כ הלן ולינדה ברוכות הבאות - סקס אדיר

הלן ולינדה ברוכות הבאות

1
0040-הלן
5154- לינדה

נראות מעולה בתמונות, חברות אחת של השנייה..
תפריט רגיל 500 ש"ח +מציצה ללא
אקסטרות:
אנאלי בתוספת 500ש"ח
גמירה חזה/פה/פנים 200ש"ח
מקלחת זהב 100ש"ח
ליקוק ביצים 100 ש"ח
רימינג 200 ש"ח
מסאז ארוטי 100ש"ח
מסאז מרגיע 100ש"ח

הצעתי להן במקום שאני מוכן לבוא ועל צחצוח שיניים שלי לפני האקט אקח לה 300 ש"ח
ולא רציתי להיות חזיר אז הצעתי לה בהנחה שני תיזים של בושם יקר על צווארי ב800 במקום ב1500ש"ח
יצאתי סבבה תכלס, לא?
(עדיין לא ענו)

הלן ולינדה ברוכות הבאות

3
ביקרתי. שתי העלמות הצ'כיות מגיעות אלינו מפראג. העדפתי את הלן במקור (ע"פ התמונות) אבל כנראה שכבר היה תפוס/מאוחר. אז לינדה it is:
מקבלות בארלוזורוב בבניין המפורסם.
מראש הלכתי על מסלול מקוצר (350).
באופן משונה ביקשה תמונה (ובתור הסבר טענה שהיא "עצמאית"). לא היה לי אכפת אז שלחתי לה (חיכיתי ל-וי הכחול ומיד מחקתי כמובן). שאלה גם לגילי וכו'. אחרי כמה דקות היה דה-ז'ה-וו. כאילו שהשיחה לא התקיימה. שאלה שוב לתמונה וגיל. אמרתי לה: מה העניינים איתך? כבר עברנו את זה... אמרה שהיא מתנצלת כי מחקה את השיחה. מה שאומר, ש-למי שלא מעוניין בקישקוש הזה, יכולים לומר שכבר דיברתם וכו'.
לענייננו. הייתה קצת היסטרית. ביקשה לראות אותי במצלמה של הדלת כניסה לבניין. שוב בטענת ה-"עצמאית". מישהו פתח כבר אז לא חיכיתי ועליתי מיד. פתחה את הדלת לדופלקס 2 קומות. הלן כבר ישנה למעלה ואני עם לינדה בחדר קטן למטה.
הופיעה במעין חלוק שקוף שחשף חזה מיוחד. גדול טבעי ועומד עם פיטמות נהדרות. מאידך, הפנים שלה "בובתיות" מדי (זוכרים את "אנה הבובתית"? אז משהו בסגנון הזה, אפילו טיפה יותר מוגזם). שיער צבוע לבלונד (עם שורשים). עיניים בהירות. שפתי קרפיון. עור בהיר וחלק. לא חטובה כמו בתמונה ששולחת (בטן קטנטנה). 1.60-1.65. גיל רישמי: 25. גיל מוערך: 30.
אין ספק שהחזה שלה זה האטרקציה המרכזית. כוסית/יפהפיה היא לא.
ניהלנו שיחה לא קצרה בלשון המעטה (אנגלית סבירה בהחלט) וייאמר לזכותה שרק בגלל הזרימה בשיחה השתכנעתי להישאר. כמובן שלא שכחה לומר שוב שהיא "עצמאית". נזרום איתך.
שמתי את השוחד על המיטה וניגשתי למקלחת קצרה.
בחזרה בחדר שלה, התחלנו בעמידה. נשיקה עמוקה. מתאבדת על זה. קצת מוגזם (ומלאכותי בעיני) אבל נו מילא. שפתי הקרפיון בהחלט נתנו עבודה, והגדילו ציפיות להמשך.
נשכבנו על המיטה והיא שלפה תרסיס אלכוהול כדי לרסס (לשנינו) את הידיים, את הפה ואת החלקים החשובים, תוך כדי שהיא מסבירה על החינוך ההיגייני שקיבלה מאמה.
עוד קצת מיזמוזים במיטה ואז ירדה דרומה. אמנם הקרפיון נתן עבודה ואכן הייתה הרגשה נהדרת, אבל לא אציין שהיה משהו מיוחד.
התחלנו. למטה, למעלה, מאחורה, מהצד. די טכנית. הייתי אומר אפילו שנתנה הרגשה של "עודף ניסיון". היא די שובבה. אני לא קבלן, אבל לפי איך שהיא השתוללה אני מעריך שאפשר לקבלן אותה.
זרקה תוך כדי קצת הערות מסרט כחול אמריקאי (לא עושה לי את זה, אבל אולי יש מי שאוהב). לרגע, תוך כדי סריית הערות, נפלט לה (בטעות או שלא) משהו כמו "גמור לי בפרצוף", וזכרתי שיש לזה מחיר נפרד בתפריט הספציפי הנ"ל, אז ניצלתי את הרגע והגשתי לה את מבוקשה צחוק לא דרשה ממני תוספת.
לאחר מכן נשארנו במיטה עוד קצת. דיברנו עוד הרבה. סיפרה על זה שהיא וחברה שלה עובדות בבוקינג והן הגיעו לשבוע לבחון אופציות עבור הלקוחות (הלגיטימיים) שלהן. התלוננה על המחירים הלא שפויים ביחס למה שהיא מכירה באירופה ועל היחס המזעזע של בעל הדירה (airbnb, מאתיים דולר ללילה).
סה"כ היה מעניין. יש שם כמה תאים אפורים בקודקוד, אין ספק. אבל הגיע הזמן לחתוך. 45 דקות על השעון.
נגדל קצת שחיינים ונקווה לבדוק את החברה בהמשך...

הלן ולינדה ברוכות הבאות

4
אחי דיווח מאוד יפה אני גם התכתבתי איתה היום בלילה, וכן אותו הסיפור של התמונה והגיל היו גם אצלי, רק שאלה קטנה
מציצה הייתה עם גומי או בלי? כי לי היא אמרה עם גומי וזה מה שהרתיע אותי מללכת אליה.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

הלן ולינדה ברוכות הבאות

6
מקבלת בבניין הידוע ארלוזורוב.
הלן היא בלונדינית עם ציצי טבעי לא גדול לא קטן.
שולחת תמונות בוואצאפ ממש לא שלה וגם
התמונה בלבן לא שלה,ואם שלה אז 15 שנה
אחורה.
בקיצור,הגעתי אליה והאמת היא נראת טוב
פנים חלקות לבנות,עיניים כחולות,שיער בלונדיני.
הגוף שלה לא כול כך אהבתי קצת רחבה ,קצת בטן
קטנה,ויש לה שפתיים קטנות ודקות,ממש לא
שפתיים של מוצצת.
קצת דיברתי איתה ואמרה לגמירה בפה תוספת
של 200 ואמרתי לה שממש לא מתאים ואני הולך.
טוב אז אומרת לי עזוב בלי תוספת אבל אני לא
נשארתי מכיוון שממש לא אהבתי את התחת שלה
שההוא קצת רחב ועסיסי,ולי זה לא מתאים.
יכול להיות שהיא תתאים לאנשים אחרים פה
מבחינתי לא התאימה לי
ושיהיה יום טוב.

מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי

הלן ולינדה ברוכות הבאות

8
עליה נכתב הפסוק 'שני שדייך כשני עופרים תאומי צביה'
אכן, לא מסוג הבחורות שהיינו מסובבים אחריהם את הראש ברחוב...אבל הציצים...אלוהים אדירים....מה רבו מעשיך השם...

אין לי הרבה מה להוסיף...חוויה סטנדרטית לגמרי....מתנשקת בלהיטות לחובבי הזאנר...רק יש לציין שיש 'ליטול ידיים' לפני האכילה דהיינו הריסוס של האלכוהול המוזכר לעיל....

תהנו.
ציצים ותורה ציצים עדיף. כך פסק מרן.

וראיה לדבר מאלעזר בן דורדיא שאין זונה שבעולם שלא בעל ולאחר מיתתו יצאה בת קול והכריזה עליו "רבי" אלעזר מזומן לחיי העולם הבא.

הלן ולינדה ברוכות הבאות

9
הלן - התחיל לא טוב כאשר ניתקה קשר בשעה שנקבעה ויצרה קשר רק חצי שעה אחר כך, כנראה יש דאבל בוקינג.
מינוסים נוספים היא שהתמונות לא אמיתיות ומעשנת.

פנים נעימות אם כי לא הייתי קורא להן יפות. הבחורה מאוד שירותית ואקטיבית,מתנשקת, אנגלית טובה. גוף מוצק כולל השדיים , עור נעים וקטיפתי. הכל מתוח.
סך הכל חויה חיובית.
תעזוב עוד שבוע

הלן ולינדה ברוכות הבאות

10
לא יודע מה רמת הציפיות פה כי..... לינדה. נראית מעולה.... בעיני שפתייםחבלז
שדיים מדהימות טבעיות בטן אולי מינורית
נשיקות קצת מוגזמות אבל אחלה שירות. בקיצור הייתי נהניתי אחזור
כן קצת לא אמינה בסיפור רקע באה לבדוק מלונות אבל. היא צעירה אז רוצה קצת זיונים????
אבל מה זה מעניין נהניתי ועוד איך אחרי שעברתי את החיטוי בהתחלה??
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”