הייתה בחורה מקרליבך 21 שנסגר לפני תקופה.
קראו לה חן. די רזה, שחרחורת והייתה אחת המוצצות הכי טובות שנתקלתי בהן.
אשמח לפרטים ואיפה היא נמצאת אם מישהו יודע.
תודה.
האם מישהו יכול לעזור ולהגיד איפה חן מקרליבך 21???
2וואלה האמת אין לי מושג
חייב לחזק אותך ולכתוב שבאמת הייתה ברמה של דייסון יחסית לכל השאר...הגעתי אליה בצהריים לפני שנתיים בערך כשבכל אזור קרליבך וסמטאותיו חיו ובעטו בתי זונות למכביר. הגעתי דרך המודעות באתר המתחרה שבתגובות הרבה פרגנו לה, ביקשתי להיכנס איתה והמאבטח אמר שהרגע נכנסה עם מישהו לא עברו 10 דק הוא היה בחוץ והוא היה נראה כמו סבא ג'פטו מחוייך ומבסוט נכנסו לחדר הכסף החליף ידיים התקלחתי בזריזות והיא נכנסה והתפשטה ווואלה התחילה במציצה שאיבה שליקת ביצים ומה שמתחת בטירוף, הופתעתי כי זאת הייתה פעם ראשונה שמישהי פעלה ככה ואחרי איזה 20 דק ביקשתי להלביש עת החליפה היא הייתה בהלם ולא הבינה איך הצלחתילהחזיק מעמד כי בד''כ אנשים משלמים לה מחיר מלא רק על השאיבה אחרי 5 דק שהיא מעליי ועוד 5 דק של דוגי פיטבול התפרקתי וקיבלתי מחמאה על הפירוק והפריקה ומאז נעלמה מהמקום לפיצמה שאני זוכר...בקיצור מאחל לך התלחה בחיפוש
3אחרי קרליבך עברה ל'החרוץ 5' ... לא יודע אם עדיין שם...
מאז שקליבך נסגר ושלי עזבה לראשון, התנחמתי בזרועותי טינה מריבל
4הייתי קבוע אצלה בזמנו כשעבדה בקרליבך 21.
אכן מוצצת מעולה, הייתה נוהגת להתפאר בעובדה שעם רוב הלקוחות היא בכלל לא מזדיינת רק מוצצת וזה מספיק לה ולהם.
יום אחד עשתה לי קונץ וניסתה לסחוט עוד 50 שח לגמירה בפה מה שעד אז היה כלול בתפריט, מאוד לא אהבתי את זה והפסקתי ללכת אליה.
5האם מדובר במישהי שחרחורת היום בשנות ה30 ככה מאוד יפה שהייתה לפני 11 שנה בבוגרשוב 10 למי שזוכר?
6האם מישהו יודע את מס' הטלפון או שיש לו את הלינק ל 'חרוץ 5' ?
דוגם מציצות
7טפרופו קרליבך......
אין ולא תהיי כמו לין...!!!!!
חייה ותן לחיות
8[QUOTE=mimich]האם מדובר במישהי שחרחורת היום בשנות ה30 ככה מאוד יפה שהייתה לפני 11 שנה בבוגרשוב 10 למי שזוכר?[/QUOTE]
11 שנה לך תזכור