אלה
12הייתי אמור להגיע לאנה (יפה, קצת עפה על עצמה, גרה בבן יהודה כבר כתבו עליה כאן).
אחרי שקבענו שולחת הודעה שתהיה עסוקה (אובר-בוקינג) אבל כשהבעתי מורת רוח הציעה את חברתה - אלה.
לדעתי גם היא מפרסמת באדיר אבל לא בטוח.
מתחיל להתכתב עם אלה, שהיתה די חביבה בניגוד למה שנכתב כאן, והיא מפנה אותי להפתעתי לאותו בנין בו הייתי אמור לפגוש את אנה.
עולה לקומה ונכנס.
הבחורה כוסית רצח. לא הכי יפה, ממש לא צעירה (סוף ה- 30). אבל כוסית.
מחכה בחלוק סאטן סקסי שממנו מציצים תאומי הצבייה היפים (והמנותחים) שלה. גם הפנים שלה עברו תוספות בוטוקס אבל באופן סביר שמעניק לה מראה סקסי, זנותי פורנו-סטייל. סוגרים חשבון ונכנס להתקלח. (המקלחת קטנה ודולפת כל חדר הרחצה הוצף) .
השירות היה לטעמי מעולה. לא יודע מה קרה אבל היתה שם כימיה מצוינת ותקשורת סבבה. אני בקלות רואה איך היא יכולה לתקתק או להיות אנטיפטית, אבל אצלי היא היתה מעולה. נשיקות, לא עמוקות אמנם, כיבוס ושליקת ביצים. אפשרות לאוראלי הדדי (אני פחות בנין ונותן רק סיבובון קטן לפרוטוקול) . זרמה עם תנוחות ומגוון הנפוצות שלי. כשבמהלך השליקה המעולה שלה ניסיתי לכוון אותה לחור האחורי הבהירה חד משמעית אבל בנחמדות שאין מצב. האמת היא שאני נזכר גם שבהתחלה רצתה לשים גומי למציצה וכשביקשתי בלי שאלה ובדקה כמה אני נקי ובריא- לדעתי לגיטימי לגמרי.
בקיצור היה מעולה. והפינאלה היה הכי מעולה, ותאם את מראה הפורנו שלה לפי כל כללי הטקס...
לדבריה, חוזרת למוסקבה למונדיאל לכן מי שזה הסגנון שלו שיזדרז. אני אהבתי.
עוד משהו.
כשירדתי קיבלתי הודעה מאנה שעכשיו אני יכול לבוא. השתהתי קצת למטה והרגשתי שבהחלט יש מצב לכן עניתי לה שכן, בדיוק נכנס אליה מישהו שראיתי בכניסה, והיא תיקתקה אותו 20 דק גג. עליתי לבדוק היתכנות ובכל מקרה לדעת אם היא האובייקט הבא. זה היה מצחיק כי היא הכניסה אותי בדיוק לאותה דירה ממני יצאתי כמה דקות קודם (אלה ירדה כשחיכיתי למטה לטיול בשכונה ראתה אותי והתעלמה באלגנטיות) אז כמו שאמרתי היא די יפה ומיוחדת, שונה לחלוטין מאלה, יותר טבעית וצעירה.
קצת פלירטטנו ובסוף התנצלתי ואמרתי לה שנראה לי שאחרי חברה שלה לא אוכל לתת לה מספיק יחס, (היא בכלל לא ידעה שנכנסתי עם אלה)
הנייד של אלה מסתיים ב 5989 אז תנו לה בראש ותהנו.
ממה שקראתי עד עכשיו אני היחיד שהתלהב, מעניין.
השועל מטייל בכרמים דוגם ומחפש את הזונה האולטימטיבית
לא מצאתי שועל אז שמתי תמונה של כריש
אלה
13[QUOTE=שושו שועל]
היית אמור להגיע לאנה (יפה, קצת עפה על עצמה, גרה בבן יהודה כבר כתבו עליה כאן).
אחרי שקבענו שולחת הודעה שתהיה עסוקה (אובר-בוקינג) אבל כשהבעתי מורת רוח הציעה את חברתה - אלה.
לדעתי גם היא מפרסמת באדיר אבל לא בטוח.
מתחיל להתכתב עם אלה, שהיתה די חביבה בניגוד למה שנכתב כאן, והיא מפנה אותי להפתעתי לאותו בנין בו הייתי אמור לפגוש את אנה.
עולה לקומה ונכנס.
הבחורה כוסית רצח. לא הכי יפה, ממש לא צעירה (סוף ה- 30). אבל כוסית.
מחכה בחלוק סאן סקסי שממנו מציצים תאומי הצבייה היפים (והמנותחים) שלה. גם הפנים שלה עברו תוספות בוטוקס אבל באופן סביר שמעניק לה מראה סקסי, זנותי פורנו-סטייל. סוגרים חשבון ונכנס להתקלח. (המקלחת קטנה ודולפת כל חדר הרחצה הוצף) .
השירות היה לטעמי מעולה. לא יודע מה קרה אבל היתה שם כימיה מצוינת ותקשורת סבבה. אני בקלות רואה איך היא יכולה לתקתק או להיות אנטיפטית, אבל אצלי היא היתה מעולה. נשיקות, לא עמוקות אמנם, כיבוס ושליקת ביצים. אפשרות לאוראלי הדדי (אני פחות בנין ונותן רק סיבובון קטן לפרוטוקול) . זרמה עם תנוחות ומגוון הנפוצות שלי. כשבמהלך השליקה המעולה שלה ניסיתי לכוון אותה לחור האחורי הבהירה חד משמעית אבל בנחמדות שאין מצב. האמת היא שאני נזכר גם שבהתחלה רצתה לשים גומי למציצה וכשביקשתי בלי שאלה ובדקה כמה אני נקי ובריא- לדעתי לגיטימי לגמרי.
בקיצור היה מעולה. והפינאלה היה הכי מעולה, ותאם את מראה הפורנו שלה לפי כל כללי הטקס...
לדבריה, חוזרת למוסקבה למונדיאל לכן מי שזה הסגנון שלו שיזדרז. אני אהבתי.
עוד משהו.
כשירדתי קיבלתי הודעה מאנה שעכשיו אני יכול לבוא. השתהתי קצת למטה והרגשתי שבהחלט יש מצב לכן עניתי לה שכן, בדיוק נכנס אליה מישהו שראיתי בכניסה, והיא תיקתקה אותו 20 דק גג. עליתי לבדוק היתכנות ובכל מקרה לדעת אם היא האובייקט הבא. זה היה מצחיק כי היא הכניסה אותי בדיוק לאותה דירה ממני יצאתי כמה דקות קודם (אלה ירדה כשחיכיתי למטה לטיול בשכונה ראתה אותי והתעלמה באלגנטיות) אז כמו שאמרתי היא די יפה ומיוחדת, שונה לחלוטין מאלה, יותר טבעית וצעירה.
קצת פלירטטנו ובסוף התנצלתי ואמרתי לה שנראה לי שאחרי חברה שלה לא אוכל לתת לה מספיק יחס, (היא בכלל לא ידעה שנכנסתי עם אלה)
הנייד של אלה מסתיים ב 5989 אז תנו לה בראש ותהנו.
ממה שקראתי עד עכשיו אני היחיד שהתלהב, מעניין.
[/QUOTE]
לוקחת 600 נראית כמו 400. אני יודע למה אתה היחיד שהתלהב. 

אלה
14[/QUOTE]
לוקחת 600 נראית כמו 400. אני יודע למה אתה היחיד שהתלהב. 
[/QUOTE]

רוק, אתה חווה את דעתך אחרי שהיית? או רק מהתמונות?
אני בד"כ לא מפריז בדיווחים , לדעתי, היא לכל הפחות שווה ביקור התרשמות.
אהלן אהלן, כן כן לא לא. לדעתי החברים קצת מפסידים כאן משהו חביב מאוד בגלל שיווק לא משהו ותמונות פלסטיות מדי.
אבל אולי זה באמת רק אני, כל אחד וטעמו.
השועל מטייל בכרמים דוגם ומחפש את הזונה האולטימטיבית