כ לרה סקסית חושנית בת ים - דף 6 - סקס אדיר

לרה סקסית חושנית בת ים

51
ביקרתי אצלה היום, אין לי יותר מידי מה להוסיף עם זאת כמה דברים
לגבי המראה, גוף ספורטיבי תחת יחסית קטן (אני אוהב יותר), ציצי בינוני ויפה שיער שחור עיניים יפייפיות צבע דבש אם אני לא טועה
סך הכל בחורה נאה דומה לרוסלנה בפנים שהייתה עם אייל גולן, מבחינת האופי היא חמודה ואוהבת לרצות לקחתי את הסיבוב של ה500, אני יכול להגיד לכם שהפורום עושה עבודה לנערות האלה כי ראיתי כל 10 דקות הודעה חדשה אחרת בוואספ שלה אז קחו בחשבון כמה כוח יש פה בפורום! לכאן ולכאן..
לגבי הגיל היא בת 25 ונראית כך ביצועים- התחלנו ממסאז כיפי, הבחורה מתמסרת מתנשקת ואוהבת שיורדים לה, חלקה בכל גופה לעומת שאר האנשים אני הרגשתי חום אבל לגבי הירידה לא נפלתי לכן כיוונתי אותה לכיוון שליקת ביצים ששם די נהנתי
עברנו לשלל תנוחות נראה שהיא נהנת מהסקס
סיבוב שני היה קצת יותר קשה ניתן להגיד שהיא עושה הכל כדי לרצות לגבי הגמירה היא הייתה על הפניה של העלמה
סך הכל ביקור מהנה.
כשיצאתי ראיתי בחור מבולבל עם תיק של דיסקונט מחפש את הדירה אז אם אתה קורא... ראיתי אותך קריצה

לרה סקסית חושנית בת ים

53
מה שלומכם חברים?
לפני חצי שנה בערך פתחתי פוסט על גמילה טבעית-נשוי והתאהבתי בנשואה מהעבודה ועבר לי החשק.
עדיין הייתי מת לסטוץ עם ההיא מהעבודה אבל כשהבנתי שזה לא יקרה החשק חזר. קטע.

אז היום שברתי את הבצורת אצל לארה. האמת שתכננתי ללכת שבוע שעבר עוד שהיו בפוסט רק 2 הודעות אבל לא הסתדר, היום כן.
בכל מקרה תיאום קל בווטסאפ והגעתי אליה.
הלכתי על פעמיים.
בחורה נחמדה מאוד ויפה. לא דוגמנית אבל בהחלט שווה.
פעם ראשונה גמירה מהמציצה, פעם שניה סקס.
היה מאוד נחמד.

שאלה-היא מרגישה פרטית, אבל ברור שיש מישהו שעזר לה להשיג את הדירה ושפרסם עבורה. אז היא באמת פרטית?

לרה סקסית חושנית בת ים

54
[QUOTE=יאר1]מה שלומכם חברים?

לפני חצי שנה בערך פתחתי פוסט על גמילה טבעית-נשוי והתאהבתי בנשואה מהעבודה ועבר לי החשק.

עדיין הייתי מת לסטוץ עם ההיא מהעבודה אבל כשהבנתי שזה לא יקרה החשק חזר. קטע.

אז היום שברתי את הבצורת אצל לארה. האמת שתכננתי ללכת שבוע שעבר עוד שהיו בפוסט רק 2 הודעות אבל לא הסתדר, היום כן.

בכל מקרה תיאום קל בווטסאפ והגעתי אליה.

הלכתי על פעמיים.

בחורה נחמדה מאוד ויפה. לא דוגמנית אבל בהחלט שווה.

פעם ראשונה גמירה מהמציצה, פעם שניה סקס.

היה מאוד נחמד.

שאלה-היא מרגישה פרטית, אבל ברור שיש מישהו שעזר לה להשיג את הדירה ושפרסם עבורה. אז היא באמת פרטית?

[/QUOTE]
לפי הוואצפים שהיא מקבלת עושה רושם שהיא פרטית לחלוטין, וכן לפי הסינונים הרבים של מי שלא נראה לה
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

לרה סקסית חושנית בת ים

55
בתור מפרסם הפוסט אני שמח שכמה חברים פה נתנו בראש. אני הייתי הראשון אצלה כשהגיעה לארץ ולי אישית לא היה חוויה כמוה.
הרימינג המטורף
האהבה שלה לזרע זה משהו שלי אישית עדיין לא היה
זה לקוח מסרטי פורנו.
מתכוון לדגום אותה השבוע לחוויה נוספת

לרה סקסית חושנית בת ים

57
דיווחתי אבל לא יותר מדי, אז הנה דיווח חיובי.

הגברת עם התמונות האמיתיות שלה, מכתבת בווטס אפ באנגלית טובה וגם מדברת ברמה סבירה פלוס.
גרה בדירה נאה בבניין עלוב בגב של הטיילת המפורסמת של בת ים.
נראית נהדר ונותנת שירות נפלא.
מתנשקת, מוצצת מעולה, מלקקת ביצים ויורדת גם דרומה כמו שצריך. גמירה בפה ויחס נהדר.
המחיר: 300 ל-30 דקות, 400 ל-40 ו-500 לשעה.
חברה לא להתנפל יש בשביל כולם.

תבלו

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”