כ לינה -נתניה - סקס אדיר

לינה -נתניה

1
היי חברים,רצה הגורל ובסופ"ש הייתי לבד בבית.חיפשתי בילוי קרוב לבית לפרוק את חרמנותי והתכתבתי עם "לינה" מהאתר הכתום.
מדברת עברית (היא רוסייה..) ומוסרת פרטים רק בשיחת טלפון ולא בהודעות.
שלחה תמונות שרואים שהיא רזה והגוף (תחת) פיצוץ - אבל אין חזה - נראית כמו פסטרמה עם זיתים.

תיאום קצר וקבענו ל 23:00 - היא ממוקמת במלון כרמל.
הגעתי למקום והיא ייבשה אותי 15 דקות למטה (צריכה להתקלח ולהתכונן..) , נכנסתי אליה לחדר ואכן התמונות לא שיקרו, גוף יפה,חזה קטן וחצוף ופרצוף "עובר מסך" - זה היה החלק הטוב בסיפור.סיכמנו על 600 ש"ח לשעה כולל שני מספרים, מקלחת משותפת ואוראלי ללא גומי.

איך שהגעתי ישר ביקשה שאחלוץ נעליים ואניח בכניסה כי ה"בית" נקי.
לאחר שהתחלתי להפשיט אותה והיא אותי -ירדה למציצה לא עמוקה כ"כ ועם הרבה שיניים . לא הסכימה שאזיין לה את הפרצוף,לא הסכימה שאהיה מעליה, לא מהצד אלא רק שהיא מוצצת ושולטת בעומק הנכנס. לאחר מס' דקות עברנו לזיון כאשר היה דוגי נחמד עם קונטרות "סבבה" אך היא כל רגע מסככת את הקונדום ואת ה"פושפוש" שלה - מה שהוריד את החיכוך . לבסוף המשיכה במציצה ואמרה שאגמור בפה ,אבל איך שהתחלתי לגמור היא הוציאה את הזין ופשוט הרסה לגמרי את הגמירה. אח"כ טענה כי "גמרתי" אז זה בסדר.
התבאסתי לגמרי-אמרתי לה שלא אמשיך עוד סיבוב.סגרנו על 400 ש"ח ועזבתי אותה לנפשה. שימו לב שלפני שהלכתי היא אמרה לי שהיא שמה לב שקשה לי לגמור עם "קונדום" ושאני נראה נקי ושהלקוחות הקבועים שלה והנשואים מזיינים אותה בלי גומי כך שגם היא נהנית.

ברחתי כל עוד נפשי בי ...

אין תרנגול בלי כרבולת ואין גרוזיני בלי מכולת

לינה -נתניה

3
[QUOTE=King_Of_Swing]שימו לב שלפני שהלכתי היא אמרה לי שהיא שמה לב שקשה לי לגמור עם "קונדום" ושאני נראה נקי ושהלקוחות הקבועים שלה והנשואים מזיינים אותה בלי גומי כך שגם היא נהנית.ברחתי כל עוד נפשי בי ...

[/QUOTE]

קודם תודה לך על הדיווח חבר יקר , ועשית את הדבר הנכון שהלכת משם .

אין חדש ''תחת השמש בנתניה'' .

יותר מדיי בחורות לאחרונה מוכנות למין ללא גומי חומר למחשבה...

לינה -נתניה

4
גבר אני ממש מעריך אותך על האומץ לבוא ולדווח לחברה על הסערת רגשות שעברת, שבפירוש הייתי קורא לה: "נפילה
כואבת", כל הכבוד אחי, רק אם תוכל בבקשה לזכור מה שמה? ואת המס' שלה בכתום, ככה אנשים ידעו יותר פרטים עליה,
וידעו להיזהר מצרה צרורה כזאת?
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

לינה -נתניה

5
גם אני הייתי איתה בקשר לפני מספר שבועות.
עליתי לצפון ותכננתי לעשות "חניית ביניים"

היה מוזר שהיא לא רצתה להתכתב, רק לדבר בטלפון. אז דיברנו מספר פעמים
לי אמרה 600 לשעה וחצי. שוחחנו פעמיים , אבל האינטואיציה שלי אמרה שאין מה להשקיע בנסיעה.

ת.ז שלה בכתום הוא mb1757195481

לינה -נתניה

9
הייתה על הכוונת שלי כשהייתה עוד בנצרת, אבל לא היה לי כוח לנסוע עד לשם.
חשבתי לבקר אותה בנתניה לפני כמה שבועות.. אבל עכשיו.. כבר לא.
או שמישהו שומר אותה לעצמו או שהוא עושה טובה לכולנו...

בנצרת היו עליה דיווחים טובים..
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”