופטימית זו...
שני אנשים מספרים את סיפורם, והקוראים יקחו מכל אחד מה שירצו.
בהצלחה למנחשים.

טפל בחור שמאחור

33
[QUOTE=סליזי סקס]

[QUOTE=בבוקר.זין.בערב.כוס]
[QUOTE=סליזי סקס]

לא אתר למין בתשלום.
[/QUOTE]

[/QUOTE]

אח שלו
אפשר להיות טיפה צנוע יותר.
ולו מסיבה שאתה לא יודע עם מי אתה מדבר.
בשביל לסכם את הדיון כבר בהתחלה, לך יש גדול יותר.
אם תבחר, אז הכוונה גם לטיל הגברי שלך.

לכל אחד ניסיון החיים שלו.
אם תחפש, תמצא זונות גם בבאר השכונתי. וגם שם.
למשל שחר השפחה.
שנים רבות אנחנו כבר לא בקשר, אז אני לא יודע אם היא עדיין שם. אבל היא רק דוגמה.

הרוב המוחלט של הנשים שם, אינן זונות.
לדעתי מתוך הרבה מאוד הבחורות שהכרתי בכלוב לאורך השנים, אחת קיבלה ממני תשלום.
לא כולל שחר, שהכירה לי את הכלוב.
כל השאר היו מערכות יחסים כאלה או אחרות. ארוכות יותר או קצרות מאוד.
האמירה הזאת היא לא בשבילך, משתדל לא להתווכח עם כאלה ששלהם גדול יותר. אלא ללמוד מהם.
האמירה היא לאחרים, שאולי לא מכירים או יודעים, ויכולים להתבלבל קצת.
מי שמחפש שם זונות, כנראה ימצא.

ובנימה אופטימית זו...
שני אנשים מספרים את סיפורם, והקוראים יקחו מכל אחד מה שירצו.
בהצלחה למנחשים.

[/QUOTE]

רציתי להתווכח איתך האמת אבל בגלל שאמרת שלי יש כבר גדול יותר משלך זה אומר שאין לי מה כבר לאוסיף כי מטרת הויכוח היה מלתחילה להראות לך שלי יש גדול יותר. ארי בשביל זה אני יושב לילות קרים לבד בבית ומחכה למצוא מישהו שאני יוכל להווכח איתו בסקס אדיר ולמדוד את גודל הזין דרך ויכוח עם פמיניסט...
ולעניננו כולם שם מזדיינות בסוף. רובן משחקות אותה קשות להשגה, רובן משחקות אותה אצליות אבל ,אלו נשים ששורדות על ידי כספם של גברים לכן ,רוב הכוסיות שם אפשר לזיין וזיינו.
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

35
שוב היי לכולם... אני קצת מוצפת בהודעות אז אני רוצה להרחיב קצת.
1. בת 30 ילידת 88 אמיתי לחלוטין, נראית יותר? לשיקולו של המתבונן. אני מאוהבת בעצמי ולכן לא זקוקה לחיזוקים וזו הפעם האחרונה בה מתייחסת לגיל או למראה.
2. אני לא הכתובת להתעללות (: , עולם השליטה הוא עצום ומכיל בתוכן מגוון רחב של סוגי שליטה. אני כנשלטת דווקא לא מתחברת להתעללות בכאב אלא יותר לצד המנטלי של שימוש, השפלות, ציות וכניעה ואני מעולה וטוטאלית בזה. הבן זוג שנוכח הוא האדון שלי, שמשתמש בי, מוסר אותי ונותן את ההוראה להתמסר. ללא נוכחותו לא מסוגלת לבצע קמצוץ מהנ"ל. ולא הוא לא הסרסור שלי, הכל מגיע אלי.
3. אני כן נפגשת לבד, ללא שליטה.

אני קוראת פה תגובות שונות ומגוונות... אני רק יכולה להגיד שתעשו רק מה שאתם אוהבים ואת מי שנראה לכם! נפילות תמיד יהיו איתי עם אחרות... עניין של טעם וכמובן כימיה. שחררו... מקסימום יהיה על מה לדווח. חברים מי שמחפש אותי... מוזמן לשלוח הודעה בפרטי, אחלה לילה לכולם??
זו אני! ומתה על זה

36
[QUOTE=אושר290]שוב היי לכולם... אני קצת מוצפת בהודעות אז אני רוצה להרחיב קצת.
1. בת 30 ילידת 88 אמיתי לחלוטין, נראית יותר? לשיקולו של המתבונן. אני מאוהבת בעצמי ולכן לא זקוקה לחיזוקים וזו הפעם האחרונה בה מתייחסת לגיל או למראה.
2. אני לא הכתובת להתעללות (: , עולם השליטה הוא עצום ומכיל בתוכן מגוון רחב של סוגי שליטה. אני כנשלטת דווקא לא מתחברת להתעללות בכאב אלא יותר לצד המנטלי של שימוש, השפלות, ציות וכניעה ואני מעולה וטוטאלית בזה. הבן זוג שנוכח הוא האדון שלי, שמשתמש בי, מוסר אותי ונותן את ההוראה להתמסר. ללא נוכחותו לא מסוגלת לבצע קמצוץ מהנ"ל. ולא הוא לא הסרסור שלי, הכל מגיע אלי.
3. אני כן נפגשת לבד, ללא שליטה.

אני קוראת פה תגובות שונות ומגוונות... אני רק יכולה להגיד שתעשו רק מה שאתם אוהבים ואת מי שנראה לכם! נפילות תמיד יהיו איתי עם אחרות... עניין של טעם וכמובן כימיה. שחררו... מקסימום יהיה על מה לדווח. חברים מי שמחפש אותי... מוזמן לשלוח הודעה בפרטי, אחלה לילה לכולם??
[/QUOTE]
שלחתי לך פרטי פעם שניה רק תתייחסי להודעות ששולחים לך
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

38
אושר = אחח כמה אושר

אהלן חברים אתמול בלילה, ניפגשתי לאחר הרבה לבטים שהיו לי עם הגברת, אני מראש הגדרתי לעצמי הפעם שאני לא
מחפש נערת ליווי או אחת כזו שחרשו עליה 7 גברים ביום, שמטבע הדברים הופכת במובן מסויים למכונה אנושית, ולא יודעת
לפתח שום רגש אצל הגבר ששוכב לידה למשך שעה קלה, ואני דווקא עכשיו אמרתי לעצמי, אני הפעם צריך אחת כזו, קשת יום, או עם חובות שנפגשת עם אנשים ועושה את זה מאהבה, כי היא יודעת שכל אדם שמגיע אליה, עוזר לה לגאול אותה מחובותיה.
השארתי לה הודעה, ולשמחתי נוצר הקשר המיוחל, ההתכתבות עברה לוואצפ, העברתי לה מסרים מאוד מדוייקים, מה אני
מצפה לקבל מהפגישה איתה, הועברו התמונות המתאימות, לאחר עיון וקריאת דברי, הבחורה השיבה בחיוב להם, והבהרתי לה שאני לא מחפש מפגש עם זונה מפני שכאלו יש לי בערימות, אלא מפגש שבנוי כולו על אהבה הדדית ונתינת כבוד אחד לשני, מפגש שכולל בתוכו הכל מכל כול.
אני רוצה לציין דבר אחד, שהוא למעשה קצת מעיב פה על כל העניין, הבחורה לא ממוקמת בכלל, ויש להוסיף על עלות המפגש שהוא 600 ש"ח לשעה עוד 200 ש"ח לחדר, היא בעצמה נוהגת ויש לה רכב, אז מי שממוקם, ישנה בהחלט האפשרות להוזיל את המחיר ובכך לחסוך את עלות החדר.
אני לא ממוקם, אז בשבילי זאת הייתה קצת הוצאה, אבל אמרתי, אם בחרתי דווקא בכיוון הזה, אז הולכים עד הסוף בזה, ומה לעשות מוציאים קצת יותר, ואני מודה שפעם ראשונה השקעתי פשוט בדבר מושלם.
לגבי הבחורה עצמה, היא בת 30 ובדקתי את זה, בגלל שהיא רזתה המון אז הפנים שלה קצת מבגרות אותה, אבל בעיני היא פשוט בחורה יפיפיה עם פנים מושלמות, חזה בינוני נפול קצת וריק עקב ההרזיה, שזה קצת ביעס אותי, אבל אמרתי נזרום עם זה, הבחורה בלי טיפת שומן מיותרת, תחת מושלםםםם ויפה, וכוס חלק ויפה עם שפתיים בשרניות ויפות.
הבחורה מתנשקת חופשי כמו חברה, נשיקות עמוקות עם לשון, אבל זה תלוי הרבה בכימיה ובזרימה, כי היא אמרה לי שהיא לא תתנשק עם כל אחד, ויש לה גם גבולות בזה, לי בכל אופן היה לי איתה כימייה מטורפת בצורה בלתי רגילה.
היא הכינה אותי מראש, שהיא לא תגמור במהלך הפגישה שלנו, כי אז היא מפסיקה להנות, ומאוד אהבתי את הכנות שלה, אבל כשירדתי לה יש לציין שהבחורה מרטיבה המון, וזה עצם זה כבר עשה לי משהו, מציצה ללא חליפה מהמשובחות שקיבלתי, כיבוס ביצים עם מכונת כביסה חד כיוונית, וטיפול בכל ביצה בנפרד, זיון בכל התנוחות האפשריות, ובדוגי זה היה פשוט מחזה מרהיב לראות את התחת היפה הזה כל פעם מצטמק לו תוך כדי הזיון, וואו איזה תחת אין דברים כאלו.
לסיכום אחת החוויות היותר טובות שהיו לי כאן לאחרונה בתחום, אולי מפני שכיוונתי לעצמי מטרה ברורה, פשוט מפגש שכולו היה בנוי על אהבה ועוד אהבה, וכולו היה מלווה בנשיקות כמעט ללא הפסקה.
אין אנאלי בפרטי אז נא לא לבקש ממנה, לגבי שאיבת חלבונים אני פשוט שונא את זה, ואם בחורה לא מציעה את זה אני לא מבקש, אז לא יודע אם היא מוכנה לזה.
ועכשיו לדבר הכי חשוב, כל הפורום כאן מכיר אותי, ויודעים זאת חברי, שלא קיים דבר כזה שחבר שולח לי הודעה פרטית ולא התייחסתי אליו, או לא עניתי לו, פשוט אין דברים כאלו, כולם כולל כולםםם מקבלים ממני את אותו היחס, אבל ואני אומר שוב אבל, לגבי אושר שנפגשתי איתה, היא ביקשה ממני לא לתת את המס' שלה ואני מכבד את הבקשה שלה, אז בבקשה לא לשלוח לי הודעות בקשר אליה כי אני פשוט לא יתייחס אליהם בכלל, יש אצלנו בפורום שם משתמש בשם אושר290 וזאת היא, מי שמעוניין להפגש איתה ישלח לה הודעה פרטית והיא תיצור איתו קשר.
בתקווה להבנה חברים, שיהיה בוקר טוב לכולנו, ושניתן הרבה כבוד אחד לשני זה מה שמחזיק את הפורום הזה כמו שהוא.
אהוב כל אדם באשר הוא

40
[QUOTE=שמשון]חחע..
אוהב אותך לא רק בגלל הדיווחים המשובחים.
בעיקר בגלל הכבוד שלך לבנות, ובגלל האהבה שאתה נותן ומקבל מהן בחזרה

מזדהה עם כל דיווח שלך,
[/QUOTE]
תודה איש יקר
אהוב כל אדם באשר הוא