כ מרוסיה בתל אביב - סקס אדיר

מרוסיה בתל אביב

1
שלום לכולם

דיווח נוסף, הפעם של מרוסיה בתל אביב מתמונות אמיתיות
טלפון בפרטי!
מתקשר, מייד מעבירה לווטאספ ושולחת תמונות נוספות למה שיש באתר.
400 למסלול קצר ו600 לארוך.
מקבלת ברחוב הירקון כך שיש להוסיף חניה.
קבענו מעכשיו לעכשיו מה שכבר העלה נורה אדומה שכן בדרך כלל טובות תפוסות אבל אולי התמזל מזלי. (אז זהו שלאOuch)

לאחר מתן הכתובת הנכונה, הבניין לא דיסקרטי בכלל.
פותחת את הדלת הבחורה מהתמונות אבל נמוכה מאוד ולא שירותית, הכל בצורה מאוד טכנית.

מחליט לקחת מסלול קצר בגלל גודל החזה...

פעמוני האזהרה צלצלו אבל הוחלט להשאר בכל זאת, לפעמים תחושות בטן זה דבר חשוב וברוב המקרים מציל מצלצלים ממוות

מה היה רע :

1. מגבת פנים להתנגב - ועוד לחה
2. ריח רע מהפה ומהגוף של העלמה
3. נשיקות ללא לשון
4. שוכבת ומצפה שיפעילו אותה
5. מציצה חלשה
6. אין אצבעות בשום חור
7. מאוד רחבה למטה - אין ואקום
8. זיעה מסריחה מהגוף שלה במהלך האקט

מה היה טוב :

1. חזה ענק ויפה - כזה שכיף ללוש
2. עומדת בגבורה במספר תנוחות
3. פנים נעימות

לסיכום בסולם של 1 עד 10 מדובר בגג 3.5
שמרו כספכם בכיסכם וחכו לדייג מוצלח יותר
לא מומלצת כלל

בהצלחה

מרוסיה בתל אביב

5
מקריאת הדווחים בפורום מחיר מופקה זו ארובה די בטוחה לנפילה.
יש גם הסבר די הגיוני.
מי שמבקשת מחיר מופקה מעל 500 לשעה בונה על רווח מהיר וקצר ולא על לקוחות חוזרים.
מי שלוקחת מחיר סביר תיתן כנאה שרות טןב יותר כי היא בונה יותר על לקוחות מרוצים וחוזרים.
אז מה החוכמה לשלם מחירים של יותר מ 500?
גם לשלם יותר וגם סיכוי גבוה יותר לנפילה.
תעשה טוב תרגיש טוב

מרוסיה בתל אביב

6
תפוז מכני, לא שילמתי 600 כי הריח לי משהו מסריח. הלכתי על מסלול קצר, וגם בו הורדתי קצת. לרוב אני הולך על מסלול קצר, ואומר שאם הביצועים יהיו טובים נאריך לשעה כדי לדרבן את הבנות. זה גם לא עזר במקרה הזה אבל היו מקרים שכן.

מרוסיה בתל אביב

9
טלפון- בפרטי!
חשבתי ש'מרוסיה' הכוונה שהיא באה מרוסיה אבל התברר לי שזה השם שלה ובקיצור מאשה.
חדשה כאן. בת 21 (בקושי) התמונות בקישור.
מכירים את הסרטים הישנים שהגיבור מגיע לאיזו עיירה שכוחת אל בדרום והחוואי יוצא עם הפוזה המאיימת והשאט גאן שלו ובסוף מזמין את הגיבור להתארח ולעבוד קצת בקטיף ואז בארוחת צהרים עם האישה השמנה פתאום מגיעה הבת הרעננה והצעירה עם השורטס וחולצת טי ענקית ילדה שמחפשת לצאת מהגורל האפור שהחיים הועידו לה ומוכנה בשביל זה אפילו לרדת לאורח מתחת לשולחן הסעודה.
אז כזה.
מאשה היא טטרית. שזה משהו במזרח רוסיה. היא כאן כשבועים. התמונות אמיתות לחלוטין ואני פגשתי בגרסה הלא מאופרת ולא מטופחת. ילדה חלבית לא רזה (באופן מאוד נעים מזמין וסקסי לטעמי). פנים מיוחדות ויפות, לא סלאביות כרגיל אלא משהו הרבה יותר מעורר תיאבון. קיבלה אותי ישובה על המיטה כשמגבת עוטפת אותה. אני לא אוהב ככה ומעדיף סקס אפיל בוטה יותר אצל הזונות שלי. זה שהמבט שלה נראה קצת משועמם ולא בענין רק הוסיף לרצון שלי לעשות אחורה פנה.

היא קצת שכנעה (לא באופן משכנע) אבל היופי התמים והבתולי שלה גרם לי להניח את המתנה על המיטה ולהתארגן למקלחת (גם העדר אופציות שחיפשתי עשו את שלהן) . חוץ מזה היא קיללה אותי קצת ברוסית וכשעניתי לה נוצרה קצת כימיה שהפשירה את הקרח. אני לא יודע איך התקשורת שלה עם מי שאינו דובר זונתית מדוברת?
לא מצטער. היה סבבה. היא לא יודעת למצוץ וגם בזיון היא לא הכי מיומנת אבל בהחלט בעלת פוטנציאל כחומר ביד היוצר . מצד שני היא בעלת פוטנציאל עוד יותר גדול ליהרס כאן לחלוטין ולהפוך לתקתקנית על.
מה היה?
מקלחת משותפת ארוכה עם מזמוזים הדדיים שהרגישו כמו עם יזיזה צעירה. כמעט שכנתי אותה לכרוע על הברכיים לציץ פאק, אבל המקלחת הקטנה והצפופה היו הראשונים התירוץ שלה. נתנה לגעת ולחקור. לא מתנשקת. בכלל. מצצת בלי. לא יודעת למצוץ. בכלל. הרבה שיניים בלי קצב בלי שילוב ידיים נכון לא בעצומה הנכונה. בזבוז זמן. לקראת הסוף נתתי לה עוד קצת רק שתזקיר אותו לקראת זיון צצים.
במיטה זורמת, לרוב התנוחות. לטענתה גמרה (אני לא מאמין לאף אחת, אפילו לבת זוג שלי אני סקפטי בקטע הזה. אבל אם בא לה לזייף בעיה שלה).
לא אוכלת חלבונים אבל כאמור הייתי חייב לתת בחזה היפה ובעיקר נעים שלה. ושם סיימנו. מקלחת וקצת דיבורים ושלום- יום חמישי יום קצר עוד רגע שבת ויש מונדיאל.
אני נהניתי מאוד.
גרה ברחוב קטן בין בן יהודה לאלנבי
מתנות של 400 ו 600 מתקבלות בברכה על ידה.
תהנו.
השועל מטייל בכרמים דוגם ומחפש את הזונה האולטימטיבית

לא מצאתי שועל אז שמתי תמונה של כריש
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”