כ חרם צרכנים 600 שח אתר לבן - סקס אדיר

חרם צרכנים 600 שח אתר לבן

1
שלום
יש לעשות חרם על בנות האתר הלבן שדורשות 600 ש"ח
כולם ישירו קו
ישראלים לא פרה חולבת
רמת השירות ירדה
הם מבקשות 600 ש"ח על מציצה עם קונדום
כל דבר תוספת
יש לשים לזה סוף

אם כולם יגידו לא
המחירים יירדו ל500 ש"ח כולל הכול חוץ מאנאלי

3
היה דיווח של על מישהו שהיה אצל מישהי מהלבן ב600 והיא הראתה לו שיש לה 350 הודעות בווצאפ.... ועוד דיווח על מישהו שביקש מ600 ל500 והיא כתבה לו שבגלל שביקש הנחה אז בשבילו זה 800 עכשיו. אז על איזה חרם אתם מדברים? אנחנו טיפה בים

6
קשה לי להאמין שזה יילך מהסיבה הפשוטה שאתם מיישרים קו עם הזונות בסופו של דבר...
אם אני לוקח את עצמי כדוגמה, ברגע שאני רואה 600 אני מוריד את זה מהפרק. זה לא אופציה. ואם הדיווח חיובי ביותר והופך את הבחורה למלאך זיונים? אז אני מתבאס, אבל עדיין לא חושב לרגע לשלם 600 לזיון.
500 זה הגבול שלי, וגם זה יקר מאוד.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

8
לפי חישוב שעשיתי זונה/מארחת/נערת ליווי/או כל כינו אחר שהן מעדיפות שיקראו להן עושה בממוצע ביום בערך3000 שקל אחריי שהיא נותנת לפקידה את החלק שלה ואחריי שהיא משלמת שכירות ועוד הוצאות כל מיני הוצאות מסביב

9
זה הכל ביגלל ביבי !!!

כן, ביבי אשם !!!

עשה לנו עשור של פרוספריטי, כולם פה עלו ברמת ההכנסה והתחילו להסכים לשלם יותר.

אני הפסקתי להתרפק על התקופה שהייתי מקבל שעה של זיון הגון ב200-300 ש"ח וזיון אנאלי ב400 בלי תנאים ובלי הגבלות.
והפסקתי להאמין שכל הסאקרים שמוכנים לשלם סכומים שהיו מפרנסים משפחה קשת יום על זונות ישתכנעו לא לשלם את ההפרזות האלה.

פשוט אומר לא למחירים שמעל 400 או מעל 500 עם פתיחת המרעום. נקודה.
ולא בגלל שאני לא יכול, פשוט מרגיש פרייאר לשלם כל כך הרבה על כל כך מעט.

הגענו להיות אחת המדינות היקרות ביותר בעולם לשרותי זנות. כלומר יש מקומות שמשלמים יותר אבל מקבלים דוגמנית מסלול נימפומאנית שרוצה שתפתח לה את כל החורים ותתיז חומרי הזרעה בכל מקום שעושה לך טוב.
בהשוואת מוצר/שרות למחיר אנחנו הכי פריירים (משמעותית)

במילים אחרות - מעדיף להרגיש חרמן מאשר להרגיש דפוק-מושפל-דרוס, הבנתי שזה פשוט לא שווה את זה.

אז חסכתי טונות של כסף בחודשים האחרונים

את הפערים שהחוקית והלא חוקית לא הצליחו להדביק הדביקה כף ידי הימנית (או השמאלית - אני אוהב לגוון)

ובכל זאת חטאתי שלוש ארבע פעמים (במחירים שפויים לגמרי)

האמת - כשהולכים פעם בחודש זה הרבה יותר מספק מארבע-חמש פעמים בשבוע.

תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”