הראשונה מפרסת באתר של הרכבים המשומשים תחת השם סופיה מספר שמסתיים בספרות 243...
מדובר בדירה באזור שכונה ג', מקבלות שם 2 בנות, כמו כן במרחק של משהו כמו 100 מטר מקבלות בדירה אחרת גם 2 בנות שגם שם הייתי תכף אספר גם על זה.. בכל מקרה התפריט הוא 200 שקל עם בחורה אחת 300 עם שתיהן, הגעתי לדירה וביקשתי לראות את שתיהן, שתיהן יחסית צעירות נראות בסביבות ה-30+, הראשונה שראיתי הייתה פחות יפה בעיניי, מבנה גוף שמן אבל לא סקסי כלל, אין לי בעיה שתהיה לה מסה אם זה סקסי אבל לא כך היה הדבר. השניה שנכנסה כבר הייתה נראית יותר לעניין, יחסית רזה למעט בטן קטנה עם חזה גדול ותחת טוב שכיף לתת בו בדוגי, גם הפנים היו נעימות למראה אז החלטתי ללכת על זה. אני אציין שבטלפון אמרה לי בהתחלה 250 ואמרתי לה שבדרך כלל הן אומרות 200 אז אמרה תגיע נסתדר, מה שכן נתתי לה 200 אבל על כל שאלה ששאלתי כמו האם אפשר מציצה בלי התחילה לקטר שאני משלם רק 200 ואם אני רוצה אז להוסיף. בכל מקרה האקט עצמו היה סבבה דווקא, התחלנו כשהיא מוצצת לי כמה דקות ולאחר מכן עליתי מעליה, עברנו לדוגי( יש לה תחת שכיף להסתכל עליו ולהפליק בגמירה).
אחרי משהו כמו 17 דקות ברוטו הייתי בחוץ. ציון 5 מ10.
השניה שהייתי אצלה גם מפרסמת באתר של הרכבים המשומשים, כמו שאמרתי המרחק בין הדירות האלה הוא משהו כמו 100 מטר..
אני חושב שהמספר מסתיים ב-0795, והפרסום הוא גם באתר פה...אותו תפריט 200 שקל לבחורה אחת 300 עם שתיהן, כרגיל אחת לא הייתה הטעם שלי בכלל השנייה דווקא הייתה בסדר, בלונדינית עם שיער קצר רזה עם חזה בינוני ותחת סביר פלוס, בסביבות ה-40 אני מעריך אולי טיפה פחות, שאלתי לגבי מציצה בלי ונענתי בחיוב (כבר נקודה לטובתה), לעומת הקודמת, פה היא דווקא לא מיהרה ובאמת לקחה את הזמן במשחקים מקדימים, חרמנה לי את הצורה עד שהחלה למצוץ (בדרך כלל לפני שהן מתחילות למצוץ הוא חצי כח עומד היא באמת חרמנה אותי כל כך, שעד שהתחילה הוא היה עומד כמו טיל), מציצה בלי, רכבה עלי טיפה עליתי עליה וסיימנו בדוגי כמובן.20 דקות ברוטו הייתי בחוץ, ציון 6 מ10.
ואחרונה חביבה מפרסמת באתר הנוכחי, לפי מה ששמתי לב היא כל הזמן מורידה את המודעה ומעלה, שמה הוא טלי, אל תשאלו אותי לגבי הטלפון כי אני לא שומר מספרים (לא רווק), אם אני זוכר נכון המספר מסתיים ב662, התפריט הוא 250 לגמירה אחת 350 לשתי גמירות. מה אני יגיד לכם הגעתי בלי ציפיות מיוחדות בכל זאת באר שבע כשיש פה כבר כוסית היא לוקחת לא פחות מ350 לגמירה.. טלי פתחה לי את הדלת הבחורה באמת נראית טוב בסביבות ה30+, רזה עם חזה סיליקון עומד ותחת עסיסי שלא בא לך להפסיק לנגוס בו ופנים שנראות טוב+. מתחילים בקצת משחק מקדים כשאני מלקק לה את כל הגוף ווואלה לא הייתי עושה את זה עם השתיים האחרות אבל היא כל כך עשתה לי את זה שגם ירדתי לה על הדרך, הבחורה גם ממש נקייה אין ריח בכלל מלמטה ומריחה ממש טוב בכללי, מציצה בלי, את האמת שמוצצת עם שיניים אבל אתה מסתכל עליה וסולח
, עולה עליה מרים לה את הרגליים וקורע אותה, עוברים לדוגי וגומר, את האמת שקשה להחזיק איתה הייתי פעמיים כבר אצלה היא כל כך עושה לי את זה שאחרי 15 דקות ברוטו אני כבר בחוץ..מסקנה שזה לא עניין של זמן אלא של איכות כי איתה הכי נהנתי וחזרתי אליה..

ציון 9 מ10 בעיר באר שבע, אם נחשיב לא רק את באר שבע טיפה פחות אבל מה לעשות זה ההיצע פה.
מקווה שנהניתם ועזרתי