כ דייט עם נערת ליווי - דף 2 - סקס אדיר

דייט עם נערת ליווי

12
גם לי קרה מקרה דומה לא מזמן..
אחרי כמה מפגשים עם בחורה מאוד מעניינת קבענו לצאת לפאב לפני הטיסה שלה חזרה , ואכן כך קרה לאחר מכן חזרנו לדירה שלה והזמנו טייק אווי הכימיה הייתה מטורפת והסקס שאחרי היה מושלם.. הערב נגמר אחרי 6 שעות בערך.. לא ביקשה תשלום מיוחד ואפילו לאחר ששאלתי שוב ..
בסיכום הערב עלה לי 700 - 200 על הפאב והאוכל ו500 שהשארתי לבחורה שזה הסכום שהייתה לוקחת לשעה.

לא חושב שזה אידאלי עם כל בחורה עובדת , בעיקר בגלל שהן באות לכאן כדי למקסם רווחים. במקרה שקרה לי,בגלל הכימייה והנושאי שיחה המשותפים זה היה כאילו לצאת לפאב עם ידידה מהעבודה ... רק שכאן היה גם אקסטרה בסוף

דייט עם נערת ליווי

13
[QUOTE=Lolipop2000]יש לי שאלה

כולכם משלמים לנשים שמציעות שירותי מין בתשלום כדי לספק את היצר המיני

ולהגשים את הפנטזיות המיניות שלכם ביחד איתן

כל אחת מהבחורות עובדת בעבודה זו מהסיבות שלה,

אחת חייבת כסף, אחת אוהבת סקס, וכו׳

האם אתם הייתם מוכנים להיפגש על בסיס קבוע

לא רק למטרת סקס בחינם אלא למסעדות סרטים וכד׳ (כמו חברה)

עם אחת מהבחורות שעובדות בשירותי מין בתשלום גם מעבר לעבודתן?

בידיעה שאותה בחורה שוכבת עם 20 גברים בשבוע לפחות.[/QUOTE]

כשאתה מזמין נערת ליווי לסקס, אתה בד"כ בוחר איפה להיפגש ומי יראה (או שלא יראה) אותכם...
כשאתה מזמין בחורה על בסיס קבוע לצאת איתך, אתה חשוף הרבה יותר לפגוש חברים מכרים, קרובי משפחה ועוד.

מה תעשה אם חבר/אח/דוד... שלך, שבדיוק פגשתם, הזמין את אותה הבחורה לפני שבוע/אתמול/היום לסקס מטורף?
וגם הוא מכיר את הבחורה ואת עיסוקיה!!!
פין חס - מזיין ולא חס

דייט עם נערת ליווי

14
בואנה אחי שיחקת אותה, הבאת קו מחשבה מה זה נכון? אבל יש לזה פתרון טיול במסעדות וסרטים יוכל עשות
בעיר אחרת, ששם הסיכוי למישהו שכבר עשה אותה פעם אחת קלוש מאוד לפגוש אותה בשנית, למשל בחורה מתל אביב
לצאת לבאר שבע, או בחורה מבת ים ללכת לחיפה אולי יעלה לך עוד קצת הוצאות דלק אבל תהיה בטוח שלא יגידו לה שלום ברחוב
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

דייט עם נערת ליווי

15
מלא חישובים ומספרים

אני חושב שהשאלה בסיסית יותר בלי קשר לאם זה יהיה רווחי או לא לזיין אותה ישר או אחרי בילויים משותפים ... האם הייתי יוצא עם מישהי (לא דווקא בשביל להשיג זיון חינם) שהיא נערת ליווי .. וזו שאלה מעניינת
יש אכן אספקט שהועלה של מי שכבר היה איתה ויראה אותה יוצאת עם מישהו .. זה נכון שזו סיטואציה לא נוחה אבל קשה לי להאמין שמישהו יגיד משהו או אפילו יסתכל יותר מידי כי כל אחד רוצה לשמור על דיסקרטיות שלו
מצד שני אחרי שרואים מישהי שיודעים שהיא נערת ליווי יושבת בבאר עם מישהו זה הופך אותה ליותר בחורה רגילה ואז רוצים לזיין אותה יותר ואם המחשבה הזו עוברת לגבר שיוצא איתה בראש זה קצת מטריד ולא נוח ...
אני פחות מתחבר לגישה שאנחנו שטרות מהלכים עבור הנשים העובדות כשמדברים על לצאת עם מישהי .. לפעמים באמת יש כימיה טובה והיא רק רוצה קצת לא להרגיש לבד ואם היא מזהה שאתה בן אדם שייתן לה קצת חום היא אולי בכלל לא תרצה ממך כסף וזה כבר קרה לי יותר מפעם שביקשו שאשאר לישון איתן ..זה יכול כמובן לקרות רק עם פרטיות ..בכל מקרה שאלה מעניינת ויש המון כיווני מחשבה . סחתיין :)

דייט עם נערת ליווי

16
[QUOTE=חולה חזה עומד]בואנה אחי שיחקת אותה, הבאת קו מחשבה מה זה נכון? אבל יש לזה פתרון טיול במסעדות וסרטים יוכל עשות
בעיר אחרת, ששם הסיכוי למישהו שכבר עשה אותה פעם אחת קלוש מאוד לפגוש אותה בשנית, למשל בחורה מתל אביב
לצאת לבאר שבע, או בחורה מבת ים ללכת לחיפה אולי יעלה לך עוד קצת הוצאות דלק אבל תהיה בטוח שלא יגידו לה שלום ברחוב
[/QUOTE]

אח שלי,

הבחור מדבר על יציאות על בסיס קבוע!!!

לא על יציאה אחת למסעדה בעיר אחרת Cool

דרך אגב,

יצא לי לפגוש בסופרמרקט, את אחת הבנות שנהגתי לבקר כמעט על בסיס קבוע.
היא הייתה בסופר עם שתי הבנות שלה ואני עם זוגתי.

כשנפגשנו היא הכירה לי את הבנות שלה ואני מבלי להתבלבל אמרתי לזוגתי, "תכירי, מירב מהעבודה שלי", התחבקנו בסופר ונפרדנו.
באותו הרגע לא ממש חשבתי על הסיטואציה שהעלתי, שאולי עוד מישהו בסופר מכיר את מירב (שם בדוי) ואת עיסוקיה.
רק אחר כך, עלתה בדעתי המחשבה שכמו שאני מכיר את מירב, אולי עוד אנשים בסופר מכירים אותה.
פין חס - מזיין ולא חס

דייט עם נערת ליווי

17
פין חס קרה לי מיקרה דומה שפגשתי מישהי בקניון אמרנו שלום והיא ברחה הרגישה לא נעים
אגב אני לא מבין למה צריך לבלות עם נערת ליווי מי שללא בת זוג יכול לצאת עם בחורות בחינם ומי שנשויי לא יכול לצאת בכלל
לבלות לא עם נערת ליווי ולא לבד

דייט עם נערת ליווי

18
יש חידה בדיחה שוביניסטית ששואלת
"איך קוראים לבשר הזה מסביב לכוס?"

והתשובה היא: אישה

אז זהו, גם נערות ליווי / זונות / מעסות הן בראשית כל דבר נשים.
נשים שהגורל הביא אותן לעסוק במה שהן עוסקות ואנחנו הלקוחות.
חשוב וחובה עלינו, הלקוחות, שננהג בהן בכבוד הראוי ובנימוס.

יש נותנות שירות שמתקתקות אותך ונותנות לך להבין שבאת לקבל שירות, שלם ולך.
יש כאלו שבכל זאת עושות לך משהו בלב, בנות אנושיות כיפיות, חכמות, נשיות, יפות עם לב ונשמה.
כאלו שאתה לפעמים אומר לעצמך, לעזאזל "אם היא רק לא הייתה עובדת במקצוע..., היא הייתה שלי".
ותודו, איזה כיף לקבל מאחת כזו שירות, כזו שבא לך לחבק ולנשק גם מתוך חיבה ולא רק בגלל ששילמנו, אז מגיע לנו.
מניח שחלקנו (חלקנו הלא קטן), זכה להכיר כאלו נותנות שירות, שבאמת עושות לנו את זה.

כאלו שהיית מת לצאת איתן ולהכיר לחברה,
כזו שאתה אומר, "אני מוכן לעשות הרבה כדי להוציא אותה מהמקצוע בו היא עובדת"
אבל... וכל אחד והאבל שלו
פין חס - מזיין ולא חס

דייט עם נערת ליווי

19
לדעתי .ישר לפסיכולוג.
זה מעיד על חיברות לקויה.וחוסר ביטחון עצמי להתחיל בצורה רגילה עם בחורה נורמטיבית כדי לא לקבל דחיה שיכולה להוריד את רמת הביטחון לאפס.
אני לא אתפלא אם השואל היה הכי לא מקובל בכיתה ומנודה חברתית.
רוץ לפסיכולוג .כי אם אתה עדיין צעיר תצליח לשנות דברים מה שבגיל מסויים לא תצליח.
ומבחינה כספית שזה הדבר השולי בכל השאלה שלך.
אתה מסתכל על עצמך במראה רואה בן אדם.
הן רואות דולר.
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”