[QUOTE=חולה חזה עומד]תקרא שוב חכמולוג לפני שאתה מבטל אנשים במחי יד, עכשיו פתחתי את הקישור
מופיע 500 לשעה 400 לחצי שעה, אז ילד בבקשה אל תפסול אנשים כל כך מהר זה לא יפה[/QUOTE]
הדברים שלי מדברים בעד עצמם וכל בר דעת יכול לראות שהם מופנים כלפי טקסט שנרשם ע"י פותח השירשור (שכתב במפורש 600 לחצי שעה, בעוד שכשביררתי איתה נאמר לי 500 לשעה). אז "חכמולוג" ו-"ילד" תקרא לחברים שלך. בוא נגיד שבמקרה הטוב יש לך בעיה חמורה בהבנת הנקרא (ואני יכול לשלוף בקלות יותר מדוגמה אחת לכך) או בשפת העם - לא בדיוק הקונדום הכי בטוח בחבילה - ובמקרה הפחות טוב - אפשר להבין מזה:
אז דווקא כן טרחתי לפתוח את המודעה (על זה גם התלוננתי) ושם הופיע 600 ש"ח ללא ציון זמן (פותח השירשור יכול להעיד). כל המידע שעליו נשענתי הוא שאכן מדובר ב-600 ש"ח (כפי שהופיע הן במודעה והן בדיווח) ושמדובר בחצי שעה (לפי הדיווח). מעניין מאוד שפתאום המודעה התעדכנה. ככה במקריות. בלי שום סיבה. חבל שלא עשיתי צילום מסך וחבל שהקאש של גוגל שמר עותק אחד לפני העותק עם ה-600 אבל בכל זאת, למי שרוצה לראות שהמודעה נערכה:
זה, ביחד עם העובדה שאתה מנפח כל דיווח בהודעות מיותרות (מה שמעלה טראפיק לפורום, לאתר ולמודעה) מעלה אצלי (ואני בטוח שגם אצל אחרים) שאלות (רטוריות כמובן) מעניינות.
לצערך, לא כולם מטומטמים.