כ חוויה מהסרטים באילת - סקס אדיר

חוויה מהסרטים באילת

1
טוב רבותיי

הריני לבשר כי למשך החודש הקרוב לפחות יש פורקן מלא, איכותי וזול בעיר שהוחשכה.

אני אתחיל ואומר שהנהגת העיר כנראה שמה לה כמטרה למגר לחלוטין את המקצוע העתיק בעולם ולכן, לטובת כולנו, אני לא אחשוף פרטים פה אבל אני אעבוד בשבילכם ואשתדל להתחבר פעם ביום כדי לענות לחברים פעילים ותורמים בפרטי (הייתי פעם חבר חדש שלא תרם והתבאסתי על זה שלא העבירו, אבל אחרי שהפכתי לתורם הבנתי מאיפה זה מגיע. לא ממקום מניאקי, פשוט יש כל כךךך הרבה אוכלי חינם. תתרמו אפילו קצת ותקבלו באהבה מכולם יש פה אחלה אנשים).

ולקטע האומנותי...
רוסייה, לא דוברת עברית, גם לא הרבה אנגלית אבל מסתדרים.
במראה הכי לא רוסיה ולטובה! יותר בסגנון לטיני חושני מטורפת.
גובה 1.60, עור שחום חלק מדהים. אומרת שבת 22 ונראה אמין לחלוטין. פנים קטנות יפה בצורה סבירה חמודה! מריחה טוב, חלקה.
למטה היא לא צרה מידיי אבל בטח לא רחבה.
וגולת הכותרת - רזה עם ציצי גדול, טבעי, עומד צעיר יפה. אגדי. לא ענק, מעריך אותו מידה 3-4.

ממוקמת בדירה די פח בעיר אבל על הזין. חדר עם מיטה רגילה. נכנסים 300 זוזים מחליפים ידיים, מתפשטת ונחשף גוף פיט יפה הכל במקום בטן אסופה אפס אחוז שומן אבל יש כיסוי בשרני מינימלי מספק. פותחת במסאז די סתמי אבל שוב על הזין. תוך 2 דקות מסתובב היא מלבישה אותו, קצת שמן ועולה על הסוס...
פאק.... מדהימה. רוכבת, גומרת, מוצצת (אומנם לא עמוק), מרים לה רגליים ומגיע לה לריאות והיא נהנת. היא קלה אז גם ממש מרים אותה בחדר בעמידה. דוגי רכיבה מסיונרי וחוזר חלילה. איזה 20 דקות כמו סצנה של בנגברוס.
אחרי כנראה חצי שעה (בערך כי לא שמתי לב לזמן) האיגור קצת מפריע ומתקשר. היא אומרת בייבי ניד טו קאם. הסרתי את הקונדום וסירבה למצוץ או להמטיר ובין העופרים. פריקה ידנית קצת מבאסת אבל לא שבר את החוויה של ילדה כוסית על שחומה עם חזה שקצת חורג מפרופורציות בצורה יפה.

מדדים למי שלא רוצה לקרוא חפירות:
זיון 10
גוף 10 (רזה שחומה)
ציצי 9 (מידה 3-4)
מציצה 4
ניקיון דירה 5
שירותיות 8
מחיר 300
דיסקרטיות 7

אל תתלבטו. רק עוד חודש פה!
לא תשאל שאלות לא תשמע סיפורים מעניינים

חוויה מהסרטים באילת

3
מדהים.....אני בסופ"ש הבא באילת יש לנו שבת גיבוש שאירגנו לציבור חוזרים בתשובה.....
הציבור צמא לדבר השם ואני צמא לגמור בשם ה'
אפשר את המספר בפרטי?
ציצים ותורה ציצים עדיף. כך פסק מרן.

וראיה לדבר מאלעזר בן דורדיא שאין זונה שבעולם שלא בעל ולאחר מיתתו יצאה בת קול והכריזה עליו "רבי" אלעזר מזומן לחיי העולם הבא.

חוויה מהסרטים באילת

8
דיווח ראשון שלי אז תרחמו קצת
הייתי באילת לפני שבועיים
כניסה מהירה בגוגל עולה מספר 807 בסוף
לב אילת מספר 11
בחורה כוסית עלללל אני מטר 182 והיא הייתה גבוהה ממני
בלונדינית חזה סיליקון משובח חלקה בכל הגוף
מקלחת זריזה ויאללה בלאגן
300 זוזים הועברו והיא זרקה אותם לרצפה כאילו לא מעניין כסף תזיין אותי
יש אופציה בלי חציצה אבל אני אף פעם לא עושה
הפעילה מוזיקה נכנסה למוד
והתחילה במציצה משובחת
קצת שכנוע והיא גם מלקקת ביצים בלי שום תוספת
מסיונרית , רכיבה, וגמירה בדוגי
מעבר לסקס מצויין היא נותנת שירות מעולה זורמת צוחקת אוהבת מה שעושה
בסיום הביאה לי נשיקות בחיבוקים ואמרה לי תבוא אלי מתי שתירצה אני פה עוד חודש עוד שנה מתי שארצה
מה שקצת מבאס שזה חצי שעה או אקט אחד
מקווה שהייתי בסדר מבטיח להשתפר??

חוויה מהסרטים באילת

9
[QUOTE=כבוד הרב]מדהים.....אני בסופ"ש הבא באילת יש לנו שבת גיבוש שאירגנו לציבור חוזרים בתשובה.....
הציבור צמא לדבר השם ואני צמא לגמור בשם ה'
אפשר את המספר בפרטי?
[/QUOTE]

אתה מתכוון ללכת לנערת ליווי שיקסה בזמן שבת גיבוש לחוזרים בתשובה ?????????????????????
בן אדם, אתה רוצה שיהיה מבול שני ?????????
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”