היי חברים תודה לחולה חזה עומד על התגלית והטלפון . אתמול דגמתי את אנה לוקחת 600 לשעה 2 גמירות 400 שקל לחצי שעה גמירה אחת . ניסיתי להתמקח ללא הצלחה ולאחר אכזבות ונפילות עם מבוגרות / זקנות סוף סוף בחורה צעירה אז כמובן שנכנסתי . אנה אחרי האתנן לוקחת את ידי לחדר , אחרי שאני מתקלח גם היא מתקלחת אגב היא היום עוברת מיקום מסירקין .
אנה נותנת הרגשה של חברה לכל דבר נשיקות בשפתיים בלי לשון , לא ניסיתי לשון בדכ בכלל לא מתנשק עם בנות עובדות . אנה מנשקת אותי בכל הגוף בסבלנות רבה מבקש קונדום תנוחה רגילה , מרגיש שאנה ממש צרה .. אחכ אנה עשתה לי מסז , ואז הגיע הזמן לראות את הבית כנסת מקרוב , צריך להתפלל הרבה כדי לאתר הדגדגן , שפתיים קטנות , כוס צר , נותנת להכניס אצבעות , נותנת הרגשה של חברה לאורך כל המפגש . פעם שנייה סקס בדוגי הרגשתי שאני מנגן בכינור איזה ציוצים מתוקים יוצאים מגרונה , כל בחורה מגיבה שונה שאתה חודר לתוכה אך אצלה זה אחד מפלאי עולם , ממש ניגוני כינור ציף ציף ..
כמובן שאחזור . סוף סוף בחורה צעיירה שמודעת לתת שרות . אגב אנה מאוד חכמה לומדת משפטים . לזיין עורכות דין תמיד עושה לי טוב :) יצאתי מרוצה לא רק בזיין והבצים אלא גם בנשמה שסוף סוף יש תמורה .
אנה בחורה נאה מאוד שבמציאות נראית יותר טוב מתמונת הוואטסאפ . היא לא וואו של דוגמנית רזה אך היא וואו של בחורה מתוקה שתמיד היה לי ויהיה לי פנטזיה לבלות . בעבר השוק היה מוצף בבחורות כמו אנה כיום אנה היא תגלית והשוק מוצף במבוגרות שפג תוקפן שלא יכולות לקבל אתנן באף מקום בעולם למעט ארצינו הקטנה
שבת שלום ..
רוני רבינו נא חזור לכתוב לנווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
חברים שבת שלום