כ נסטיה בת ים (מושלמות) - דף 9 - סקס אדיר

נסטיה בת ים (מושלמות)

81
[QUOTE=שקע ותקע] כן זאת היא בטוח
בטלפון אחד 500 לשעה
בטלפון שני 600 לשעה
[/QUOTE]
אבל רגע, הרי אם משלמים 600 מקבלים מישהי מדהימה לא? איך זה יכול להיות?... יכול להיות שאין דבר כזה "פרטית"?... יכול להיות שהתאגיד עובד עליכם בעיניים?...
ולמה נראה לכם שהיא לא זמינה? כי היא הלכה לים כמו שמישהו כתב פה? אם נתקשר למספר של ה-600, היא עדיין הלכה לים?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

נסטיה בת ים (מושלמות)

82
[QUOTE=קישקשתא]

[QUOTE=חולה חזה עומד]

[QUOTE=massaginator]
מציף את האשכול בהודעות ספאם "שלחתי בפרטי" כאילו שהם לא ישימו לב להודעה פרטית. לא ברור העניין
[/QUOTE]
יש הרבה אנשים שלא שמים לה להודעות הפרטיות שלהם, וקיבלתי עשרות
הודעות כאלו, שכתבו לי במפורש, שאם לא הייתי כותב בפוסט ששלחתי לו, הבן אדם לא היה יודע, אז אנחנו קול בעניין הזה?
[/QUOTE]
רמת אמינות: רוצה לעלות אלי לסרט?
רמת אמינות: ענבל אור
רמת אמינות: מכניס לשניה ומוציא
רמת אמינות: אורן זריף
רמת אמינות: סצינת מכות בסרט הודי
רמת אמינות: מיום ראשון דיאטה
רמת אמינות: פרסומת אחת וחזרנו
רמת אמינות: איני הנהג בוויז

תמונה קשורה

[/QUOTE]

קיש הכל טוב גבר? יש לך איזו בעיה כל שהיא עם האמינות שלי? מה הדליק אותך חמוד שלי שהצלחתי להעיר את הדוב משנתו?
מילא עם הדגימות והדיווחים הפסקת מזמן, אבל הבילבולי מוח רק עלו שלב אחד, ונראה לי שלפעמים הם עוברים את גבול
הטעם הטוב, אתה רוצה שאני יראה לך הודעות מחברים כאן שכתבו לי את מה שאמרתי? ולפי מה שאני מבין ההנהלה שלחה לי
זיין מוח במקום נציג רישמי? אני אחד שתורם את חלקי כאן בפורום בצורה הכי טובה שאני יכול, ומתוך עשרות ההודעות
הפרטיות שנשלחו אלי אם לא יותר, אין אחת שפיספסתי, אז אני בא וכותב לחבר שהמס' של הבחורה מחכה לו בתיבה
הפרטית, והופה דוב הקוטב הצפוני התעורר מתרדמת עמוקה, תעשה טובה לעם ישראל, לך תחזור למה שהיית, זיין בחסד
עם סיפורי זנות מהמשובחים שקראתי, ואת כל הקישקושים שלך תשאיר לאנשים שלא עושים כאן כלום בפורום, במקום
לבוא לאנשים הנכונים

אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

נסטיה בת ים (מושלמות)

83
חבר'ה לדעתי הבחורה זו אותה בחורה מתמונות אמיתיות מהסיבה הפשוטה שכשהייתי איתה שלחה הודעה ל"מאדאם/איגור" שלה על "סגירת העסקה" , כמו כן לפני שהלכתי דיווחה גם..
חולה חזה עומד שמח בשבילך שנהנית איתה , אני גם לא ילד (40 פלוס ) ומודע לעניין הכימייה וקרה לי גם הפוך שאחרים דיווחו שלילי ואני לעומת זאת מאוד נהניתי. , העניין הוא שלא הרגשתי את אפקט ה wow בשרות. אולי יש לי סטנדרטים גבוהים לשרות ואולי יכול להיות שהתרגלתי לפירסט קלאס של ליזה ( הנערה האחרונה שביקרתי ) הידועה הי"ד. מי שהיה אצל ליזה יודע מה זה שירות והתמסרות טוטאלית ויודע שאת הכימייה היא יצרה ולא הלקוח -כי היא הבינה שזה תפקידה. אני לא הרגשתי את זה עם נסטיה אפילו לא קרוב.. אבל אם היה לך כימייה עם נסטיה כמו עם ליזה אז שמח בשבילך.
אין על אנאלי

נסטיה בת ים (מושלמות)

84
[QUOTE=anali]חבר'ה לדעתי הבחורה זו אותה בחורה מתמונות אמיתיות מהסיבה הפשוטה שכשהייתי איתה שלחה הודעה ל"מאדאם/איגור" שלה על "סגירת העסקה" , כמו כן לפני שהלכתי דיווחה גם..
חולה חזה עומד שמח בשבילך שנהנית איתה , אני גם לא ילד (40 פלוס ) ומודע לעניין הכימייה וקרה לי גם הפוך שאחרים דיווחו שלילי ואני לעומת זאת מאוד נהניתי. , העניין הוא שלא הרגשתי את אפקט ה wow בשרות. אולי יש לי סטנדרטים גבוהים לשרות ואולי יכול להיות שהתרגלתי לפירסט קלאס של ליזה ( הנערה האחרונה שביקרתי ) הידועה הי"ד. מי שהיה אצל ליזה יודע מה זה שירות והתמסרות טוטאלית ויודע שאת הכימייה היא יצרה ולא הלקוח -כי היא הבינה שזה תפקידה. אני לא הרגשתי את זה עם נסטיה אפילו לא קרוב.. אבל אם היה לך כימייה עם נסטיה כמו עם ליזה אז שמח בשבילך.
[/QUOTE]
תודה איש יקר
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

נסטיה בת ים (מושלמות)

85
הייתי..
תודה גדולה לחולה חזה עומד שהעביר לי את הנייד שלה במהירות ובאהבה!
אכן... בת השכן...ממתק אמיתי. אמהמה, מאד בוסרית.. שזה גם החן שלה כמו שכבר ציינו לפני.
אלופת המציצות!!! ובערך בזה זה מסתכם לדעתי.
לא ממש מתמסרת... קצת טכנית... והכל בנחמדות וחמידות...
כחוויה חד פעמית- נחמד +
לדעתי עובדת בדאבל אקשן. דרך התאגיד בתעריף הרגיל 500, וכפרטית 600. אני נפלתי על ה 600. קורה וזה חלק מהעסק.
תקשרתי איתה בנייד שקיבלתי מחולה חזה... ס.מ.ס בלבד,והי יתה תקשורת רציפהוכשבדקתי במקביל את המספר שמופיע במודעה (דרך הקישור בשירשור כאן למעלה) השיחה עברה מיד למענה הקולי הרגיל כשנייד סגור. (לידיעת המתעניינים בתעלומה).
ושוב תודה לחולה חזה שאני מאחל לו בריאות צרופה לאורך ימים, עם הרבה ציצים עומדים לתפארת.

נסטיה בת ים (מושלמות)

86
[QUOTE=אוהב לאהוב]במחשבה הגיונית זה לא יכול להיות היא לא הגיוני שבחורה תקבל באופן פרטי במקביל לעבודה בתאגיד[/QUOTE]

לפני שבועיים שלושה בתקשורת פרטית עם אלכסה מהכתום, היא התחננה שלא "אסגיר" אותה לתאגיד שהיא מפרסמת בנפרד.

[QUOTE=חולה חזה עומד]כל עוד ההנהלה לא אומרת כלום על זה, אז לא נראה לי שלך יהיה זכות דיבור בעניין[/QUOTE]
חוסר אחריות של ההנהלה שמעלימה עין מהספמות.

[QUOTE=חולה חזה עומד]ותתפלא גבר יש הרבה אנשים שלא שמים לה להודעות הפרטיות שלהם, וקיבלתי עשרות הודעות כאלו, שכתבו לי במפורש, שאם לא הייתי כותב בפוסט ששלחתי לו, הבן אדם לא היה יודע[/QUOTE]
רק בגלל שיש לכאורה כמה ליצנים שפיספסו לכאורה את הפופאפ הבלתי ניתן לפיספוס שקפץ להם בדפדפן - לא אומר שצריך להעניש את כל הפורום.

[QUOTE=חולה חזה עומד]וראית אחי איך מקבלים כוכב על הודעות ספאם, לא גדול? אני לא מדווח כאן בכלל, רק מציק לאנשים, ותתפלא גם על זה מקבלים כוכבים[/QUOTE]
הרגע שבו אשתמש בדירוג שלי בפורום לדיווחי סקס בתשלום כדי להעביר איזושהי נקודה יהיה הרגע שבו אאלץ לשאול את עצמי באיזו צומת בחיים פניתי לכיוון הלא נכון.

[QUOTE=החפוז המכני]ולמה נראה לכם שהיא לא זמינה? כי היא הלכה לים כמו שמישהו כתב פה? אם נתקשר למספר של ה-600, היא עדיין הלכה לים? [/QUOTE]
היא באמת הייתה בים היום בבוקר/צהריים. באחריות

נסטיה בת ים (מושלמות)

87
[QUOTE=שקע ותקע]קצת הסבר
הבחורה שמדברים עליה היא
נסטיה מתמונות אמיתיות.
בוודאות.
ובמספר שמופיע שם זה המספר שלה
וכמובן היא לא פרטית
היא מהתאגיד.
התמונות שמופיעות הן שלה
וככה היא נראת
רק להוסיף עוד 2 או 3 קילו לבטן שלה.
בגדול היא זיון מצויין ובחורה חמודה
חייכנית ונחמדה.
יאאלה תבלו
[/QUOTE]

זה בדיוק למה שחיכיתי חסכת לי שקע, תאמין לי אתה היחיד כאן שלא מזיל ריר על כל כוס מגולח.

החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”