כ מאשה בת ים - סקס אדיר

מאשה בת ים

1
אותו מספר שהיה של קטיה מהמעבר הידוע??
מה אני יגיד לכם כנראה שהתמכרתי כמו כולם
מאשה בערך 28 בחורה ממש חמודה ונעימה פנים חמודות עם סיליקון בשפתיים
רזה תחת חמוד וציצי ממש קטן עם פטמות יפות התחלנו בנשיקות ומזמוזים תוך כדי הורדת הבגדים
ליקקתי לה קצת את הפטמות התחרמנה מזה ואז התחילה מציצה בלי קונדום עם טיפה כיוון מצצה מדהים עם השפתיים המסולקנות
10 דק שמה קונדום התחלנו במסיונרית אחכ היא עליי וגמרנו ביחד
אחרי המספר הראשון פטפטנו איזה 10-15 דק וחזרנו למציצה מדהימה עוד 15-20דק
ושוב קונדום דוגי חזק וטוב היא ממש אהבה ושוב גמרתי נחנו טיפה שתינו שתייה קרה נשיקה והביתה
https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=20210

מאשה בת ים

5
התמונות לא אמיתיות אבל משקפות
מתנשקת ממש כמו חברה אני בטוח שמוכנה לגמירה בפה
למרות שאני לא גמרתי לה בפה והחזה ממש קטן כמעט ואין מה לתפוס אבל פטמות חמודות ועומדות

מאשה בת ים

10
דיווח ראשון שלי בפורום מקווה שבסדר, אז גם אני ביקרתי את מאשה. בשעות הערב של רביעי יצרתי קשר עם הפקידה שהייתה סבלנית ורגועה, הפנתה אותי לרחוב בלפור בבת ים. ברגע שהגעתי ליעד הרגשתי שאני באמצע העולם מסעדות על מספרות וכולם מסתכלים עלי אפילו שעוד לא יצאתי מהאוטו. אבל עם הכוונת הפקידה התרחקתי מהכביש והגעתי אל דירתה שנמצאת עמוק בין הבתים, אז דיסקרטיות וי. עולה במדרגות עד שמגיע לדלת שפתוחה למחצה כשראשה של מאשה מתנענע לו עם חיוך לבבי. מאשה, בגובה של 165 סמ. בגיל בין 20-25 קיבלה את פני עם בייבי דול אפור ואוורירי. לא שלד ולא מלאה, לא מחוטבת אבל מאוד עסיסית. מעריך שכ50 קילו. דוברת רוסית כשפת אם ואנגלית די רהוטה. הבאתי איתי שוקולדים וכשנתתי לה מיד התמלאה חום וזינקה עלי עם חיבוקים ונשיקות. לאחר כ 2-3 דקות של נשיקה ארוכה ורטובה, שלחה אותי להתקלח, מקלחת מרווחת עם מים חמים ומגבות נקיות. חשבתי שכשאצא אמצא אותה ערומה על המיטה אבל לא, היא עמדה בדיוק איפה שהשארתי אותה ואמרה שאני אצטרך להפשיט אותה. התקרבתי אליה והיא אלי, תוך כדי נשיקות מתוקות ומזמוזים החלקתי לה את הכתפיות והבייבי דול צנח מטה. נחשפו ציצים די קטנים חמודים ומאוד רכים. פטמות קטנות ומתוקות. טוסיק יציב וחצוף. כולה בהירה חלקה ומאוד נעימה. גולשת עם הלשון כלפי מטה ומתחילה במציצה חשופה מעולה בלי שיניים ואתקן את פותח השרשור, אין לה סיליקון בשפתיים בוודאות היא 100% טבעית והיא גם לא צריכה. לאחר כ5 דקות משכה אותי למיטה. נשכבה ואני אחריה קילחתי את כל גופה עם הלשון עד שהגעתי לדובדבן המתוק שלה שריכחתי והרטבתי למשך 5 דקות עד שהיא התכווצה וגמרה בפה שלי. הלבישה לי קונדום ועליתי למסיונרית אוהבת וחמה. אחרי כ10 דקות התהפכנו והיא עלתה עלי ברכיבה משכרת עד שגמרתי. דיברנו במשך כ10 דקות, מאוד מעניינת ומצחיקה. משם עברנו לדוגי עמוק וטוב כשהיא מתענגת על כל חדירה עד שגמרתי. התחבקנו והודנו אחת לשני. שימו לב: כשהתלבשתי קלטתי שהכיס שלי עדיין מלא, והבנתי שהכסף עדיין אצלי. היא לא ביקשה את התשלום וכבר כמעט נפרדה ממני. שאלתי אותה אם היא רוצה שאשלם לה פעמיים בפעם הבאה ואז היא נזכרה שלא שילמתי לה חח. רק מראה שהיא קודם כל רוצה לשרת ולספק. בקיצור השארתי לה 550 כי באמת נהנתי ואני ממליץ. רק תזכרו שהיא עדינה ואוהבת וכדאי להתנהג אליה בכבוד. אם שכחתי משהו אתם מוזמנים לשאול
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”